קבוצת הערות מתעוררת

nivinivini

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמי נמצא איפה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עדכנו נא:

וארה

New member
השלמתי משימה ראשונה ושנייה

שלום לכולם - הצטרפתי לקבוצה היום ואני עובדת על משימה 3. אשתף ואשמח לשמוע הערות: משימה ראשונה: במשך 4 ימים רצופים זכרתי לעצור תמיד מול הדלת ושהיתי מולה תוך שאני שמה לב לעצמי, לעובדה שאני מחוץ לבית ועוד מעט אהיה בתוכו, לעובדה שאני מרגישה לחץ להכנס כבר. כשהיו איתי אנשים, או שבקשתי מהם שיכנסו לפני והשתהיתי בחוץ, או ששיתפתי אותם במה אני עוברת. משימה שניה: קבעתי לעצמי להקדיש רבע שעה לפחות לקרוא חומר בנוגע לסדנה שעברתי לפני כשנה, ולתרגל אותו. עשיתי זאת.

וארה

New member
השלמתי את משימה 4

במשך 3 בקרים רצופים כשהתעוררתי נשארתי בעיניים עצומות ואמרתי את המשפט: אני ערה, ואני עושה כמיטב יכולתי על מנת לטפח יצור מופלא זה, ולקדם אותו ביותר, בכל המישורים, עכשיו ותמיד. ואז פקחתי את עיניי.

nivinivini

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדיווחי השלמת משימות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דווחו לכאן כאשר אתם משלימים משימה |בלונים| כאשר אתם מדווחים, כתבו בבקשה בפירוט מה עשיתם על מנת שנוכל לתת בקרה ולוודא שאכן השלמתם את המשימה באופן מדוייק |מסטיק בזוקה|

סיימתי את משימה 5

החלטתי אתמול לצאת היום לשעה מדיטציה ביער הקטן שליד הבית שלי. והיום יצאתי.

השלמתי משימה חמישית

החלטתי אתמול לעמוד היום במשך 10 דקות בעמידת אפס (תרגיל), ועשיתי את זה.

השלמתי את משימה 6

3 ימים רצוף הגדרתי תווך של שלוש שעות שהן אמצע היום (כל יום לפי השעה שקמתי והשעה שהערכתי שבה אלך לישון) - ומתישהו בתווך זה מחאתי כפים 3 פעמים.

השלמתי משימה שישית

הגדרתי שלוש שעות שמהוות את אמצע היום שלי (14-17), ובמהלכן פעם אחת עצרתי את כל מה שאני עושה ומחאתי כפ שלוש פעמים, עשיתי זאת במשך שלושה ימים רצופים.

השלמתי את משימה 7

משימה שנראתה קשה בשבילי. מחלקה נהניתי ומחלקה חשתי במרמור על כך שאני עושה זאת לעצמי. תחושות ומחשבות רבות בו זמנית. נתתי לעצמי שלוש משימות לביצוע יום אחר יום והשלמתי אותן. יום1: לטאטא את המרפסת ולנקות את המקרר מבפנים (וניקיתי גם בחוץ). יום2: לצרוב למישהו 5 דיסקים שהוא ביקש ממני לפני כמה חודשים ולנסוע להביא לו אותם. יום3: למצוא תרגיל ביוגה להוסיף למה שאני ככר יודע. זה היה הכי קשה, כי דיוק היה לי יום מעייף במיוחד. אבל עשיתי זאת.

השלמתי משימה שביעית

נתתי לעצמי משימה לביצוע בשלושה ימים הקרובים (רשימת יומן חלומות) זאת היתה משימה שדורשת מעט משמעת עצמית ושאין סיכוי שהייתי מבצע אותה אחרת. ביצעתי את המשימה בכל אחד משלושת הימים.

השלמתי משימה שמינית

במשך שלושה ימים רצוף, יצרתי לעצמי בית בגודל של שלוש דקות בתווך של שלוש שעות שהגדרתי כאמצע היום שלי. בזמן שהותי בבית הייתי מודע לזה שאני נמצא בתוך הבית שיצרתי לעצמי והקפדתי לא להיות נגיש לאף אדם.

השלמת את משימה 8../images/Emo153.gif../images/Emo8.gif

קבעתי לעצמי תווך של 3 שעות שהוא אמצע היום, בזמן הזה הסתגרתי בחדר נעול ללא אמצעי תקשורת וישבתי עם עצמי בלבד. בדיאבד הסתבר שלא הערכתי נכון וזה לא היה אמצע היום, לדעתי זה עדיין נחשב. מישהו חושב אחרת?

תיקון - לא השלמתי

אי הבנה. יש לחזור על המשימה הזאת 3 פעמים רצוף. אז אני מתחיל מהתחלה. אחזור לדווח בהמשך.

השלמתי את משימה 8 !!!

במשך שלושה ימים, בתווך של שלוש שעות, שצפיתי בבוקר שיהיה אמצע היום (לרוב טעיתי), יצרתי לי בית של זמן בן 5 דקות. בזמן הזה ווידאתי שלאף בן אדם אין יכולת לתקשר איתי ככל יכולתי - כלומר ניתקתי טלפון, פלאפון, נכנסתי לחדר המקלחת והדלקתי את המים, שיחשבו שאני מתקלח. ושם ישבתי לי בבית הזמן שלי. עוד 4 משימות למנאייק. (מעניין מה יהיו ה- 12 הבאות) אוהב אותכם. תשלימו גם. יאללה ביי.

השלמתי את משימה 9

במשך 3 ימים ברציפות יצרתי לי בית של זמן בן 20 דקות, בחלק של היום שהיתי ערני בו (או בבוקר או אחרי שנ"צ), ולא הייתי נגיש לאף בן אדם מלבדי. עכשיו משימה 10 -----> אהההה!!!!!!!!!!!! הנה אני בא. תהנו מהחיים. רונן המתכוונן. אדיאוס.

השלמתי את המשימה העשירית

ווהו. אמרתי במשך 10 פעמים רצוף, בכל שעה עגולה, עם לעיתים סטייה של עד שלוש דקות לכל כיוון, את המשפט: כל הזמן, בכל מקום ובכל מצב, יצור זה משתנה, משתכלל ומשתפר, כשאני נזכרת במקביל בסיטואציה כלשהי של הצלחה. אחרי עשר פעמים כאלה לא הייתי בטוחה אם נדרשת פעם נוספת כדי להשלים 10 שעות (10 פעמים=9 שעות) אז עשיתי פעם נוספת. סה"כ 11 פעמים. היה ממש כיף לעשות את זה.

למעלה