קבוצת הערות

Talia E

New member
קבוצת הערות (8)

כאן עומד להווצר השרשור השמיני של קבוצת הערות, שהוקמה בהתבסס על המאמר הזה. השרשור יהיה בנוי עם "פינות" לפי נושאים, כדי להקל על עצמנו לנווט בו בקלות.
בקשה לחברי הקבוצה וגם לאנשים שמתעניינים בה/בהצטרפות אליה: אנא שרשרו את הודעותיכם לפינות המתאימות (סריקה מהירה של השרשור תבהיר לכם בדיוק מה לכתוב איפה), כדי שהשרשור יהיה מסודר וקל לניווט. בבקשה המנעו משרשור הודעות להודעה הזו (שאתם קוראים כרגע). הנה קישור לשרשור הקודם [קבוצת הערות (7)]. בהצלחה לכולם

Talia E

New member
../images/Emo42.gifמקום חופשי לכולם../images/Emo42.gif

בין אם אתם חברי הקבוצה או לא - תוכלו לכתוב בחופשיות, בשרשור להודעה זו.

דוגית שטה

דוגית שטה, מפרשיה שניים. ומלחיה, נרדמו כולם. אם לא יעורו, כל מלחיה. איכה תגיע, הדוגית לחוף.

Talia E

New member
../images/Emo42.gifהכרות והצטרפות../images/Emo42.gif

שלום לכל המתעניינים!
מה הצעד הראשון? הדבר הראשון לעשות כדי להבין מה זו הקבוצה הזו ובמה מדובר בכלל, הוא לקרוא את המאמר הזה.
קראתם את המאמר ואתם חושבים להצטרף לקבוצה? ובכן, כפי שנכתב במאמר, קבוצת הערות הינה מכשיר ספציפי ומדוייק. לא מדובר רק בקבוצת תמיכה; על החברות בקבוצה להעשות בצורה מדוייקת, בדיוק כמו המשימות שנתנו במאמר. עקבו בבקשה אחר ההנחיות שנתנו במאמר בכל הנוגע למעקב אחר הקבוצה ובדיקת התנהלותה (לא זוכרים על מה מדובר?... חזרו לקרוא את המאמר וביתר עיון בבקשה
).
החלטתם להצטרף לקבוצה? אנא קראו כעת שוב בעיון (בבקשה לא לרפרף...) את כל ההנחיות בנוגע ליצירת הקבוצה (החל בכותרת "קבוצת הערנות יוצאת לדרך" ואילך) ובפרט את ההסכם בניסוחו של בן. כדי לוודא שההסכם הובן כהלכה, נבצע את התהליך הבא לפני החתימה: לאחר שקראתם, אנא כתבו את ההסכם עליו אתם חותמים - במילותיכם שלכם - תוך שאתם כוללים בו את כל הסעיפים החשובים. אני אקרא את הנוסח שכתבתם ואוודא ששום דבר לא נשמט / סולף ואז אפשר יהיה לחתום עליו, או לחילופין לחזור להכין טיוטה נוספת...
שימו לב: כל אחד שכותב את הטיוטה להסכם במילותיו שלו, ישרשר אותה להודעה זו ויכתוב בכותרת ההודעה שלו את הניק שלו + מס' הטיוטה. הנה דוגמא: נוכח מתעורר - טיוטה מס' 1 לאחר מכן, אמשיך את הדיאלוג עם אותו אדם בשרשור שייצא מאותה טיוטה (כלומר, לא לשרשר את הטיוטה השנייה, אם תהיה כזו, להודעה הראשית של המדור הזה, אלא להודעה שאכתוב שתבוא בתגובה לטיוטה הזו). גם אם ההנחיות האלה נראות מסורבלות בתחילה, זה בסופו של דבר מאד פשוט
לעתים, הדיוק הנדרש מהווה אתגר ערות קטן בפני עצמו

efratoio

New member
אפרת - טיוטה מספר1

אני רוצה להצטרף לקבוצת ההתעוררות. אני מבטיחה לשמור על שקיפות בהשלמת המשימות, למסור מידע מדויק בלבד על התקדמותי. אני מתחייבת להודיע במקרה וארצה לפרוש, בתקווה שלא אפרוש.לאורך השרשורים כאן אתמיד באותו ניק ולהישמע להוראות המארגנת. אפרת

Talia E

New member
הי אפרת ../images/Emo13.gif

דרושה מבחינתי תוספת קטנה והיא שאת מודעת לכך שהודעה על פרישה היא סופית ושלא יתאפשר לך לחזור לקבוצה באם פרשת. חוץ מזה, זה נראה בסדר גמור
אז שרשרי לכאן בבקשה טיוטה מתוקנת (טיוטה מס' 2) לאישור סופי

Talia E

New member
ויש לי גם שאלה:

אני מפנה את תשומת לבך למשהו שנכתב במאמר: "אם כבר קיימת קבוצה כזאת, אתה פשוט מנסה להצטרף אליה. אבל לפני שאתה עושה כן, התבונן עליה תחילה בתשומת לב רבה ובמיוחד על המארגן שלה. עקוב אחר הפעילות שלה במשך זמן מה. בדוק אותה מבחוץ והרגש האם אתה סומך על המארגן והאם רצונך לקחת חלק בקבוצת-עבודה זו." האם בצעת את הנ"ל? (אני המארגנת של הקבוצה, נעים מאד
) טיפ: בכל שרשור של קבוצת הערות יש קישור לשרשור שלפניו, כך שתוכלי לסרוק אחורנית את השרשורים שהיו.

