קדימה
שירשור מסודר בנוגע ל-

Nogush

New member
יניבבבבבבבבבבבבבב שתוק../images/Emo25.gif

זוכר מה סיכמנו?!

DANGEROUS GIRL

New member
נגה יא עקומה לאן את משרשרת?

ותעשי טובה קראי את הכינוי שלי במסנג'ר!!!!! הי איז מיי כוסוווווווון!!!!!!! לא שלך ולא של יבגני שלי! מיי!

Nogush

New member
פחחחחחח קרועה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifשיהיה

אממממ אבל לא נראה לי שיניב יוותר עלי בקלות...
אויייייי חחחחחחחעעע אני מסטולית עכשיו חברים שלי פה ואני עושה להם כזה "זה המיטה של אח שלי אל תשחררו!!!" במקום "אל תלכלכו" אגב, איפה לעזאזל הראל סקעת הכוסון???? חבר'ה אל שחררו פחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעע

מי כוסון? חחחחחחח.....

לא בטוח אני מגיע... ניראה לפי מצב הרוח....
בעיקר בגלל הסיבות של רואי... למה לעשות מפגש של כמה שעות? אהה ואם המפגש ב-10 אז אני מתאורר רק באיזה 11 אז אני אהיה שם בטח באיזה 12...(בזמן האחרון אני אוהב לאחר...
) אהה ואם אנחנו מגיעים אז נוסעים עם נגה....

DANGEROUS GIRL

New member
אתה כוסון ../images/Emo99.gif חחח ../images/Emo105.gif

וכעיקרון היתכוונתי ליניב... חחחחחח ו..... אתה מגיע 100% שמעת? יופי! ולא אכפת להגיע עם נגה חחחחח סתם אני תלויה באבא שלי בנתיים...

Nogush

New member
פ=ב=ל !!!!!!!

כמה טלפונים ואתה לא עונה!!!!!!! ואתה לא באיי סי אתה רוצה שאני ישתגעעעעעעעעעעעע
כן... תקשיב תדבר איתי דחוף אני לא תופסת אותך מה הקטע?!

מייקלית

New member
את יודעת שזה לא טוב ../images/Emo23.gif

לרדוף אחרי זכרים? זה סתם מעלה להם ת'אגו..

ALI G

New member
אני לא חושב שאני יכול@

יש לי מבחן ענק בפסרות יום שישי, ואני חייב יום שלשי ללמוד כי יום שני יש לי מתמטיקה

VAMPhantom

New member
הקפצה עם הערה../images/Emo124.gif:

כפי ששמתם לב, ישנם כמה שבזמן האחרון לא כאן, קדימה ליידע אותם בפרטים!

Daniel ROCKS

New member
../images/Emo45.gif, אני מקווה שתקבלו אותי../images/Emo73.gif

בבקשה אל תהיו רעים אליי ח=/

slish

New member
../images/Emo45.gif ->אני מגיע :) כנסו...

*דעתי... המפגש יכול להיות בעייתי מהסיבות הבאות (אלה גם הסיבות שבגללן לא אורגן מפגש רישמי מטעם ההנהלה.. אבל אם יש ביקוש אז סבבה) -בעיית תחבורה - מכיוון שיום שלישי זה ערב חג אז ישנה הגבלה בתחבורה ציבורית. אני מציע לפחות להקדים במעט כי אנשים יאחרו כמו תמיד ולכן המפגש יהיה פצצת זמן מתקתקת. -יש ברזים שעובדים בפארק? (אחרת אין מים = אין מה לעשות שם יותר מדי מלבד לפטפט) -אם יש ברזיות/ ברזים שפועלים ביום יום בד"כ... אם הן פתוחות בחג שבועות כי הרבה ערים סוגרים את הברזים הציבוריים בשבועות על מנת שלא יבוזבזו מים. -בסביבות הצהריים המרכזים והקניונים (כמו בכל הארץ) נסגרים. ***בקיצור כדי אולי לקחת בחשבון פעילות אחרת על מנת שלא יהיה מפגש עם פנצ'ר***

רילו

New member
עם כל הבעיות האלה עדיף כבר לא לבוא

מכמה סיבות : 1. זה יום קצר 2.כנראה שרוב הסיכויים לא היה ביכלל ושבועות בלי מים זה לא הכי כיף בעולם מממ.. 3.לא היה לי איך לחזור הבית טוב אני לא יוגע מה איתכם 4.וכמו שרואי אמר כל המרכזים והקניונים ניסגרים בסביבות הצהריים אז למה שלא לידחות את זה ליום רביעי?

אמממ...

לפי דעתי עדיף לדחות את זה בכלל ליום חמישי, כי אז המדינה עובדת... יש מים, יש תחבורה...תחשבו על זה...

VAMPhantom

New member
סליששששששש, שאלה לי אליך:

יצא בסוף צילום וידאו מההופעה שלך? אם כן ואם יש אפשרות לצפות במכשיר-נייד(לא בבית), יהיה נחמד לראות
מה דעתך? אני מאמין שרבים שלא ראו בכלל גם יאהבו לראות!

VAMPhantom

New member
ועלה לי רעיון:../images/Emo124.gifאם אנחנו בפארק

ישנה עוד האפשרות גם לשכור סירה, אני צודק סליש? יהיה נחמד גם-כן לשלב את זה,לא?

mpljp

New member
סליש מותק, קרא את הבקשה מעליי../images/Emo36.gif

ואני אשמח אם תכין לי איזה עותק מהוידאו של האירוע

למעלה