קבוצת הערות מתעוררת

nivinivini

New member
קבוצת הערות (10)

כאן עומד להווצר השרשור העשירי של קבוצת הערות, שהוקמה בהתבסס על המאמר הזה. השרשור יהיה בנוי עם "פינות" לפי נושאים, כדי להקל על עצמנו לנווט בו בקלות. בקשה לחברי הקבוצה וגם לאנשים שמתעניינים בה/בהצטרפות אליה: אנא שרשרו את הודעותיכם לפינות המתאימות (סריקה מהירה של השרשור תבהיר לכם בדיוק מה לכתוב איפה), כדי שהשרשור יהיה מסודר וקל לניווט. בבקשה המנעו משרשור הודעות להודעה הזו (שאתם קוראים כרגע). הנה קישור לשרשור הקודם [קבוצת הערות (9)]. בהצלחה לכולם

nivinivini

New member
../images/Emo42.gifמקום חופשי לכולם../images/Emo42.gif

בין אם אתם חברי הקבוצה או לא - תוכלו לכתוב בחופשיות, בשרשור להודעה זו.

וארה

New member
שאלה

קראתי את המאמר וחלק מהשרשורים ורציתי לדעת מי מנהל את קבוצת העירות כרגע, כדי שאוכל, בהתאם להנחיה, לצפות בניהול ולשקול את הצטרפותי. ראיתי שטליה ומיכל ניהלו בשרשורים מוקדמים ועכשיו אתה מנהל - אז איך זה עובד? תודה וארה

טליה היא המארגנת של קבוצת הערות

היו אנשים אחרים שפתחו את השרשור של קבוצת הערות, לבקשת טליה.

וארה

New member
שאלה נוספת

התחלתי כבר לבצע את סדרת תרגילי העירות. אם אצטרף לקבוצת עירות זו, האם יהיה עלי לחזור על התרגילים שכבר עשיתי? חפשתי תשובה על כך במאמר של בן ולא ראיתי הנחיה כזו. וארה

אני הבנתי שכן

אבל אני לא זוכרת במדויק את המאמר. אנסה למצוא ראייה לכך, או שאמצא ראייה הפוכה לזה

ראיה הפוכה

אני הצטרפתי לקבוצת הערות אחרי שהשלמתי חלק מהמשימות, התבקשתי לדווח על המשימות שכבר השלמתי, והמשכתי מאיפה שהגעתי.

את אמורה לחזור שוב על התרגילים.

"ראיה" אחת לדוגמא לכך: "אם אתם כבר משתתפים בקבוצת-הערנות, אז העסק הינו פשוט מאוד. אתם עושים בסך הכל חמישה דברים: 1. בצעו את 12 המשימות, בזו אחר זו, כמיטב יכולתכם;"

וארה

New member
קראתי שוב את המאמר

ולא ראיתי התייחסות לכך. המשפט שצטטת לא מתייחס לדעתי לדילמה שלנו, שוב זו רק דעתי. להבנתי במקרה של אי בהירות (שלדעתי קיימת פה אולי) ובכלל בכל הנוגע להתנהלות הקבוצה - המארגנת מחליטה. אז אולי נפנה את השאלה לטליה?

