קאסמים בשדרות

Rotema3

New member
אני תומכת בהקמת מדינה פלסטנאית

לצד מדינת ישראל. על הפסקת הכיבוש. שהם יושיטו לך יד לשלום? הם? המדוכאים, הכבושים שאדמתם נגזלה? ושאתה עוד ממשיך לכבוש אותם? מדינת ישראל צריכה לעשות את הצעד הראשון, היא התחילה בעזה, זאת רק ההתחלה. כשנבוא לקראתם, ונפצה אותם על שנים של דיכוי וכאב, הם גם יהיו בעד הסכם שלום. הם גם בני אדם.

One Echoe

New member
עדיין אף אחד פה

לא הסביר לי למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים דיכוי. ושאלתי לפחות 3 פעמים. איזה דיכוי, ואיזה כאב? חשבתי שאין לך ערך לאדמה, אז למה את כ"כ דואגת להם שאדמתם "נגזלה" באמצע מלחמה שהם יזמו, ולא קיבלו את החלטת האו"ם? מצחיק איך אתם מתעלמים מחלק מהטענות שלי... הם צריכים לעשות את הצעד הראשון, להפסיק הטרור ומיד. ואז יהיה אפשר לדון על הסכם שלום. לא נצא יותר משום שטח כשיש טרור. ובלי הסכם שלום.

One Echoe

New member
וד"א,

איאפשר לתמוך במדינה פלסטינאית בלי לתמוך בזכות השיבה. תקראי את הכתבה שאבנר רשם. הם רוצים את זכות השיבה.

Rotema3

New member
דיכוי

הוא התוצאה של הכיבוש. דיכוי הוא העובדה שגזלת את אדמותיהם, שאתה נמצא בשטחים כבושים, שתושבים נמצאים תחת שלטון צבאי, תוך כדי הגבלת חופש התזוזוה, וחופש כלשהו. חיילים משתמשים בנשק חם נגד אזרחים, זכויות האדם של הפלסטנאים נרמסים על ימין ועל שמאל, ואין מי שידאג להם. אנחנו מדכאים אותם, ועוד איך. הם לא יעשו את הצעד הראשון כל עוד לא תלך לקראתם, כל עוד תשאר לא מוסרי, ואתה לא מוסרי {אתה-מדינה}. הם בצד החלש כאן, לא אתה. לך לקראתם אתה, במקום לדבר על כמה הם מבינים רק בכוח. כוח מוביל לכוח, שמוביל להרס.

One Echoe

New member
לא ענית לי על השאלה.

לא ביקשתי הגדרה. ביקשתי שתגידי לי, איפה אנחנו מדכאים אותם? באיזה מקומות? איפה גוזלים להם את החופש? איפה לא נותנים להם חופש תנועה? איפה התושבים נמצאים תחת שלטון צבאי?

Cornflakes

New member
../images/Emo128.gifעיוות היסטורי../images/Emo128.gif

אדמתם נגזלה?? אם מתישהו אדמתם נגזלה (והיא לא), זה קרה ב-48. ישובים בתוך הקו הירוק יושבים היום על ישובים ערביים ישנים. אוניברסיטת תל-אביב, לדוגמה, נמצאת ממש היכן שהיה הכפר הערבי שייח-מוניס. ההתנחלויות בשטחים שנכבשו ב-67, לעומת זאת, לא נמצאות בשטחים של ערבים. אף ערבי לא גורש מביתו כדי שיהודים יגורו שם. אולי אתם מרגישים נקיפות מצפון על מה שהיה ב-48, ומשליכים את זה על המתנחלים.

ראינו איזה שלום יש

מתי תבין פעם אחת ולתמיד שאי אפשר לעשות שלום איתם רק שתרצח בפיגוע? ואז יהיה שקט בפורום

רותם את את שלך אמרת

ואני סתמתי את הפה אבל עכשיו את תסתמי את הפה ותתני לי להגיד מה שיש לי להגיד

the mnm factor

New member
אתה מאיים עליי ברצח?

מתאים לך... כמובן שכשאני שאלתי מה הפתרון המדיני שלך לא הייתה לך תשובה- רק להגיד שהפתרון שלי לא טוב אתה יודע. מה הפתרון שלך? נו, אני מחכה שתתחיל לגמגם לי את ה"אידאולוגיה" שלך עם שגיאות הכתיב שלך והשפה הירודה.

Rotema3

New member
אדאולגיה בשקל.

סתם זיבולי שכל של אדם ששונא כל דבר ששונה ממנו.

One Echoe

New member
מגעיל

איך אתם לועגים לאנשים כי יש להם שגיאות כתיב, או רמת כתיבה ירודה. סוציאליזם, שוויון.

Rotema3

New member
לא היית כאן לפני כן.

השרשור הגיע ל70 הודעות. יודע למה? כי אותו אבנר, שעכשיו חסום אגב, כתב הודעות נאצה וקללות, קרא לשמלאנים נאצים, גם לפסלטנאים. שננהג בו בסבלנות?

One Echoe

New member
אחד הדברים הכי יפים...

באנשים שדוגלים בשוויון, היא גם כאשר יקללו אותם וירמסו אותם, הם עדיין לא יתנו חשיבות לשפה ירודה או לרמת כתיבה ירודה למשל... כאילו..יכלתם להגיד שהוא אלים, ומקלל, אבל מה הקשר לזה שהוא כותב ברמה ירודה? זה מפחית מהאיכות שלו כבנאדם?

Rotema3

New member
א-לא רשמתי את זה.

ב-אני לא מגדירה את עצמי בתוך אף קבוצה, ואין לי חיוב להתנהג באף דרך. ג-תטיף מוסר למי שבאמת צריך אותו. תודה.

One Echoe

New member
את לא דוגלת בשוויון?

לא דיברתי על שום קבוצה, אלא על ערכים שאת דוגלת בהם. אם את לא דוגלת בשוויון(זה די יסתור את רוב ההודעות שלך), סלחי לי.

למעלה