קבוצת הערות

כדור אור-טיוטה מס'1

איזה כייף, בדיוק חשבתי כמה אשמח להצטרף למסגרת שמחירה הוא אהבת חינם. הגעתי אלייכם כל שנבקש יתממש (בדרך זו או אחרת). אני רוצה להצטרף לקבוצת ההתעוררות. אני מתחייבת לשמור על שקיפות בהשלמת משימותיי. אני מבטיחה לספק מידע מדוייק בלבד – אמת לאורך כל הדרך. אני מבטיחה להודיע במקרה של פרישה, יודעת אני שפרישה היא סופית. אני מבטיחה להתמיד בניק לאורך כל הדרך. אשמע להוראות המארגנת.

Talia E

New member
תוספת קטנה ../images/Emo22.gif:

בהתחייבות על ההודעה במקרה הפרישה, נא צייני כי ההודעה תהיה בצירוף הסיבה לפרישה. שרשרי לכאן טיוטה מס' 2 ואשמח לאשר לך אותה

כדור אור-טיוטה מס'2

אני רוצה להצטרף לקבוצת ההתעוררות. אני מתחייבת לשמור על שקיפות בהשלמת משימותיי. אני מבטיחה לספק מידע מדוייק בלבד – אמת לאורך כל הדרך. אני מבטיחה להודיע ולנמק במקרה של פרישה, יודעת אני שפרישה היא סופית. אני מבטיחה להתמיד בניק לאורך כל הדרך. אשמע להוראות המארגנת.

כדור אור- הסכם סופי

אני רוצה להצטרף לקבוצת ההתעוררות. אני מתחייבת לשמור על שקיפות בהשלמת משימותיי. אני מבטיחה לספק מידע מדוייק בלבד – אמת לאורך כל הדרך. אני מבטיחה להודיע ולנמק במקרה של פרישה, יודעת אני שפרישה היא סופית. אני מבטיחה להתמיד בניק לאורך כל הדרך. אשמע להוראות המארגנת. כדור אור

Talia E

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ובהצלחה רבה לך!
אנא כתבי כאן היכן את ממוקמת מבחינת המשימות. אם כבר השלמת משימה כלשהי, אנא פרטי מה בדיוק עשית בה, על-מנת שנוכל לעקוב ולוודא שעשית אותה באופן מדוייק ומלא.

Talia E

New member
ליתר דיוק...

אם השלמת משימות כלשהן - כתבי על כך פה (בקישור הראשון ששמתי כתבי היכן את ממוקמת ואת תאריך תחילת העבודה שלך - בקישור השני פרטי אם השלמת משימות ואיך השלמת אותן).

טוב יאללה ננסה...

טוב , הגיע הזמן שלי להפסיק להתבטל ולהתעצל, ולהצטרף לנסיונות לפתח את המודעות אז... אני רוצה להצטרף לקבוצת ההתעוררות. אני מתחייב לשמור על שקיפות מלאה בהשלמת המשימות שלי. אני מתחייב להמנע משקרים (I do My Best) אני מתחייב להודיע במקרה של פרישה ואני יודע שהפרישה תהיה סופית. אני מתחייב לשמור על הניק אבקת כביסה לאורך כל ההודעות שלי בפורום. אני מתחייב להישמע להוראות המארגנת ולמלא אחר המשימות והוראות המארגנת כלשונן. ויאללה בואו נגלגל עניין... א.

Talia E

New member
addition + removal

Hi
Please add that if you decide to retire from the group, you will also explain why. Also, I don`t see the benefit of the remark about `doing your best` about not lying - so please remove it
Talia

אבקת כביסה טיוטא2

היי, אני רוצה להצטרף לקבוצת ההתעוררות. אני מתחייב לשמור על שקיפות מלאה בהשלמת המשימות שלי. אני מתחייב להמנע משקרים אני מתחייב להודיע במקרה של פרישה ולציין את סיבת הפרישה ואני יודע שהפרישה סופית. אני מתחייב לשמור על הניק אבקת כביסה לאורך כל ההודעות שלי בפורום. אני מתחייב להישמע להוראות המארגנת ולמלא אחר המשימות והוראות המארגנת כלשונן.

