טוב די נמאס לי כבר,ברור שעם סוג של
אנשים כמו DEAD לא ניתן בכלל להגיע לשום הסכמה בשום מצב ,אני לא יודע מה הרקע שלך ולאיזו מפלגה את נוטה להצביע אבל ברור לי שאחת כמוך תמיד יעדיף ללקק לצד הערבי להגיע איתו להסכמים בכל מצב על כל דבר ,לחיות בשלום מול כל העולם הערבי והמערבי אבל מה ,בתוך הבית את אפילו לא מוכנה להבין מה קורה כאן.העיקר לדבר על שיוויון ושלום ופיחס נמאס לי כבר מהצביעות הזאת שלכם שלך ושל שינוי ושל מרצ מול הערבים מתרפסים כמו לא יודע מה אבל בתוך הבית שלך מול האחים שלך את מחזיקה בעמדות מבוצרות בלי יכולת בכלל להבין כאן על מה הדיון.זה לצערי טבעו הבעייתי של חלק מהעם הזה שבכוח אוהב להגרר לוויכוחים מאוסים ,אם אני יגיד לך משהו את תאמרי בדיוק ההפך למה???פשוט בשל הוויכוח ובשל הצורך הרעבתני הזה להגיד משהו ונצח איתו לאורך כל הדרך. הייתי מאוד שמח לראות אותך כבת לעם הערבי שתלך ותצעק בקול גדול שאת בעד חופש להומואים ולסביות,בו במקום היית נתלית בכיכר העיר לקול תרועות החצוצרות. חבל מאוד שאת בגלל התנסות/הרעלה/עיוות/או כל סיבה אחרת בוחרת להתעלם מקיומם של מרבית האולוסיה היהודית כן שכן איכפת להם שחיי המדינה היהודית יהיו אכן חיים יהודים,שלא תהיה מכירת חמץ בפסח,שלא תהיה תחבורה ציבורית בשבת ,שלא תהיה מכירת בשר חזיר בחנויות העיר כאילו אנחנו בהמבורג. אני את דעתי אמרתי היא בכלל לא מכוונת אלייך אלא לקהל הרחב שמאס במכירת קסמי השווא שאת וחברייך מנסים למכור כאן חדשות לבקרים. את השרשור הזה פתחת בשאלה אז חשבתי שרצונך אכן בדיעות כלפי העניין ובסוגים של השקפות עולם שונות בנידון ,לצערי גררת את הוויכוח הזה יחד עם אשרת הרבה מעבר לנדרש ולדעתי בכוונ התחילה ליצור סוג של וויכוח סרק על מנת לעורר את השדים הרדומים. אני מפנה אותך שהיא סוג של מדינה אותה לרוב אנחנו נוהגים לחקות ולראות שאפילו שם בארץ החופש והאפשרויות הבלתי מוגבלות יש רוב אמריקני ברור ומובהק שמתנגד לנישואיי גייז ומגן בתוקף מכל משמר על מוסד הנישואים הוותיק והמוכר ויש הרבה סיבות לכך. אפילו ישנם הומואים רפובליקנים שמקבלים ומבינים את הסיכון בנישואים מן הסוג הזה ,אז אם זה בכל זאת לא מוצא חן בעינייך והמתירנות המינית,והליברליות בשמן את מדברת כל כך הרבה חשובים לך ביותר את מוזמנת לנסוע לאחת ממדינות אירופה ולהנשא למי ואיך שאת רוצה,לאכול בשר חזיר בכמויות ,לא לשמוע על חרדים-דתיים-מסורתיים שבפיך עולים לא אחת כפרימטיבים ולא מתקדמים. סעי לך לארץ מתקדמת שם חיים כמו בחלל החיצון מנותקים מכל ערך ומכל רצון להבין את משמעותם של הדברים וחיים בשם החופש הליברליות השוויון והמתירנות.