קדימה וגאווה...

mean girl 16

New member
ואם יש פה מישהו

שלא מקבל את שלל הדיעות- זאת את. את פוסלת כל מתנגד. אם את כל כך ליברלית, קבלי גם את דברי האחרים בכבוד הראוי להם.

קראתי כל מילה.

וחבל לי שנפגעת מהודעות שנאמרו בשרשור. אבל הן פשוט ההוכחה לזה שמשהו פה חייב להשתנות.

NIKESTYLE

New member
טוב די נמאס לי כבר,ברור שעם סוג של

אנשים כמו DEAD לא ניתן בכלל להגיע לשום הסכמה בשום מצב ,אני לא יודע מה הרקע שלך ולאיזו מפלגה את נוטה להצביע אבל ברור לי שאחת כמוך תמיד יעדיף ללקק לצד הערבי להגיע איתו להסכמים בכל מצב על כל דבר ,לחיות בשלום מול כל העולם הערבי והמערבי אבל מה ,בתוך הבית את אפילו לא מוכנה להבין מה קורה כאן.העיקר לדבר על שיוויון ושלום ופיחס נמאס לי כבר מהצביעות הזאת שלכם שלך ושל שינוי ושל מרצ מול הערבים מתרפסים כמו לא יודע מה אבל בתוך הבית שלך מול האחים שלך את מחזיקה בעמדות מבוצרות בלי יכולת בכלל להבין כאן על מה הדיון.זה לצערי טבעו הבעייתי של חלק מהעם הזה שבכוח אוהב להגרר לוויכוחים מאוסים ,אם אני יגיד לך משהו את תאמרי בדיוק ההפך למה???פשוט בשל הוויכוח ובשל הצורך הרעבתני הזה להגיד משהו ונצח איתו לאורך כל הדרך. הייתי מאוד שמח לראות אותך כבת לעם הערבי שתלך ותצעק בקול גדול שאת בעד חופש להומואים ולסביות,בו במקום היית נתלית בכיכר העיר לקול תרועות החצוצרות. חבל מאוד שאת בגלל התנסות/הרעלה/עיוות/או כל סיבה אחרת בוחרת להתעלם מקיומם של מרבית האולוסיה היהודית כן שכן איכפת להם שחיי המדינה היהודית יהיו אכן חיים יהודים,שלא תהיה מכירת חמץ בפסח,שלא תהיה תחבורה ציבורית בשבת ,שלא תהיה מכירת בשר חזיר בחנויות העיר כאילו אנחנו בהמבורג. אני את דעתי אמרתי היא בכלל לא מכוונת אלייך אלא לקהל הרחב שמאס במכירת קסמי השווא שאת וחברייך מנסים למכור כאן חדשות לבקרים. את השרשור הזה פתחת בשאלה אז חשבתי שרצונך אכן בדיעות כלפי העניין ובסוגים של השקפות עולם שונות בנידון ,לצערי גררת את הוויכוח הזה יחד עם אשרת הרבה מעבר לנדרש ולדעתי בכוונ התחילה ליצור סוג של וויכוח סרק על מנת לעורר את השדים הרדומים. אני מפנה אותך שהיא סוג של מדינה אותה לרוב אנחנו נוהגים לחקות ולראות שאפילו שם בארץ החופש והאפשרויות הבלתי מוגבלות יש רוב אמריקני ברור ומובהק שמתנגד לנישואיי גייז ומגן בתוקף מכל משמר על מוסד הנישואים הוותיק והמוכר ויש הרבה סיבות לכך. אפילו ישנם הומואים רפובליקנים שמקבלים ומבינים את הסיכון בנישואים מן הסוג הזה ,אז אם זה בכל זאת לא מוצא חן בעינייך והמתירנות המינית,והליברליות בשמן את מדברת כל כך הרבה חשובים לך ביותר את מוזמנת לנסוע לאחת ממדינות אירופה ולהנשא למי ואיך שאת רוצה,לאכול בשר חזיר בכמויות ,לא לשמוע על חרדים-דתיים-מסורתיים שבפיך עולים לא אחת כפרימטיבים ולא מתקדמים. סעי לך לארץ מתקדמת שם חיים כמו בחלל החיצון מנותקים מכל ערך ומכל רצון להבין את משמעותם של הדברים וחיים בשם החופש הליברליות השוויון והמתירנות.

mean girl 16

New member
לא רציתי להיכנס לזה.

ברור שאין לי שום דבר נגד הומואים, ממש לא. אני מאוד ליברלית. אני פשוט מסכימה מאוד עם דבריו של נייק. אני חושבת שלעגן את זה בחוק, ובטח שבמדינה יהודית, זאת תהיה טעות. הוא נתן לך דוגמא מצויינת. ארה"ב, מדינת הדמוקרטיה והאפשרויות הבלתי מוגבלות. מדינה שאפילו אין לה צוויון דתי מעוגן בחוק. ארה"ב לא מתייחסת לזה כבעיה, ואנשים מבינים את זה. אין סיבה שזה יהיה אחרת בישראל(על אחת כמה וכמה).

איפה את חיה?

בישראל או בארה"ב? אני חיה בישראל. ואני רוצה שהמדינה שלי תהייה יותר מוסרית לטעמי, ואני אעשה דברים בשביל זה ואני אביע את דעותי. זה שבארה"ב זה ככה לא הופך את זה לתקין. ארה"ב היא לא האידאל למדינה המושלמת מבחינתי.

NIKESTYLE

New member
ציפי עזבי היא לא שווה יותר התייחסות

הרוב קובע ותני למיעוט שבמיעוטים לצפצף במשרוקיות ולעשות רעש בזה הם מומחים. אנחנו הרוב כאן ואנחנו נביא עתיד חדש למדינה !!!!!

