קבוצת העירות

התהוות

New member
כמה פעמים? את מתכוונת לכמה ימים?

אין לי מושג למה את מתכוונת. אני פשוט אפרט יותר ונקווה שזה יענה לך ואם זה לא עונה לך אז תנסי לשאול שאלה יותר פשוטה וממוקדת. כמדומני שזה היה במשך 8 ימים, כאשר כל בוקר הצלחתי להגיד את המשפט. אבל, בגלל שבכל בוקר התעוררתי כמה וכמה פעמים (ז"א פקחתי עיניים וחזרתי ישר לישון), לא ידעתי מתי זה נחשב שאני אומרת את המשפט- האם בפעם הראשונה שאני מתעוררת בבוקר?! האם בפעם האחרונה?! אז פשוט נסיתי להגיד אותו בכל התעררויות שלי וזה לא ממש הלך, ז"א היו בקרים שזה הלך והיו בקרים שזה לא הצליח לי והתחלתי לספור 3 ימים מחדש.

התהוות

New member
עוד משהו

למיטב זכרוני בכל בוקר התעוררתי בין פעם אחת (נדיר) לבין 6 פעמים (נדיר גם)- לרוב משהו כמו 4-5 פעמים.

kung fu

New member
נראה לי שהבנתי...

אז בעצם לא היו 3 ימים רצופים שהצלחת להגיד את המשפט ישר לפני הקימה הסופית? או שכן היו 3 ימים רצופים כאלו?

התהוות

New member
לא יודעת.

לא נאמר להגיד את המשפט "ישר לפני הקימה הסופית" אלא נאמר "עם התעוררותך בבוקר, לפני שאת פוקחת את עינייך, אמרי את המשפט הבא בקול רם.....". אני החלטתי שאני אומרת אותו עם כל התעוררות שלי בבוקר ולא רק בפעם הראשונה שנאי מתעוררת/ בפעם האחרונה שאני מתעוררת ולכן השאלה " אז בעצם לא היו 3 ימים רצופים שהצלחת להגיד את המשפט ישר לפני הקימה הסופית?" לא רלוונטית לגבי. מה שכן רלוונטי, זה שכרגע אני מנסה לעשות את המשימה ולא מצליחה! לא מצליחה לזכור להגיד את המשפט לפני שפקחתי עיניים.

התהוות

New member
אה ו... ../images/Emo13.gif

החלטתי לפני כמה שהפעם אני אגיד את המשפט ישר עם הקימה בבוקר, בלי קשר להאם אני חוזרת לישון אחרי 3 שניות או לא. זאת ע"מ לסיים את המשימה ביתר קלות.

kung fu

New member
אבל זאת לא המשימה. דלית? טליה?

אתם מוכנות גם לתת את דעתכן לגבי זה? תודה

התהוות

New member
טוהר המילה

זאת לא המשימה להבנתך
טוב, אולי הקטנוניות שלי מדברת

kung fu

New member
ברור שזה מבוסס רק על הבנתי ../images/Emo13.gif

הבנתי מבוססת על דברים ששאלתי את בן כשאני חתרתי למשימה הזו
אבל אולי סילפתי דברים שהבנתי (אנחנו תמיד זוכרים לא באופן מדוייק כמו שהיה באמת), אז בגלל זה הצעתי שדלית וטליה יעזרו גם.

אוקיי, נקודה מעניינת...

אני השלמתי את המשימה הזו לפני שטליה העלתה את השאלה מה עושים במקרה של מספר התעוררויות בבוקר, כך שלא הייתי ערה להתלבטות הזו בכלל תוך כדי הביצוע. בכל מקרה, גם כשניסיתי לראות בעקבות השאלה, ראיתי שאני לא זוכרת בדיוק להגיד אם התעוררתי מספר פעמים או לא, מכיוון שבתשומת הלב שלי התייחסתי לפעם הראשונה שאני פוקחת את העיניים וזה היה הקריטריון שהתייחסתי אליו להשלמת המשימה...לא ניסיתי לעשות משהו אחר... אחרי שבן ענה את התשובה הזאת לטליה התלבטתי אם אכן עשיתי את המשימה או לא אבל קלטתי שעשיתי אותה בכנות ובפשטות כמו שהבנתי אותה - עם פקיחת העיניים. התלבטתי מאז אם לכתוב על התהליך הזה שעברתי משהו בשרשור של הקבוצה. דיברתי על כך עם טליה והחלטתי שהמשימה הושלמה מבחינתי בתום לב ובשלמות. אשמח לשמוע את דעתכם גם
כנראה שיש במשימה הזו באמת אי בהירות מסויים...

kung fu

New member
אה, מגניב! שכחתי ממה שבן כתב.

