קדימה! למיליון! (שירשור הגמר)

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

Luanne

New member
אז הטיפול בקליניקה און לא עזר, אני מבינה

אולי תחזור למאורה שלך, ותחסוך מאיתנו את גיבובי השטויות שלך. פה זה לא המקום לחפש צומי.

PilpelLady

New member
גם אני חיבבתי את אשר ומאור

במיוחד אשר המצחיקן - הוא היה משהו..., נקווה שנראה אותם שוב מתישהו בטלוויזיה בעתיד...

PilpelLady

New member
מה שזכור לי זה ש

שהם כאילו התחילו עם הבלונדיניות ואמרו להן משהו שנשמע קצת ערסי כזה כאילו להשפיל את הבלונדיוניות - לכן הבלונדיניות העדיפו להתעלם...

davidlev0255

New member
ממש ממש לא! הם אמרו להן שלום, או אפילו את

יודעת מה ניסו להתחיל איתן , אבל היה משהו מתנשא בצורת התיחסות של הבנות הבלונדיניות האלו. לעומת זאת, לעומת זאת המלכות יופי, היו ממש נחמדות ! ולא מתנשאות וזו לדעתי הטעות של הבנים אשר ומאור הם כן יכלו לעזור לבנות (נכון שזה מירוץ וכו') בעיקר בשלב היין בחביות ממש לשאת את החביות הכבדות האלו (הרי מי שהיה עף נדמה לי שזה יכול להיות חנה ומרגלית, הן עוד היו במירוץ) וככה לא לחשוש ממיקומם ולהיות ביחד!! (מי יודע אולי היה משהו מתפתח בינהם.?)

קליספרה

New member
מה זה קשור אם נקבע מראש או לא

הזוגות נבחרו מראש. מראש היה ברור שיש פערים בכוח הפיזי של המתמודדים. ומשימה פיזית בסוף נותנת יתרון לא הוגן לקבוצה אחת על האחרים - שפיזית חזקה יותר - כי מה לעשות, לרוב גברים יותר חזקים מנשים, בעיקר הזוג הזה שהוא לא בדיוק זוג של ספורטאי כורסא. שי ודי היו מועמדים רציניים לניצחון מלכתחילה ולארגן משימת כוח כזאת אכזרית בסוף, זה נשיקת מוות למתמודדים האחרים זה פשוט היה דוחה ואני עדיין כועסת והפייבוריטיות שלי הן בכלל הבלונדיניות ואני ממש לא מתה על עמיחי למרות שהוא הלך והשתפר לקראת הסוף

Luanne

New member
ואני עדיין מאמינה

שהמשימה האחרונה לא תוכננה מראש ולא נעליים. היא התקיימה חצי שנה אחרי סוף המירוץ, כך שלהפקה היה הרבה מאוד זמן לחשוב על כל מיני סוגי משימות ולחשב את הסיכויים של כל צוות, במיוחד שהם ידעו את הפער הקיים (מיה ועמיחי ראשונים, אח"כ שי וגיא ואז תום וגיל). ובמקרה הזה, הרי שזה משחק מכור. וגם אם היא כן תוכננה, זה רק מראה עד כמה ההפקה מטומטמת. וזה במראה הטוב, כאמור אם זה מה שבאמת תוכנן מראש. ומה שהכי עצוב, זה שכנראה אף פעם לא נדע.

Luanne

New member
חשבתי על משהו... ונגיד שהמשימות נקבעו מראש

וההפקה עוד לא ידעה מי יעלה לגמר. מה היה קורה, אם זוג נשים היה עולה לגמר? הדס וענבל, או יעל ואליאנה? אני בספק אם הן בכלל היו מצליחות להזיז את ה"חבית" הזו או מה שזה לא היה. אין שום סיכוי שהן היו מנצחות במשימה כזו, גם אם היו מגיעות לשם בפער של שעות מהאחרים. וזה רק עושה את הבחירה לעוד יותר חמורה. מישהו שם הלך על שי וגיא, בין אם בתכנון מראש או אחרי שנקבעה שלישיית הגמר.

PilpelLady

New member
../images/Emo45.gifאת צודקת במאה אחוז!

