קדימה! למיליון! (שירשור הגמר)

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

JAMES DEAN

New member
יכול להיות שמחשיבים את ישראל

כאירופה. אבל בתכלס אתן צודקות היו כולה 3 יבשות.

קליספרה

New member
אני ממש ממש כועסת

איך אפשר כמשימה אחרונה לתת משימה שהיא משימת כוח פרופר שנותנת יתרון מיידי לבנים ולא משנה מה יהיה מסיים תמיד לגברים יהיה יתרון במשימה כזאת. מבאס לגמרי פשוט נתנו להם את הנצחון ממש מגעיל

אורישקי

New member
איכסה

איכסה איכסה איכסה זו הפעם הראשונה שדמות שהיא בטופ 10(מקום 9)של מתמודדי הריאלטי הכי שנואים עליי בעולם זכתה
לא הגיע להם. אני מאחל לגיא אחלה חיים כי בכללי חיבבתי אותו,לגבי שי,סלחו לי אבל לו אני מאחל שייגנבו את האוטו והמיליון,הוא כל כך...בעעעע דירוג עונה:
חנה ומרגלית,הדס וענבל
יעל ואליענה,תום וגיל,מיה ועמיחי
מיכל ורן,גיא,אשר ומאור
אלן,לירן וילנה
ענבל
שי

סאמוואן

New member
יאאאאאא איזה כיףףףף

שי וגיא המעלפים ניצחו!!!! כפרה עליהם..כל הכבוד!! הצוות היחידי שתמך אחד בשני כל המירוץ וגם בקטעים הקשים עדיין שמרו על הומור הצוות שהייתי בעדו עוד מההתחלה..ממש כל הכבוד..מגיע להם!! שאלה אל חברי הפורום: למה כולם פה בערך שונאים את שי?? כאילו לפי מה שראו בתכנית הוא בן אדם מאוד חביב שאוהב מאוד את חברו..

שי לא בן אדם רע אבל יש לו שחצנות נשית.

אחרי המשימה של העוגות שי אמר שהנשים לא קנו מהם את העוגות רק בגלל העוגה. בעיני הוא לא כול כך יפה ואני לא אוהב שאנשים (גברים/נשים) מדברים ככה. גיא ועמיחי הרבה יותר יפים משי והם לא השתחצנו כמוהו. גיא הרבה יותר מנומס משי.

Emma Oo

New member
שי פשוט נמושה מדי -

במשך רוב המירוץ הוא היה עסוק בלהתלונן ולתת לגיא לעשות בשבילו את המשימות הקשות באמת, כל עוד לא הייתה איזו בחורה בסביבה שגרמה לו לשכוח מהכל לחלוטין.

ny22

New member
מנהל
../images/Emo6.gif הכי קורע היה ש...

רז אמר שהם יקבלו מכשיר "עם כל הקטעים הכי מרגשים שהיו להם בהמלך המירוץ" והראו רק את הקטע ששי/גיא מנצח בפוטבול וזהו....

אובאמה1

New member
סינדרום הישרדות חוזר

גבר ורבע מול שני גברים חסונים במשימת כח אחרונה ומכרעת..ההפקה כנראה חושבת שהצופים מטומטמים, הם לא למדו כלום מהישרדות?

7INBAR7

New member
בושה

אני לא צופה קבועה בתוכנית, ולא עקבתי אחרי כל הזוגות, אבל פשוט הזדעזעתי לראות את המשימה האחרונה ואת המזוייפות של כל התוכנית הזו. אפשר היה לצפות שהמשימה האחרונה תהיה הוגנת, שכלית, כזו שיש בה סיכוי שווה לשני המינים. לאורך כל הפרק היתרון של מאיה ועמיחי היה ברור, ובכלל מאיה הוכיחה לכל אורך המירוץ כוח סבל וכוח רצון חזק יותר משל כל גבר בתוכנית. לשמוע אותה בסוף הפרק אומרת ש"אם היא רק היתה חזקה יותר" הם היו יכולים לנצח, כשכלכך ברור שהיתה שם חוסר הגינות, עשה לי ממש רע. מוכרים לנו ריאליטי שיש בו סיכוי שווה לכל הצוותים, ואנחנו משתפים פעולה ונותנים שיעבדו עלינו בעיניים. ממש ציפיתי לשמוע מחאות מצד הזוגות האחרים במירוץ, במקום זה שמעתי קריאות עידוד וראיתי מבטים נרגשים לקראת גיא ואיתי, שכלכך ברור שכל היום האחרון הזה היה מתוכנת לניצחון שלהם. יצאתי עם בחילה.

מצד אחד אני שמח שמיה ועמיחי לא זכו

אבל מצד שני הרגשתי כלפיהם אמפטיה ואני חושב שמגיע למי שהגיע למקום השני פרס יותר גדול. לפחות הם בכול זאת זכו במשהו וקיבלו פירגון מכול השאר ובמובן הזה התוכנית הזאת יותר סימפטית מ"הישרדות".

יש לי שאלה למי שצפה בגמרים של העונה האמריקאית

בגירסה האמריקאית לא היה אף גמר שהסתיים במשימה פיזית ?

YMA7

New member
ודאי שלא, וגם בתכניות האמריקאיות

לא היו מעולם משימות כל כך פיזיות. למשל, באחת העונות היתה משימת שבירת 7 לבנים במכה. אצל האמריקאים אם לאחר מכה לא נשברו כל הלבנים, לא הוסיפו שוב ל-7 אלא הבנות היכו רק על הלבנים שנשארו. ולהזכירך, זו המשימה ששברה פיזית ומנטלית את הבלונדיניות. אגב, לדעתי מיה/עמיחי תום/גיל בכלל לא סיימו את המשימה האחרונה. תש כוחם לחלוטין. ולראיה - לא הראו אותם מסיימים את המשימה. אין ספק - ההפקה לא לקחה שום "סיכון" ש"חס וחלילה" גיא/שי לא יזכו במיליון. חבל, תכנית מעולה שנהרסה במחי משימה/מזימה זדונית אחת.

היה, אבל לא בכזו קיצוניות

בעונה 2 המשימה האחרונה הייתה מסלול ריצה של כמה מאות מטרים. בעונה 4 רכבו לגמר על אופניים.

יש לי בחילה ../images/Emo5.gif

לדבר כזה אפילו מרוית מנדל-ליאור, מלאך המוות של תוכניות הריאליטי, לא ציפיתי. דברים כאלה לא עושים אפילו לעבדים. ועוד אפשר לחשוב מי אלה שי וגיא? גיא מילא, הוא חביב ותומך ואחלה בנאדם, אבל שי? שי הוא מצד אחד בכיין נטול מוטיבציה, מצד שני הוא אגואיסט ושוביניסט שרואה בנשים כלי לסקס וליצירת ילדים. אחד הזוכים הכי פאתטיים על מרקע הטלוויזיה. מנדל-ליאור - בעעע ענקי עליך!

העורכת של המירוץ

וגם של העונה הראשונה של הישרדות, שלהזכירך גם היא הייתה מאוד מכורה, כשבמיוחד אני נזכר בקרבות של נועם מול קפון, משה ומשימת החסינות האחרונה. בכל עונה אמריקאית של הישרדות לא נותנים לשורדים לסחוב משקל מסוים, אלא אחוז מסוים ממשקל גופם. כך היה גם בעונה הישראלית האמיתית, השנייה, ההוגנת. חוץ מזה, חצי טון זה כמו לסחוב מכונית, רק בלי גלגלים, ושהכול עשוי מפלדה טהורה. משימות כאלה מקומן רק בתחרויות איש הברזל.

למעלה