אז מדובר על פקיחת העיניים בפעם ה-1 ופקיחת העיניים בפעם ה-2. טוב לדעת! (אני פשוט אמרתי בכל הפעמים שפקחתי את העיניים שלי) את רוצה דיעה אם עשית לדעתנו את המשימה? או שאת רוצה דיעה כללית? בכל אופן, אני מבצעת את המשימות כמו שבן התכוון אליהן. אני לא רואה דרך אחרת עבורי לבצע את המשימות. מהשרשור עם אלכס למדתי שעדיף פשוט להגיד את דעתי, בלי להחליט עבור אדם אחר אם הוא עשה משהו או לא עשה משהו כי זה מעורר אנטי כנראה
אז כתבתי את דעתי בהודעה זו

התהוות

New member
מיכלו'ש

הממ... זה עורר "אנטי" רק בפעם השלישית שראיתי את הכותרת- ז"א, זה עורר "אנטי" רק כשהייתי במצב מסוים, בפעמים אחרות זה בכלל לא עורר "אנטי". נראה לי, שמי שרוצה להיות ב"אנטי" יהיה ב"אנטי". ומי שלא- לא יהיה. כמו שקרה איתי כשראיתי את ההודעה בשעה מסוימת, לא התעורר שום אנטי ואז ראיתי אותה שוב בשעה אחרת והתעוררה מחשבה בסגנון "אנטי". (איזו מילה מצחיקה - "אנטי".... חה חה חה)

kung fu

New member
אוקיי... ../images/Emo13.gif נראה לי אבל שבלי קשר

למדתי מזה לא לכתוב תגובות נחרצות. זאת צורת תקשורת שמפיקה פחות תועלת... (בלי קשר אלייך). אני רוצה להביע את עצמי בחופשיות, ועם זאת להיות הרמונית במידה כלשהי עם בני אדם אחרים.

כתבת:

"אני מבצעת את המשימות כמו שבן התכוון אליהן" איך את יודעת למה בן התכוון? ייתכן שאת הבנת משהו מסויים והוא התכוון בכלל למשהו אחר, לא

kung fu

New member
כי שאלתי אותו כמה פעמים

על כמה משימות מהמאמר. אבל כמובן שאת צודקת שאולי ביצעתי משהו לא בדיוק לפי כוונתו. בתיאורטי את צודקת

kung fu

New member
אני הבנתי את המשפט הזה

"עם התעוררותך בבוקר, לפני שאת פוקחת את עינייך, אמרי את המשפט הבא בקול רם.....". שאמורים להגיד את המשפט לפני שאנחנו מתעוררים בבוקר. אם אנחנו מתעוררים הרבה פעמים בלילה ואומרים את המשפט, אז אחלה...אבל לא באמת התעוררנו. המשכנו לישון לאחר מכן. אז לפני שאת מתעוררת בבוקר, את אמורה להגיד אתה משפט. גם כשאני תירגלתי את המשימה אז אמרתי את המשפט הרבה פעמים מכיוון שהתעוררתי הרבה פעמים במהלך הבוקר.... אבל הסיבה שאומרים אותו כל הזמן כשמתעוררים (ואז חוזרים לישון), זה כי אנו לא יודעים מתי נתעורר באמת בסופו של דבר. אז בשביל להיות בטוחים אומרים את זה בכל פעם שאנו חוזרים למצב של "עירות". את כן אמורה להגיד את המשפט במשך שלושה ימים רצופים, לפני שאת מתעוררת. כל הפעמים במהלך הלילה או הבוקר שהתעוררת וחזרת לישון - זה לא נקרא שהתעוררת. **אם את חושבת שאני טועה, או לא יודעת מה - ממליצה לך לוודא את זה כאן בפורום**

kung fu

New member
ממליצה לך גם לקרוא בשרשורים

הקודמים, מה כתבו אלו שחתרו למשימה הזאת. יש שיתופים לגביה.

kung fu

New member
איזה שינוי התרחש שגרם לכך

שפתאום זה פחות נגיש לך לזכור את המשפט לפני ההתעוררות? האם זה שלא הצלחת ברציפות גרם לך לתסכול? האם בשבוע הראשון היית חדורה ביותר מוטיבציה? זאת אחת מהדרכים...לגלות מה השתנה שעכשיו זה כביכול פחות נגיש לך. דרך אחרת זה לזכור שאם בעבר זה היה נגיד, אז גם עכשיו זה נגיש. פשוט להתכוון שזה ימשיך להיות נגיש כמו שזה היה. וכמובן יש עוד דרכים...

למעלה