מי אתה בכלל שתשפוט אותי?

אתה מכיר אותי? לא. אין לך מושג עליי. בחיים לא דיברת איתי. לך תכיר את הבנאדם ואז תשפוט אותו. אני לא ערביה, ואני שמחה שהיית רוצה לראות אותי נתלית
הייתי מאחלת לך את אותו הדבר אבל אני חושבת שאני קצת יותר מזה
אני לא רוצה לנסוע לאמריקה. זאת ממש לא ארץ כל האפשרויות מבחינתי. השלטון שם מעוות לטעמי בהמון נושאים, אבל אני לא גרה שם. אני לא מתערבת. אני גרה פה, ולכן אני אביע את הדעה שלי לגבי מה שהולך פה בארץ.

NIKESTYLE

New member
עד החתונה זה יעבור לך :)

לא אמרתי לך שאני שמח אילו היית נתלית בכיכר העיר אלא הייתי שמח לראות אותך כערבייה הולכת ומדברת בשם החופש על נישואי גייז .שתינו יודעים שאיש עם שכל לא היה מעז לעשות דבר כזה. שנית לא הצעתי לך לנסוע לאמריקה אלא לאירופה ,האמריקניים די פוריטנים ואת ממש לא עושה רושם ולכן נסיעה לאמריקה עלולה להיות בעייתית בשבילך ,עדיף לך כאמור אירופה וגם שם לא כל מדינה. שלישית את מעוותת הכול ,אני ראיתי את זה לפי שיחה של חצי דקה איתך בדיוק כמו שעשית עכשיו זה מה שאת עושה כלפיי הדת. בנוסף את מתנשאת מגעילה שחושבת שהיא מבינה המון בחיים והבעיה שאת לא מבינה בכלום זבה אני בטוח מאה אחוז

ואתה ממש מבין גדול.

אני לא רוצה לנסוע לשום מקום. זאת המדינה שלי, וממנה אכפת לי. אני לא משווה אותה לשום מדינה אחרת. לא אכפת לי מה קורה במקום אחר. אכפת לי מה קורה פה.

תומרס1

New member
בואו נפסיק עם זה...

זה ממש לא נעים לקריאה... עד עכשיו היה דיון, כל אחד אמר את מה שהוא חושב בצורה ראויה או ראויה פחות... את דברי כבר אמרתי למעלה אז אני לא אחזור שוב... חבל להוריד את רמת הדיון נמוך כל כך...

אשרת

New member
עזבי

אי אפשר לשכנע מישהו שלא מעוניין לשמוע. הוא ימשיך להתבצר בדעות שלו , לטעון ששמרנות זה דבר חיובי וכו'. את תמשיכי להאמין במה שאת רוצה, ושלום על ישראל. קו חייך וקו חייו אף פעם לא יפגעו, לשמחך / לצערך.

תרשה לי להגיב, omrikiky

קודם כל, אף אחד לא דיבר על כך שצריך להיות איסור על שילובם של הומואים ולסביות. ממש לא! הם יכולים להשתלב בקהילה ובפוליטיקה, אין בכך כל פסול, להיפך! שיתרמו לחברה כשם שכל אדם צריך לתרום לחברה. אבל לקדם דברים שיביאו למפלתה של החברה, כמו נישואין וגידול ילדים?! תגידו, למה אתם רוצים להפוך את החברה שלנו?! לא מספיק יש בעיות, אתם רוצים להמשיך את המגמה של דירדור החברה בישראל?! לא צריכה להיות בעיה כלפי ההומואים בפרט, אלא כנגד הדרישה של אותו ציבור יוצא דופן לזכויות לא מוסריות. ואיזה מו השוואה דבילית אתה משווה לנישואי אתיופים?! האתיופים הם אוכלוסיה ככל האוכלוסיות! ואילו אתם "קהיליה" יוצאת דופן ומוזרה.. "להתאהב" במישהו בן אותו מן זה לא "פשע" גדול - זה דבר חולני!!! אין כל בעיה בלחבב מישהו או להעריץ מישהו, אבל להתאהב באותו המין?! מה קורה לכם אנשים?! הרי שזה משהו לא נורמלי שיוצא מפרופורציות!! בטבע, אצל יונקים, העניין לא קיים (יש מחקרים מגוונים לגבי שאר בעלי החיים שלכו תדעו של איזה חוקרים...). אסור להרשות שמצב החברה יתדרדר ויווצרו ערכי עולם הפוכים! שבו איש אוהב איש ואישה אוהבת אישה!

אדם צריך ליצור לעצמו גבולות

אדם צריך לרסן את היצרים שלו. זה כמו שאסור לאנוס אישה. גבר לא יראה אישה ברחוב ויאנוס אותה. אותו דבר כאן. אסור לחיות בחברה שבה ה-כ-ל מותר! אחרת תיווצר אנרכיה, תוהו ובוהו מוחלט.

ק צ ר י ם

New member
לי יש בעיה אחת עם הודעת המקור

מדוע למען השם,ולאחר שיש לו כבר 2 הודעות נעוצות(חריג מאוד בפורומים) בדמות בעיות שכביכול הוא חושב שמועילות למפלגתו,המנהל(מנהל הפורום)בוחר לנעוץ גם את ההודעה הזו? מחיר התאווה והטמעות(עוד מנדט)!

bhnadav

New member
הנושא מעסיק ומעניין את חברי הפורום,

ל-2 הצדדים של ה"מתרס", כפי שניתן לראות.

ק צ ר י ם

New member
אחלה תשובה:)

הבנתי מדוע נועצים(תחום מעניין).לא הבנתי מדוע זה הפורום היחיד שנועצים בו ימבה של הודעות.

למעלה