קבוצת הערות

חוזרת לאחר הפסקה ארוכה, ארוכה מדי

כאמור אני חותרת להשלמת המשימה השלישית. בהצלחה לי! וגם מזל-טוב קטן על המשך הקורס.

nivinivini

New member
משימה 1: הדלת

ביום הראשון פיספסתי פעמיים מתוך חמש. בשני המקרים ירדתי רק לשנייה למטה לקנות משהו ולהוריד את הזבל. ביום השני פיספסתי פעם אחת מארבע. גם כאן ירדתי לקנות משהו וחזרתי. היום לא פיספסתי בכלל מתוך חמש, ובכלל העניין כבר נכנס לי למודעות. בכל אופן, אני לא מרוצה מזה שהרשיתי לעצמי להשאר רדום רק כדי "לקנות משהו קטן". זה מראה שאני מייחס ליציאות מהבית לעניינים "כאילו חשובים" חשיבות גדולה יותר מאשר סתם לרדת שנייה. טורפים למינהם משתמשים דווקא בקטנות האלה.

Talia E

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדיווחי השלמת משימות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

דווחו לכאן כאשר אתם משלימים משימה
כאשר אתם מדווחים, כתבו בבקשה בפירוט מה עשיתם על מנת שנוכל לתת בקרה ולוודא שאכן השלמתם את המשימה באופן מדוייק

התהוות

New member
השלמתי את משימה מס' 4 (שוב).

לאחר שחזרתי אחורה כדי להשלים מחדש את משימה מס' 3 ביתר שלמות.

Talia E

New member
../images/Emo128.gif ההצהרה הנ"ל מבוטלת...

הוספתי את ההודעה הזו גם לנוחיות בונה השרשור הבא, שיהיה לו נוח לסכם מי נמצא איפה בקלות ובלי לטעות... כמובן, אני מקווה שעופרי תצליח להשלים את המשימה עד אז בכל מקרה, וגם את המשימות הבאות

השלמתי משימה רביעית

בשתי הפעמים הראשונות אמרתי את המשפט כשהייתי יותר מחצי ישן, באחת מהן הייתי כלכך ישן שלקח קצת זמן עד שהצלחתי לדבר. בכל הפעמים היו לי קצת ספקות, כי לא זכרתי כלום מהזמן שליפני שאמרתי את המשפט, אבל אחר כך הבנתי שאמרתי אותם ממצב כלכך קרוב לשינה שאין מצב שפקחתי את העיניים ליפני. בפעם השלישית שוב אמרתי את המשפט קרוב מאוד לשינה (והתמלאתי בשמחה על זה שאני משלים את המשימה), ואז המשכתי לנמנם, ויצא לי להרדם ולהתעורר ולא להגיד את המשפט!!! המשכתי לנמנם ואחרי כל הירדמות להגיד את המשפט, רק שהרדמויות שהגיעו אחרכך בקושי עומדות בסטנדרט של שינה, מדובר בנימנומים עם קצת הזיות וקצת איבוד מודעות. בכל מקרה אחרי שחשבתי על זה החלטתי שמדובר בהצלחה, למרות שאני מרגיש שהצלחתי בקושי ויותר מתוך אימון והרגל מאשר מתוך מצב של ערות (אבל גם מתוך ערות, ללא ספק).

Talia E

New member
האם אתה שלם עם זה לחלוטין?

בתוך תוכך - האם נראה לך ש"החלקת את זה" או שזו אכן השלמה מלאה? אם אתה שלם עם זה לחלוטין - זה מקובל עליי. אבל אם יש לך ספק - אני ממליצה לעשות את המשימה שוב...

גאה לכריז על השלמת משימה מס' 1

לקח לי הרבה זמן להשלים את המשימה הזאת כמו רציתי: שבוע רצוף של עצירות מול הדלת. היו כמה נפילות, שאיפסו לי את המונה כל פעם -- ביחוד כשהייתי יוצא בזמנים מפתיעים מהבית -- כמו לקנות לחמניות על הבוקר. באיזשהו שלב נהייתי כל הזמן בהיכון לא משנה היכן הייתי, אפילו בבית הייתי מוכן לזה שדלת הכניסה עלולה להופיע מולי. מקום נוסף שהתקשיתי בו היה כשהייתי מגיע הביתה עם אנשים והייתי צריך להסביר להם את כל העניין ובנוסף לקושי של הלעמוד מול הדלת הצטרפה אי נעימות ומחשבה עליהם בזמן שאנחנו עומדים ביחד מול דלת הכניסה. האמת שבסופו של דבר נהניתי מזה - יש בתרגיל הזה משהו מאפס. עכשיו אני עובר למשימה 2 ובינתיים החלק הקשה מבחינתי הוא לבחור מה לעשות מחר. בכל מקרה, סדר נעים לכולם. רונן המתבונן.

השלמתי את משימה מס' 2

המשימה שנתתי לעצמי היתה לקרוא את מדור הדרושים ולסמן את העבודות המתאימות לי. עשיתי את זה. היה לי קל לבצע את המשימה הזאת. באיזשהו מקום קל מדי. היא הרגישה פחות משמעותית ממשימה מס' 1, לפחות בשבילי. כעת אני עובר למשימה מס' 3. השאלה שאני שואל את עצמי כעת היא כמה זמן לעשות אותה -- במקרה הזה אני אדע רק לאחר שאתחיל ואגלה כמה זמן אני יושב ובאיזה תדירות אני מוחה כפיים. לפי הבנתי במשימה זו אין צורך ברציפות - כלומר אין הכרח לבצע אותה כל יום. אלא רק תקופה מסוימת שבמהלכה גודל זמן ביצוע התרגיל. בנעימות, רונן המתבונן.

Talia E

New member
וידוא ביצוע תקין ../images/Emo22.gif

האם היית עושה את זה בכל מקרה? [ציטוט מתוך המאמר: "הקפד שתהיה זו פעולה שלא היית עושה אילולא התרגיל"]

לא היתי עושה את זה ביום שהחלטתי על

לא היתי עושה את זה ביום שהחלטתי על זה ואולי גם הייתי מוותר על זה בכלל.

משהו מציק לי

אני לא שלם למרות הכל. אני חוזר למשימה מס' 2 שוב. מחר אני אחזיר את כל הספרים לספריה. החלטתי על זה עכשיו וזה לא היה קורה אלמלא הייתי חוזר אל המשימה. לילה טוב ודרך צלחה לכולם.

למעלה