אם המשימות נקבעו מראש - זה עוד יותר גרוע! כי זה מוכיח מעל לכל צל של ספק שהחליטו בהפקה ששי וגיא יזכו ויהיה מה!

ny22

New member
מנהל
אני כבר טענתי אז שיש סיכוי שההפקה מגמתית

YMA7

New member
ברור שהמשימה לא נקבעה מראש כי

קל מאוד לחשב עפ"י משקל הכדורים, השפוע ואורך המסלול מי מסוגל לבצע ומי לא, ומה שנבחר הוא משקל ושפוע ואורך מסלול שלנשים אין סיכוי לסיים את מהמשימה בשנת 2009. תארי לך שלגמר היו מגיעות יעל/אליאנה, מלכות היופי, הבלונדיניות או חנה/מרגלית. המשימה לא היתה מסתיימת לעולם. לכן אני חושב שהמשימה נקבעה במועד סמוך לביצועה וכמובן נתפרה בגסות למידותיהם של צמד השחצנים שי/גיא.

מאיה היתה מספיק חזקה בשביל לדחוף את גיא

בפרק הלפני האחרון, אז שאף אחד לא יבכה שהיא לא מספיק חזקה בשביל לדחוף את העגלה. אל תשכחו גם את מה שמאיה ועמיחי עשו בתאטרון בסין.

PilpelLady

New member
מה הקשר? כמה חזקה שהיא תהיה, עדיין היא לא גבר

ובטח פחות חזקה גם משי וגם מגיא - מה לעשות! ההפקה הייתה צריכה להתחשב בזה לפחות בגמר , ולעשות גמר הוגן שבו הצוות הטוב ביותר מנצח, ולא הצוות השרירי והחזק-ביותר-פיזית מנצח...אפילו גיא ושי הבינו שהגמר הזה היה תפור בשבילם כדי שהם ינצחו... הרי כל הקטע במרוץ למליון הזה היה לבחון דברים בצורה אובייקטיבית - הקשר בין הזוגות, אינטיליגנציה, נחישות, חוש התמצאות.....-הכל נהרס בגמר והוכיח שהדבר היחיד הקובע זה כוח- כל מה שבעייני היה שווה וסימל תחרות הוגנת - נהרס. -אז תעשו תחרות הרמת משקולות וזהו, למה לא... וגם ככה כל הגמר הזה היה על הכתפיים של מיה כרגיל - היא נסעה בטיסה עם הסלטות, אח"כ שמו משימה פיזית עם הגלשן בנהר- שזה מספיק קשה לאישה יותר מאשר לגבר, היא שכנעה את עמיחי לקפוץ איתה, וכאילו לא מספיק משימה פיזית אחת קשה בנהר - הוסיפו עוד משימה פיזית בסוף - כדי שבכל מקרה הם לא ינצחו !!! הרי ברור להפקה שכמה שמיה חזקה בתור בחורה, בשלב הזה היא כבר מותשת - הם דאגו לכך... אז מה כבר אפשר להגיד...המירוץ לביזיון באמת, כמו שנאמר פה - אין מילים אחרות...

לא התכוונתי להגיד שהיא חזקה.

התכוונתי להגיד שהיא חוצפנית. לנצח במשימה פיזית זה כן הוגן. לדחוף בגסות מתחרה אחר מתוך ידיעה שהוא לא ידחוף בחזרה זה לא הוגן.

PilpelLady

New member
ושי וגיא שחסמו את הבלונדיניות לא חוצפנים ????

כשהבלונדיניות - אחת מהן פצועה ועד שהן גם ככה הוזנקו חצי שעה אחרי כולם....מה לעשות - זה המשחק ! לרוב הצוותים הייתה פעם אחת לפחות שהם שיחקו "מלוכלך"...ורן לא היה חוצפן ושקרן ?... שי וגיא סימנו את הבלונדיניות מהתחלה כי נפגע להם האגו שבהתחלה הבלונדיניות כל הזמן עקפו אותן, והם בכלל לא היו ג'נטלמנים אליהן !! הוא יכל לדחוף את מיה חזרה, בעייה שלו שהיא פתאום החליט להיות ג'נטלמן ולוותר לה....זה שטויות ואפילו אם היא "חוצפנית" זה לא קשור לעצם העובדה שזה לא הוגן מה שעשו בגמר. הזוג הטוב ביותר היה צריך לנצח ולא החזק ביותר פיזית, בלי קשר האם הצוות חוצפן או לא והאם הוא נחמד ועדין לשאר הצוותים או לא...

למעלה