nivinivini

New member
nivinivini טיוטא 1:

1. אני מתחייב לדווח על השלמת כל אחת מ-12 המשימות. 2. אני מתחייב, במידה ואני מספר ומשתף, לדייק ולא לשקר. 3. אני מתחייב להכריז על פרישה ועל הסיבה לפרישה, במידה ואני פורש מהקבוצה. 4. אני מודע לעובדה שפרישה היא סופית. 5. אני מתחייב להתמיד באותו ניק בזמן העבודה. 6. אני מתחייב להשמע להוראות המארגן.

Talia E

New member
../images/Emo42.gifהמרחב של חברי הקבוצה../images/Emo42.gif

זהו מרחב ההתעוררות של חברי הקבוצה; מיד אתחיל לשרשר לכאן תתי-פינות לפי נושאים, לנוחות חברי הקבוצה

Talia E

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמי נמצא איפה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

להלן רשימה של חברי הקבוצה והשלב בו הם נמצאים
: חברי הקבוצה נכון לתאריך 6.4.05 הם: נוכח מתעורר השלים שלב 3 וכעת חותר להשלמת שלב 4. תאריך תחילת המסע של נוכח מתעורר: 13.7.04. בוקר טוב שחף השלימה שלב 2 וכעת חותרת להשלמת השלב ה- 3. תאריך תחילת המסע של בוקר טוב שחף: 13.7.04. rafider השלים שלב 3 וכעת חותר להשלמת השלב ה- 4. תאריך תחילת המסע של rafider: 19.7.04. Talia E השלימה שלב 5 וכעת חותרת להשלמת שלב 6. תאריך תחילת המסע של Talia E: 7.7.04. who is in השלימה שלב 2 וכעת חותרת להשלמת שלב 3. תאריך תחילת המסע של who is in: 15.7.04. זה קל זה פשוט השלימה שלב 3 וכעת חותרת להשלמת שלב 4 (אחרי שהשלימה שלבים מתקדמים יותר, והחליטה לחזור למשימה מס' 4 - כי לא היתה בטוחה בדיעבד שעשתה אותה בצורה מושלמת) תאריך תחילת המסע של זה קל זה פשוט: 8.7.04. kung fu השלימה שלב 11 וכעת חותרת להשלמת השלב ה- 12. תאריך תחילת המסע של kung fu: 10.7.04. 1מים צלולים השלימה שלב 1 וכעת חותרת להשלמת שלב 2. תאריך תחילת המסע של 1מים צלולים: 15.8.04. The Daydreamer השלימה שלב 3 וכעת חותרת להשלמת שלב 4. תאריך תחילת המסע של The Daydreamer: 13.7.04. התהוות השלימה שלב 9 וכעת חותרת להשלמת שלב 10. תאריך תחילת המסע של התהוות: לא ידוע מתי בדיוק התחילה לבצע את המשימות, אך הצטרפה לקבוצה בתאריך 20.9.04. o fri השלימה שלב 3 וכעת חותרת להשלמת שלב 4 (אחרי שהשלימה שלבים מתקדמים יותר, והחליטה לחזור למשימה מס' 3 - כי לא היתה בטוחה בדיעבד שעשתה אותה בצורה מושלמת). תאריך תחילת המסע של o fri: 20.9.04 jedi השלים שלב 2 וכעת חותר להשלמת שלב 3. תאריך תחילת המסע של :jedi 01.01.05 דני קנוט השלים שלב 3 וכעת חותר להשלמת שלב 4 תאריך תחילת המסע של דני קנוט: 21.3.05 רונן המתבונן חותר להשלמת המשימה הראשונה תאריך תחילת המסע של רונן המתבונן: 2.4.05 סה"כ 14 חברים בקבוצה

אחת בדרך - עידכון מצב

אחת בדרך חותרת להשלים משימה 1. תאריך תחילת המסע - 10-04-05.

כדור אור- תחילת הדרך

חותרת להשלמת המשימה הראשונה תאריך תחילת המסע: 17.4

למעלה