efratoio

New member
נעים מאוד

אני עוקבת פה ושם אחרי הקבוצות השונות כבר חצי שנה. אני סומכת עליך. ואולי גם מכירה אותך במציאות החוץ וירטואלית. זה לא היה אמור להישמע מפחיד... נראה לי שאנחנו לומדות יחד

efratoio

New member
אפרת - טיוטה מספר 2

תודה לך. אני רוצה להצטרף לקבוצת ההתעוררות. אני מבטיחה לשמור על שקיפות בהשלמת המשימות, למסור מידע מדויק בלבד על התקדמותי. אני מתחייבת להודיע במקרה וארצה לפרוש, בתקווה שלא אפרוש. היה ואפרוש זו תהיה פרישה סופית ולא אחזור לקבוצה לאחר מכן. לאורך השרשורים כאן אתמיד באותו ניק ולהישמע להוראות המארגנת. אפרת

Talia E

New member
הנוסח מקובל עליי ../images/Emo45.gif

רק תיקון תחבירי: הפכי את "להישמע" (שלוש מילים לפני הסוף) ל"אשמע" - פשוט בגלל איך שהמשפט בנוי ואז חתמי

efratoio

New member
אפרת - ההסכם הסופי

אני רוצה להצטרף לקבוצת ההתעוררות. אני מבטיחה לשמור על שקיפות בהשלמת המשימות, למסור מידע מדויק בלבד על התקדמותי. אני מתחייבת להודיע במקרה וארצה לפרוש, בתקווה שלא אפרוש. היה ואפרוש זו תהיה פרישה סופית ולא אחזור לקבוצה לאחר מכן. לאורך השרשורים כאן אתמיד באותו ניק ואשמע להוראות המארגנת. אפרת א. יאללה מתחילים...

efratoio

New member
אפרת - הסכם סופי

אני רוצה להצטרף לקבוצת ההתעוררות. אני מבטיחה לשמור על שקיפות בהשלמת המשימות, למסור מידע מדויק בלבד על התקדמותי. אני מתחייבת להודיע במקרה וארצה לפרוש, בתקווה שלא אפרוש. היה ואפרוש זו תהיה פרישה סופית ולא אחזור לקבוצה לאחר מכן. לאורך השרשורים כאן אתמיד באותו ניק ואשמע להוראות המארגנת. אפרת א. יאללה מתחילים...

Talia E

New member
הי אפרת ../images/Emo13.gif

בבקשה עדכני בשרשור להודעה הזו היכן את נמצאת מבחינת המשימות (האם את חותרת למשימה הראשונה?). אם כבר התחלת לחתור למשימות והשלמת חלק, עדכני אותנו בבקשה במקום המיועד לכך בשרשור, תוך פירוט על מה שעשית

אחת בדרך - טיוטא מס. 1

שלום פורום
כבר הרבה זמן שאני מחפשת איזו שהיא מסגרת שחורגת מתחומי מדף הספרים שלי, ומאד שמחתי למצוא אתכם וגם לקרוא קצת מה אתם עושים. (כן, עקבתי אחריכם, קראתי מאמרים והודעות מהעבר, ועדיין יש לי הרבה לקרוא...). אני רוצה להצטרף לקבוצת ההתעוררות. אני מתחייבת לשמור על שקיפות מלאה בהשלמת המשימות שלי. אני מתחייבת להימנע משקרים (בסופו של דבר אני משקרת רק את עצמי...). אני מתחייבת להודיע ולנמק במקרה של פרישה ואני יודעת שהפרישה תהיה סופית. אני מתחייבת לשמור על הניק "אחת בדרך" לאורך כל ההודעות שלי בפורום. אני מתחייבת להישמע להוראות המארגנת ולמלא אחר המשימות והוראות המארגנת כלשונן. (ואני מאחלת לעצמי למצוא את השלמות העצמית המוחלטת שלי, להשתחרר ולהיות חופשיה). אחת בדרך

אחת בדרך - נוסח סופי

אני רוצה להצטרף לקבוצת ההתעוררות. אני מתחייבת לשמור על שקיפות מלאה בהשלמת המשימות שלי. אני מתחייבת להימנע משקרים (בסופו של דבר אני משקרת רק את עצמי...). אני מתחייבת להודיע ולנמק במקרה של פרישה ואני יודעת שהפרישה תהיה סופית. אני מתחייבת לשמור על הניק "אחת בדרך" לאורך כל ההודעות שלי בפורום. אני מתחייבת להישמע להוראות המארגנת ולמלא אחר המשימות והוראות המארגנת כלשונן. על החתום: אחת בדרך (ק.ש.)

Talia E

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

בבקשה עדכני בשרשור להודעה הזו היכן את נמצאת מבחינת המשימות (האם את חותרת למשימה הראשונה?). אם כבר התחלת לחתור למשימות והשלמת חלק, עדכני אותנו בבקשה במקום המיועד לכך בשרשור, תוך פירוט על מה שעשית.

למעלה