העלית נקודה מצויינת.
אכן, לנשים יש יכולות ורבאליות מפותחות יותר, ויכולות ללמוד שפות בקלות רבה יותר (לא נראה לי שחלק מהשתיקה ניזונה מתחושת נחיתות, כי לא נראה שחושבים על הדיבור ביחס לנשים דווקא). לגבי חלוקת קשב, אני אמנם שמעתי את זה כמה פעמים אבל עדיין לא ראיתי מקור מדעי שקיבע זאת כעובדה, אבל זה נראה לי נכון, למרות שראיתי לא מעט בחורים עם יכולת קשב מצוינת. אכן, לגברים בממוצע יש ראייה מרחבית טובה יותר, ולכן לא פעם תראי שגברים לא יֵדעו את השם של הרחוב שהיו בו אבל יֵדעו להגיע אליו . היכולות הללו, לדעתי, מאד קשורות לאבולוציה של הורמוני המין, כי אני חושב שהצורך של הגברים בעת ציד היה ראייה מרחבית, והצורך של הנשים היה לדבר כי הן היו עם הילדים והנשים האחרות, ומכאן צמח גם שיתוף הפעולה של הנשים, כי אף אחת לא הייתה על חשבון האחרת, בעוד שהצייד היה מקור השרדות. למרות זו, אני לא מקשר יריבות לגבריות כי בעולם העבודה יש גם נשים וגם גברים והיריבות היא צורך של כל אחד ואחת מהם. הרגשות נגזרות, לרוב, מתכונות האדם. התכונות נובעות מאבלוציה גם כן, ולכן גם עולם הרגשות זר לך לעיתים. צריך באמת לעשות את הזום אין הזה. כדאי לפתוח נושא חדש בעניין.