אויייייי חחחחחחחעעע אני מסטולית עכשיו חברים שלי פה ואני עושה להם כזה "זה המיטה של אח שלי אל תשחררו!!!" במקום "אל תלכלכו" אגב, איפה לעזאזל הראל סקעת הכוסון???? חבר'ה אל שחררו פחחחחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעע
בעיקר בגלל הסיבות של רואי... למה לעשות מפגש של כמה שעות? אהה ואם המפגש ב-10 אז אני מתאורר רק באיזה 11 אז אני אהיה שם בטח באיזה 12...(בזמן האחרון אני אוהב לאחר...
*דעתי... המפגש יכול להיות בעייתי מהסיבות הבאות (אלה גם הסיבות שבגללן לא אורגן מפגש רישמי מטעם ההנהלה.. אבל אם יש ביקוש אז סבבה) -בעיית תחבורה - מכיוון שיום שלישי זה ערב חג אז ישנה הגבלה בתחבורה ציבורית. אני מציע לפחות להקדים במעט כי אנשים יאחרו כמו תמיד ולכן המפגש יהיה פצצת זמן מתקתקת. -יש ברזים שעובדים בפארק? (אחרת אין מים = אין מה לעשות שם יותר מדי מלבד לפטפט) -אם יש ברזיות/ ברזים שפועלים ביום יום בד"כ... אם הן פתוחות בחג שבועות כי הרבה ערים סוגרים את הברזים הציבוריים בשבועות על מנת שלא יבוזבזו מים. -בסביבות הצהריים המרכזים והקניונים (כמו בכל הארץ) נסגרים. ***בקיצור כדי אולי לקחת בחשבון פעילות אחרת על מנת שלא יהיה מפגש עם פנצ'ר***
מכמה סיבות : 1. זה יום קצר 2.כנראה שרוב הסיכויים לא היה ביכלל ושבועות בלי מים זה לא הכי כיף בעולם מממ.. 3.לא היה לי איך לחזור הבית טוב אני לא יוגע מה איתכם 4.וכמו שרואי אמר כל המרכזים והקניונים ניסגרים בסביבות הצהריים אז למה שלא לידחות את זה ליום רביעי?