קדימה
שירשור מסודר בנוגע ל-

aMJel 4 ever

New member
ספרי גם לי, חחחחחח המימדיון

מלא בערסים של פרדס כץ, פחחחח ותקני את החתימה שלך. האייקונים לא מעודכנים.

VAMPhantom

New member
דפנה, מה המצב?

נכון שמגיע בכל מקרה? מדובר על יום שלישי ב-10:00 בערך... יהיה כיף גם-כן בלי המימדיון
מלחמת-מים+שכירות-סירות מי שירצה.

VAMPhantom

New member
יש כאן בקשה חשובה../images/Emo124.gif....

אז בבקשה, הגיב אליה, אני בטוח שהבקשה/שאלה חשובה ביותר

joe jackson

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!

עכשיו אני נקעתי מצחוק מהפור גוד סייק! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה חחחחחחחחחחחחחחחחה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחה (יכ איזה ילדה אחת שהיא איתי בהקבצה א' אז פעם אחת הציקו לה כזה אז היא אומרת:"דיי כבר פור גד סייק". וזה היה מה זה מצחיק!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחח יאוו איזה צחוקים!)

DANGEROUS GIRL

New member
יישששששש פרטים:

מחר ב10 (בשעה שאתה עדיין ישן בה) בבוקר בפארק הירקון איפה שהמעבר בין הפארק לירידים (לפי דבריי צביקה) אממ..... אתה בא! אל תישכח נשק!

VAMPhantom

New member
יש דיוק בפרטים!../images/Emo124.gif../images/Emo45.gif+תוספות:

לא לשכוח 2דברים: 1- את הנשקים. 2- אפשרי להביא אתכם מקסימום כ-50ש"ח... כך כל 3אנשים שירצו, יתחלקו בשכירות סירה

איזה 10 ואיזה נעליים?

ודיי מה את מפחדת כ"כ? תבואי אלי(את יודעת איפה אני גר ואם לא תבואי אל נגה והיא ואז תבואו ביחד...) ואני כבר יודע איך מגיעים לשם... דברי איתי באייסיקיו.

DANGEROUS GIRL

New member
חשוב חשוב חשוב חשוב../images/Emo70.gif

מישהו יודע על איזה קו אוטובוס שמגיע לירקון??? אבא שלי עושה לי סצנות והוא לא רוצה להסיע אותי והוא לא רוצה בכלל שאני יפגוש אותכם
אז אם אמא שלי לא תוכל להסיע אותי ידוע לכם על איזה קו???? ופבל איך אתה מגיע? אולי זה יעזור לי בחיים.......

VAMPhantom

New member
קדימה, חבר'יה, לעזור לה!../images/Emo45.gif

זה דחוף, קדימה! תעזרו לכל מיש כל-כך רוצה להגיע!
תעשו טוב על הנשמה ובלב...

Nogush

New member
מוריאל סגרנו!!!!!!!!!!!!!

איזה אבא רוסי....(סתם) את באה אלי בבוקר במילא ליאת באה עכשיו לישון אצלי ואז אנחנו נוסעות במונית קאפיש?? פבל מה יש?!
אי אפשר לתפוס אותך......

למעלה