קדימה! למיליון! (שירשור הגמר)

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

Luanne

New member
אני לא ממש מבינה...

התפקיד של העורך הוא לא לערוך את החומר המצולם? הם קובעים גם את התוכן?

זה גם בדיוק מה שאני רציתי להגיד.

לא ידעתי שהעורך קובע את המשימות. חשבתי שהתפקיד של העורך קשור רק לצילומים ולשידור.

זרבובה

New member
יש!!!

הראויייים ביותר נצחו.ומיה הייתה די מגוחכת בציפיה שלה להצעת נשואין אולי היא עוד לא מבינה ..שזה אמור לבוא מרצון ולא מלחצ כל שהוא

PilpelLady

New member
זה שעמיחי לא הציע לה רק מוכיח כמה הוא אדיוט!

מה זה היה הקטע הזה שרצה שמועה שהוא אמר שאם הם יזכו הוא יציע לה? אם הוא היה גבר אמיתי הוא היה מציע לה בכל מקרה !!! עצם זה שהם הגיעו מקום שני זה רק בזכותה... איכס, מה היא עושה איתו בכלל??? הוא לא מגיע לקרסוליים שלה... הם מספיק זמן יחד, אם הוא לא רוצה להתחתן - שישחרר אותה והיא תמצא מישהו פי אלף יותר גבר ממנו, אבל הוא מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.....הוא ידע שהיא מצפה לזה וגרם לה להאמין שהוא באמת יציע ופשוט ניתן לסכם ולומר שכל הגמר הזה הראה אייזה אפס הוא ושהוא פשוט יצא פחדן, אדיוט ורכיכה בשידור חי...

Luanne

New member
לא כל אחד רוצה לעשות את זה בפומבי

לעיני מדינה שלמה. עמיחי נראה לי אדם די קנאי לפרטיותו (זה מצטייר גם בדברים שהוא אומר). אם הוא חכם, הוא יציע לה. ובכל מקרה, אין ספק שהוא אוהב ומעריך אותה מאוד.

PilpelLady

New member
אבל זה מה שהוא אמר-שאם ינצחו-יציע לה בשידור..

אז בטח שהיא הייתה בטוחה שהוא יציע אחרי שאמר דבר כזה... הוא ידע שזה מה שהיא הייתה רוצה... רואים שהוא אוהב אותה אבל זה לא אומר שהוא בהכרח יציע לה, לא נראה שהוא ממהר...יש טיפוסים כאלו (הכרתי מישהי שנפלה על אחד כזה שלא ממהר - היו יחד 6 שנים ועוד לא רצה להתחחתן...) ולדעתי מגיע למיה מישהו יותר החלטי וגבר - אחרי כל המרוץ הזה בן-זוג נורמלי היה רודף אחריה ומתחנן הוא אליה שתתחתן איתו......... אני מקווה שמתישהו בקרוב הוא יתעשת ויציע לה... ואם לא - זה הפסד שלו נקודה.

PilpelLady

New member
אמרו זאת באחת מתוכניות הבוקר

שצפיתי בהן (עם הקפה על הבוקר), אם אני לא טועה...רצה שמועה כזו...לא סתם היא באמת חשבה שהוא יציע...

דידי 24

New member
למי שאומר מכור המשימות נקבעו מראש

וההפקה לא יכלה לדעת שהמרוץ יהיה כזה צמוד . עמיחי הפסיד יותר מאשר ששי וגיא ניצחו כשהשתפן במשימת הנדנדה ונתן לשי וגיא להדביק אותם אבל מה שכן לפי דעתי ההפקה עזרה המון לזוגות במציאת רמזים וכאלה במיוחד לתום וגיל . אני באופן אישי אהבתי את רן ומיכל אחרי שהם עפו המשכתי לצפות אבל בלי אהדה לאף אחד מהזוגות

YMA7

New member
המשימות לא נקבעו מראש ולא נעליים, אם עמיחי

היה קופץ מיד וההפרש היה יותר גדול ההפקה היתה שמה מישקולת של 500 קילו במקום משקולת של 250 קילו. משימת הקפיצה היתה לפני חצי שנה והמשימה האחרונה היתה לפני שבוע. אורך מסלול המשימה ומישקל הכדור נקבעו כדי לא לאפשר למיה/עמיחי לסיים את המשימה. ברור שהיתה כאן תפירה גסה של משימה/מזימה לתת את המיליון לשי/גיא.

PilpelLady

New member
חוצפה!בושה!!עונה הבאה בטח יירשמו רק גברים !!!

