קדימה
שירשור מסודר בנוגע ל-

VAMPhantom

New member
בנוגע לשעה:הקדמה קצרצרה:

נכון שלא מפריע לכם, להקדים בשעה? ואז: 2אטרקציות אפשריות יהיו: 1-מלחמת מים. ואח"כ 2-שכירת סירה

The Experience

New member
9-10 בבוקר יהיה יותר נחמד

לכלום לפי דעתי. ואת הפעילות נארגן כבר שם!
העיקר שיבואו אנשים ושרונה תוכל למכור את הסחורה...חחחחחחחחחחחחח כל השאר כבר לא חשוווב
סתאאאאם.. אני בטוח שאנשים יוכלו להנות מ10 בבוקר עד 2-3 אחר הצהריים

VAMPhantom

New member
וואלה, הולך איתי!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

קדימה אנשים! מקדימים לשעון קיץ-טורבו!

VAMPhantom

New member
נכון, צודקת, חוץ מזה../images/Emo8.gif

יש לו בדיוק בזמן הזה שיעור לפיתוח-קול, לא רוזי?

DANGEROUS GIRL

New member
אין לי בעיה...... נגה אפשר להגיע

איתך???.. אבא שלי ניראה לי ישן בכלל....... חח

VAMPhantom

New member
../images/Emo124.gifזמני הגעה ברכבת:

לבאים מאיזור הצפון- הרכבת מגיעה ב-10:17 לתחנת ת"א-אוניברסיטה. לבאים מאיזור הדרום- הרכבת מגיעה ב-10:04 לתחנת ת"א-אוניברסיטה. התחנה, מול פארק-הירקון
בקובץ המצורף, יש את זמני היציאה מכל התחנות השונות בדרך... (נ"ב:הרכבות כרגיל כמתכונת יום-שישי)

../images/Emo35.gif מה דעתכם על זה...כנסו.

שנה שעברה עשינו מפגש בפארק המים מימדיון, היו שריטות, והיה כיף מדהים!! אני אישית מציעה, לדחות את המפגש ליום חמישי.כי לפי הבנתי, אין בכלל אוטובוסים בימי שלישי ורביעי. או שיש עד מוקדם מדי ביום שלישי, ואז לא נספיק בגרוש להינות... ביום חמישי, יש אוטובוסים עד מאוחר(כלומר כרגיל),יהיה-לפי דעתי- לכולם יותר זמן, ומלבד זאת, אפשר לשלב את המפגש ככה: לעשות שעתיים שלוש, כמה שנרצה, של מלחמות מים אדירות, וכשנתעייף(אם זה יקרה
) נלך לחגוג במימדיון! אבל חשוב לדעת
הסיפור עם המחירים פה, הוא אותו הדבר כמו בלונה פארק. צריך מספר אנשים, כדי לקבל הנחה קבוצתית. ולפי מה שהבנתי, צריכים להגיע הרבה אנשים, אז לא יהיו לנו הרבה בעיות, מלבד הזמן. אין לנו כל הרבה זמן לארגן את זה, לכן כל מי שרואה את ההודעה הזאת, תעבירו לכמה שיותר מעריצים, ותכתבו לי מהר תגובות,דעות, מחשבות,מסקנות וכן/לא, כדי שאני אוכל לארגן(*מנדבת את עצמי*) את זה כמה שיותר מהר. ובנתיים אני מבררת נתונים על המחירים וכ'ו.

DANGEROUS GIRL

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

שמעי הרעיון היה נחמד אבל ביום חמישי יש אנשים שיש להם בצפר או עבודה למחרת.....

אני אוהבת מימדיון....:)

יש לי גם סיפורי ערסים מהמימדיון חחחחח דפי אני אספר לך ואת נקרעעתתת:):(:) בכל אופן אני בעד וגם יכולה!!

למעלה