nivinivini

New member
../images/Emo42.gifהכרות והצטרפות../images/Emo42.gif

שלום לכל המתעניינים!
מה הצעד הראשון? הדבר הראשון לעשות כדי להבין מה זו הקבוצה הזו ובמה מדובר בכלל, הוא לקרוא את המאמר הזה.
קראתם את המאמר ואתם חושבים להצטרף לקבוצה? ובכן, כפי שנכתב במאמר, קבוצת הערות הינה מכשיר ספציפי ומדוייק. לא מדובר רק בקבוצת תמיכה; על החברות בקבוצה להעשות בצורה מדוייקת, בדיוק כמו המשימות שנתנו במאמר. עקבו בבקשה אחר ההנחיות שנתנו במאמר בכל הנוגע למעקב אחר הקבוצה ובדיקת התנהלותה (לא זוכרים על מה מדובר?... חזרו לקרוא את המאמר וביתר עיון בבקשה
).
החלטתם להצטרף לקבוצה? אנא קראו כעת שוב בעיון (בבקשה לא לרפרף...) את כל ההנחיות בנוגע ליצירת הקבוצה (החל בכותרת "קבוצת הערנות יוצאת לדרך" ואילך) ובפרט את ההסכם בניסוחו של בן. כדי לוודא שההסכם הובן כהלכה, נבצע את התהליך הבא לפני החתימה: לאחר שקראתם, אנא כתבו את ההסכם עליו אתם חותמים - במילותיכם שלכם - תוך שאתם כוללים בו את כל הסעיפים החשובים. אני אקרא את הנוסח שכתבתם ואוודא ששום דבר לא נשמט / סולף ואז אפשר יהיה לחתום עליו, או לחילופין לחזור להכין טיוטה נוספת...
שימו לב: כל אחד שכותב את הטיוטה להסכם במילותיו שלו, ישרשר אותה להודעה זו ויכתוב בכותרת ההודעה שלו את הניק שלו + מס' הטיוטה. הנה דוגמא: נוכח מתעורר - טיוטה מס' 1 לאחר מכן, אמשיך את הדיאלוג עם אותו אדם בשרשור שייצא מאותה טיוטה (כלומר, לא לשרשר את הטיוטה השנייה, אם תהיה כזו, להודעה הראשית של המדור הזה, אלא להודעה שאכתוב שתבוא בתגובה לטיוטה הזו). גם אם ההנחיות האלה נראות מסורבלות בתחילה, זה בסופו של דבר מאד פשוט לעתים, הדיוק הנדרש מהווה אתגר ערות קטן בפני עצמו

וארה

New member
וארה טיוטה מספר 1

אני מעוניינת להצטרף לקבוצת העירות אני מתחייבת לדווח בשקיפות על השלמת המשימות אני מתחייבת לספק מידע מדוייק על התקדמותי ולהמנע משקרים אני מתחייבת להודיע במקרה של פרישה ולציין את סיבת פרישתי אני מודעת לכך שפרישה היא סופית ובלתי חוזרת אני מתחייבת להתמיד בניק הנוכחי אני מתחייבת להשמע להוראות המארגנת וארה

וארה

New member
וארה טיוטה מספר 2

הסכם הצטרפות לקבוצת העירות: אני מעוניינת להצטרף לקבוצת העירות אני מתחייבת לדווח בשקיפות על השלמת המשימות אני מתחייבת לספק מידע מדוייק על התקדמותי ולהמנע משקרים אני מתחייבת להודיע במקרה של פרישה ולציין את סיבת פרישתי אני מודעת לכך שפרישה היא סופית ובלתי חוזרת אני מתחייבת להתמיד בניק הנוכחי אני מתחייבת להשמע להוראות המארגנת ועל החתום: וארה

Talia E

New member
אין צורך בכותרת "טיוטה מס' 2" ../images/Emo13.gif

זה מבלבל, כי זה כביכול מעיד על כך ששינית משהו בטקסט, בזמן שלא שינית בו דבר... העלי בבקשה הודעה חדשה עם הכותרת "חותמת על ההסכם" כשהנוסח הנ"ל בתוכו

וארה

New member
חותמת על ההסכם

אני מעוניינת להצטרף לקבוצת העירות אני מתחייבת לדווח בשקיפות על השלמת המשימות אני מתחייבת לספק מידע מדוייק על התקדמותי ולהמנע משקרים אני מתחייבת להודיע במקרה של פרישה ולציין את סיבת פרישתי אני מודעת לכך שפרישה היא סופית ובלתי חוזרת אני מתחייבת להתמיד בניק הנוכחי אני מתחייבת להשמע להוראות המארגנת על החתום: וארה

Talia E

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את מוזמנת להתחיל בלעדכן כאן על מיקומך במשימות

nivinivini

New member
../images/Emo42.gifהמרחב של חברי הקבוצה../images/Emo42.gif

זהו מרחב ההתעוררות של חברי הקבוצה; מיד אתחיל לשרשר לכאן תתי-פינות לפי נושאים, לנוחות חברי הקבוצה

למעלה