מה זה היה אמור להיות הגמר הזה ?!?!?! מה זאת האכזריות הזו?? איך שמים משימה אחרונה משימת לגברים בלבד?!?! אין לי שום דבר נגד גיא ושי, אבל הם הם היו זוכים בצורה הוגנת- במשימה רגילה ולא משימה פיזית - אז אפשר היה להגיד שמגיע להם!! ממש לא הוגן -שני גברים צעירים וחזקים ששירתו קרבי ברור שהם ינצחו במשימה!!! אם הם לא היו מנצחים זה היה מפתיע אותי !!! ומה זה הפרסים העלובים האלו למקומות השני והשלישי???? אחרי כל מה שעבר עליהם???????????? האמת - לא רציתי שמיה ועמיחי יזכו, כי עמיחי היה לוקח לה את כל הכסף (הוא אמר משהו כזה באחת התוכניות כשהיא שאלה אותו אם הם יתחלקו חצי-חצי הוא אמר "נראה" משהו כזה...)-והוא לא עשה כלום כל המרוץ!!! רק בזכות מיה הם הגיעו לגמר!! הייתי רוצה שרק היא תזכה ותיקח לבד את כל הכסף-לא מגיע לו !!! ומסכנה-היא לא צריכה להרגיש רע עם עצמה ולהגיד שאם הוא היה עם בת-זוג יותר חזקה הוא היה מצליח?!!! בלעדיה הוא לא היה מגיע לגמר בכלל!! ומה זה אשמתה שהיא אישה??!!! אם כבר היה מגיע לתום וגיל !!!! גיל עשה הכל, לא כמו שי ועמיחי שהשתפנו והתעצלו והשאירו לגיא ולמיה את כל העבודה !!! כל הכבוד גיל!!! וגם תום מדהימההההה-הכי הגיע להם להיות בגמר !!!!!!!!! ואם הייתה משימה נורמלית הם גם היו מצליחים - אבל המשימה הזו לא השאירה להם סיכוי , וגם לא למיה ועמיחי !!! אני אומרת לכם - אני בתור אישה שקלתי להרשם לעונה הבאה- אבל איך שאני רואה שכל התוכנית מסודרת כל שיזכו גברים- אני לא ארשם !!! זה כמו שהייתה פעם תוכנית "רצים לדירה" על אותו עקרון אבל בארץ, וגם היו משימות פיזיות, מי שזוכר, והמשימה האחרונה הייתה ממש פיזית- אומגה-כוח וטיפוס על עמוד גבוה...ומי זכה- מה הפלא?? שני גברים!!! וגם מקום שני מי הגיע??-זוג, בחור ובחורה........מאייפה זה מוכר לי?!?! דיי, נמאס כבר מהתוכניות ריאליטי המכורות האלה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PilpelLady

New member
נכון, אבל בעונה השנייה עשו אותו תרגיל כמו פה!

כדי שלא ייצא ששוב יזכו גבר ואישה !!!!!!!!!!!!! אז מה עושים????? שמים משימה שהסיכוי הכי גבוה לזכות בה הוא לשני גברים !!!!!!!!!! כדי לגוון - כדי שלא ייצא אותו דבר כמו בעונה לפני............... מה שהיה אתמול הגמר זו ההוכחה שהכל מכור מראש!!!!!!!!!!

PilpelLady

New member
אז מה?! למה שלא יזכו שוב גבר ואישה?????

רק כי להפקה בא שהפעם יזכה זוג אחר??? זה כבר לא ריאליטי, זו תוכנית מבויימת לכל דבר ככה.

Luanne

New member
בעונה הראשונה

ראיתי את העונה אבל לא את הגמר, אבל אני זוכרת שהיו דיבורים על זה שההפקה רצתה שאותו זוג ינצח אז היא סידרה כביכול משימות פיזיות בגמר כדי שיזכו (הם היו חזקים פיזית מהאחרים) את העונה השניה לא ראיתי, כך שאני לא יודעת אם הגברים ניצחו בזכות כוח או משהו אחר.

PilpelLady

New member
מה שאני זוכרת מהגמר של העונה השנייה

זה שהיה ברור שההפקה רצתה שזוג הומואים יזכו, חלק מזה זה היה כי הם הומואים - ההפקה רצתה לעשות "אפליה מתקנת" ולהוכיח שזוגיות כזו היא מנצחת....-לא שזה רע, אבל זה לא בסדר לסדר את כל הגמר כך שהם יזכו...זה היה ברור לכולם שהם ניצחו בזכות הכוח הפיזי שלהם...

PilpelLady

New member
מה רע שבחורות ינצחו ?!

מה, אם בחורות מנצחות זה מכעיס אותך ?? פוגע לך באגו ??? שאתה שייך למין שאמור להיות "החזק"- אבל הפסיד לבחורות??? אתה באמת כנראה בן 109, כמו שאתה כותב בכרטיס שלך, תחזור בבקשה לתקופת האבן, אליה אתה שייך ! חתיכת שוביניסט מיושן, ברברי אחד.

davidlev0255

New member
פילפלית, ראית שם בנות?

זוג נשים בנות שישים שנראות מבוגרות מגילן (הן בגיל של טל ברודי כדורסלן העבר). זוג נשים עצבניות , אחת ערסית מיליונרית שטלטנית, והשניה חמודה וכנועה, "צמד חמד".. זוג "בלונדיניות" , קוקיצות, מתנשאות בעצם ברונטיות שצבעו שיערן לזהוב (לא חבל) שמנציחות את הביטוי יפות וטיפשות (אחד נגד מאה לא ידעו ששפרה את פירוש השם), שחצניות , עם אגו מנופח. חוץ ממלכות היופי העדינות והלא שחצניות לאף אחת לא התאים לנצח, אבל הן לא היו חכמות , ועשו טעות עם חבית היין. והאמת , כן זה פוגע בי ואני בן 200 , ערס לייט שובינסט ואהד בית"ר רק הבנים מלכים

למעלה