קבוצת העירות

../images/Emo140.gif

הולך לי נפלא
אני זוכרת את זה כל יום ומצליחה לומר את זה לפני פקיחת העיניים. אפילו הצלחתי לעשות את זה כבר גם עם שעון מעורר ולא לפקוח את העיניים כשאני מכבה אותו
מה שאני עדיין לא מצליחה זה ליצור רצף של שלושה ימים מדוייקים כאלה. בחרתי לעבוד עם סטנדרטים גבוהים של דיוק במשימה הזו, כמו שהתחייבתי כשחתמתי על ההסכם... אז מידי פעם אני פוסלת יום כזה על סמך דברים דומים למה שתארת בעצמך: חרך קטן בעין אחת, מילה שלא הייתי בטוחה לגמרי שדייקתי בה פתאום אבל לא זכרתי בדיוק, 10 התעוררויות רצופות שכן מצליחה ואחת מביניהן שלא, ועוד כהנה. יש גם ימים מדוייקים לגמרי, אבל עדיין לא רצף של שלושה ימים כאלה. אני למעשה עובדת עכשיו על רזולוציה עדינה של לדייק את זה. בגדול, המצב מאד מאד טוב!

מאד מצחיק ../images/Emo6.gif

מאז שכתבתי את ההודעה הזאת, לא הצלחתי אפילו פעם אחת לומר את המשפט
. אני פשוט מתעוררת כאילו כלום, ורק אז נזכרת. מצחיק מאד. הצלחתי כבר ממש מעולה לפני כן. יש לי תחושה שזה קשור לזה שעברתי לישון עם פוך. יש בו משהו מרדים כזה ואני מרגישה כאילו אני נעלמת בתוך השמיכה. לא יודעת... ממשיכה כל ערב לומר את המשפט ולהזכיר לעצמי את התרגיל לבוקר, אם כי עם פחות התלהבות אולי
זהו.

Talia E

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבקשות עזרה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כאן חברי הקבוצה יכולים לבקש ולקבל את עזרת האחרים בתהליך ההתעוררות שלהם (כולל שאלות שנוגעות להבנת המשימות)

שאלה לגבי משימה 9../images/Emo35.gif

במאמר כתוב: "בביתך אל תעסקי בשום פעילות שאיננה תקשורת עם עצמך. למשל, אל תקראי, אל תראי טלוויזיה, אל תסיחי את דעתך מעצמך." לי נראה שמדיטציה שבה אני מתבוננת על עצמי או פוגשת את עצמי נכנסת תחת הקטגוריה של תקשורת עם עצמי, כך שזה מתאים לעשותה בתוך ה"בית". האם גם לכם? או שאתם מבינים את התרגיל כ"לא להשתמש בזמן הזה לצורך עשייה כלשהי, גם אם היא רק התבוננות"? תודה

kung fu

New member
בהתחלה הבנתי את זה כלא לעשות

שום עשייה, אפילו לא התבוננות. אחר כך הבנתי את זה שאפשר להתבונן על עצמי, אבל לא לשקוע בתוך זה. להמשיך להיות נמישה לעצמי.

kung fu

New member
חה חה חה למרות שהסברתי לך

מה אני חושבת על זה, אני עדיין מסובכת עם המשימה הזו... עשיתי אותה כבר פעמיים. היום היום האחרון! אני נעה בין להיות נגישה לעצמי ולא לעשות שום דבר אחר....ולא לחשוב על דברים שקשורים אלי (מטרות, אנשים וכו')...ואז אין לי מה לחשוב, אני רק מנסה להרגיש את עצמי. לבין להתחבר למהות של התרגיל ואני אומרת לעצמי שתקשורת עם עצמי אז אפשר לדבר עם עצמי... ואז מיד אני חוזרת לנסיון לא לחשוב על כלום
בקיצור, הייתי שמחה להבהרות מזה שכתב את המשימות

התהוות

New member
התבוננות = עשיה????

לפי ראייתי, התבוננות זה לא ממש פעולה/עשיה. אלא זה "מצב"... זה כמו "חוש" שפשוט מופעל. חוש כמו הראיה או השמיעה או הריח וכו'.... זה לא שכשאני שומעת את המכוניות שנוסעות מתחת לבית שלי אני מבצעת פעולה כלשהי. ככה גם כשאני מתבוננת על עצמי, אני רואה כל מיני מחשבות/תחושות/דמיונות שנוסעים להם לכל מיני כיוונים. אני לא צריכה לעשות שומדבר בשביל זה. וכשמתבוננים אז ממש לא מסיחים את הדעת מעצמנו. אלא עושים בדיוק ההיפך!

התהוות

New member
משימה מס' 3

בשבוע הראשון שניסיתי לעשות אותו היה לי ממש קל! בלי בכלל לחשוב על זה ולהתעסק עם זה יותר מדי, הצלחתי לקום בבוקר ולומר את המשפט מבלי לפקוח ת'עיניים. הצבתי לעצמי סטנדרט שבו בכל פעם בבוקר כשאני קמה (וחוזרת לישון ושוב קמה) אני אומרת את המשפט. וייצא שאמרתי אותו בערך 4 פעמים בכל בוקר ותמיד פיספסתי התעוררות.... ואז פתאום הכישרון נעלם! כשהתעוררתי לא הצלחתי לזכור בכלל שיש משפט שאני אמורה להגיד. ובימים האחרונים אני מנסה לשנן את המשפט כשאני במיטה לפני ההירדמות. אני מעלה את כמות ההתלהבות שלי מלומר את המשפט בבוקר. זה לא פעל עד עכשיו! יוצא שאני נזכרת במשפט רק אחרי שפקחתי עניים! רוצה עזרה עיצות? רעיונות? משהו?

kung fu

New member
שאלה

כמה פעמים הצלחת את זה? : "בשבוע הראשון שניסיתי לעשות אותו היה לי ממש קל! בלי בכלל לחשוב על זה ולהתעסק עם זה יותר מדי, הצלחתי לקום בבוקר ולומר את המשפט מבלי לפקוח ת'עיניים."

למעלה