קדימה וגאווה...

NIKESTYLE

New member
יש לי עוד 1 קצת ארוך אבל יפה בבקשה:

אזהרה !!!! בשלושת השבועות הקרובים עומדים אהוד ברק ואנשיו להכפיש את אריאל שרון. במקום להסביר למה ברק איכזב את כולם,הם ישמיצו,יעלילו,ילעגו ישקרו ובעיקר יפחידו אתכם,בזה הם טובים. אז מה נעשה???? נעשה תה או קפה,בכל מקרה בוודאי שלא נגיב. התופעה הזאת תחלוף בעוד שלושה שבועות השלטון הזה יתחלף בעוד שלושה שבועות (ואז הג'ינגל המגלומני של שרון........)

bhnadav

New member
אממ...

אם ניקח את הסקרים כאלה שמשקפים כרגע, אז אם כך לא ברור איפה נעלמו 14 מנדטים. גם אם הם עברו למרצ, והמקוריים של מרצ עברו לקדימה (לדוגמא, כי מרצ לא עלתה במספר המנדטים שלה), גם כך ניתן לראות מעבר למפלגה כמו קדימה - מתומכי מרצ, שגם הם חסידים של העקרונות האלה. כלומר, בכל צורה שלא נסתכל על זה, נעלמו 14 מנדטים, ולא משנה איך הם עברו - חלק מהם (אם לא רובם) הגיעו לקדימה. ולגבי הניתוח על המפלגה שלך - אני חושב שגם פה לא משנה איך נסתכל על זה - אם לפיד האמין או לא האמין - זה לא משנה. שינוי הבינה שאי אפשר לממש את הדברים האלה, היא זנחה אותם, ואולי היא תנסה לממש אותם עם 2 מנדטים בכנסת הבאה במקרה הטוב, כשגם זה לא יצליח.

אשרת

New member
תגובה.

סקרים לא מהווים מדד לכלום ולא שווים את הדף שעליהם הם כתובים. אני גם לא קראתי סקר לאחרונה, אז לא יודעת כמה הישבו "לא יודע". לכן אני באמת שלא יכולה להשיב לך על השאלה. אבל אתה יכול למשל לחשוב שחלק נשארים בבית, חלק לעבודה, חלק למרצ, חלק לעלה ירוק. מעטים לקדימה, אבל זה רק לדעתי , וזה רק למי שהוא באמת תומך אידיאלוגית במצע של המפלגה, ולא הצביע לה כ"הצבעת מחאה". שינוי ישבה בממשלה בלתי אפשרית. זה הכל. שינוי גם היתה די פטאתית בכך שהיא האמינה לשרון, והאמינה לחתימה שלו על הסכמי הגועליציה. הייתי אומרת שזה מעיד משהו על האמינות של שרון על נכונותו לקיים הסכימים קואוליציונים אבל זה באמת כבר לא דאגתי, שהמפלגות האחרות יחשבו על האמינות זאת.

bhnadav

New member
ואני לעומת זאת,

מאמין שגם שינוי סברה שלא יהיה ניתן להגיע לדברים האלה בממשלת הליכוד, אפילו מבחינה אלקטורלית בכנסת.

אשרת

New member
לגבי זה - אין לי מושג.

אתה יודע שאני כועסת על ההתנהלות של המפלגה שלי, אתה ספגת כמה מילים לגבי זה במסנג'ר.

הנושא הזה הזה חשוב

יש לעזור לאנשים הללו. יש יעוץ, יש עזרה. צריך לסייע להם בכל מחיר. לעזור להם להתמודד. אבל אם נהפוך את העניין הזה ללגיטימי, ניצור פה דור מעוות ותשרור אנרכיה, שבה עושים כל דבר תוך התרת כל רסן ופריצת גבולות! שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה בביתו הפרטי. אין צורך להצהיר על כך. אבל בשום פנים ואופן לא להפוך את העניין הזה למקובל ועוד לגיטימי בחוק! איזה חברה מופקרת נהייה?!

NIKESTYLE

New member
זה מה ששינוי רוצה להפקיר את החברה

שלנו לתרבות של מיסוד הזנות ,של חוליי ומגיפות. תרבות של הכול מותר בכל שעה ובלכ מצב שצריך לרסק את היהדות כי אנחנו בשנות האלפיים והכול מודרני וחדשני ומהיר ועכשיו. חוסר יכולת לעמוד על עקרונות וערכים מאוד מדאיג ומקומם.הרצון להעיז לפרוץ את הגבולות כל פעם מחדש הוא מקומם ומסוכן במקרים מסויימים. באמת שאין סיבה להצביע שינוי

למעלה