קדם אירוויזיון 2013 על פי ההתצעה שלי סוף סוף

בכל זאת, המלך היהודי הראשון...!

צודק.

דוד המלך היה המלך היהודי הראשון שלאלוקים היה נחת רוח ממנו...
(יצאתי מזה איכשהו...
)

eurotrash

New member
זה גם ההסבר שחשבתי שתיתן (ובצדק).

יש משהו טראגי ושובר לב בשאול שהופך אותו למאוד אנושי בעיניי, לכן אני מרבה לסנגר עליו

אני מוצא את בנו יהונתן כדמות התנכית הכי

אנושית וטראגית משולש כואב של אהבה, דמים וממון(מלוכה), שמתגמד אל מול הדברים שחשובים ביותר בחיים.
תמיד חשבתי שמסיפור דוד-יהונתן הייתה יוצאת עלילה הוליוודית מדהימה.
איפה הבמאי שירים את הכפפה?

vivaeurovision

New member
אני מתיחס אלייך גם כבוד רב.. והתגובה לא כוונה

אלייך ספציפית אלא באופן כללי....

avinor

New member
אמן ואמן ! אבל אני רק מקווה שלא נגיד אח"כ

אשרי המאמין . רשות השידור מתבקשת שלא לאכזב אותנו - מעריצי התחרות - פעם נוספת.ובא לציון גואל !!!

VickyRosti

New member
נשמע מצויין, אבל אני לא מאמינה שזה יתבצע

רוב הסיכויים שהם לא יצליחו לגייס 30 אמנים (אפילו פליטי "כוכב נולד" או זמרים מתחילים), כי אמנים מוכרים לא ירצו להשתתף בתחרות ולהסתכן בהפסד, וגם לא יצליחו להעמיד תוכנית כזו מסיבות תקציביות. מכיוון שסביר להניח שרשות השידור תתחיל ביצירת קשר עם הזמרים לכל המוקדם בדצמבר, או יפנו לזמר מסויים כבר באוקטובר ואז ייעלמו ולא ישמיעו קול, שוב הכל יתבצע ברגע האחרון ובצורה חפיפית. אם נצליח להעמיד קדם של תוכנית אחת עם 10 משתתפים זה יהיה נס! לי יש הרגשה ששוב רשות השידור תמצא את עצמה במצוקה כלכלית ובלחץ של זמן, ותחליט ללכת על בחירה ישירה בזמר ועריכת קדם פרטי. בחירה ישירה בזמר ובשיר ללא השתתפות הקהל אין סיכוי שתהייה שוב, כיוון שהליך הבחירה השנה כבר גרם להרבה כעס והריח משחיתות.

matanp88

New member
לדעתי צריך לעשות משהו קבוע לבחירה -

והדבר ההגיוני ביותר הוא לסכם עם כוכב נולד או The voice שבעצם הזוכה הוא ייצג את ישראל באירוויזיון וייערך לו קדם פרטי.
זה יהיה כמו קדם מרובה משתתפים של משתתפים אנונימיים שבעצם עוברים שלבים באחת מהתוכניות הללו ובכך גם הקהל נחשף לאותם אנשים עד לזוכה וזה יוצר יותר עניין ופחות מחשבה וקושי בחיפוש אחר אומנים שרוצים להשתתף. בסה"כ - אירוויזיון זה חוויה, אם הייתי אומן שמציעים לי את זה בין אם זה יכול להיגמר בהפסד ובין אם לא, הייתי מנסה. לדעתי אין להם שום דבר להפסיד. במיוחד אומנים גדולים שהציעו להם והם לא רצו בגלל הפחד להפסיד למישהו אחר, ההערצה אליהם לא תיעלם במיוחד בגלל שהעניין סביב התחרות בארץ חלש לצערי...

VickyRosti

New member
הבעייה היא שלא כל משתתף ריאליטי

ב"כוכב נולד" או "The Voice" ירצה להשתתף באירוויזיון, וזו עוד מעמסה שתתווסף לשלל המגבלות שמופיעות בחוזה ההשתתפות. היה אפשר כמובן לעשות את מה שעשתה איטליה בשנתיים האחרונות: לקבוע שהנציג של ישראל באירוויזיון יהיה אחד ממשתתפי "כוכב נולד או "The voice" (תלוי אם מי יצליחו להגיע להסכמה ולחתום על חוזה), אבל לאו דווקא הזוכה.

לגבי קדם פרטי, אני מאוד מסתייגת מהרעיון, כי זו בעצם תחרות מיותרת שבה השיר הזוכה כבר ידוע מראש. בסופו של דבר תמיד יזכה השיר המועדף על רשות השידור, כי ידאגו להבליט אותו בהופעה ויעשו הרכב הצבעה כזה שיבטיח שגם אם הצופים יבחרו אחרת, הפייבוריט של רשות השידור יזכה בכל מקרה (כפי שהיה עם אחינועם ומירה), אז נשאלת השאלה בשביל מה לבזבז זמן, משאבים ואנרגיות על כתיבה והקלטה של 4 שירים, כשהזוכה בעצם ידוע מראש?

למרבה הצער בישראל זמרים מפורסמים לא מוכנים להתמודד בתחרויות ולהסתכן בהפסד. גם בניסיונות העלובים להחיות מחדש את פסטיבל הזמר ב-2000, 2001 ו-2004 רוב המשתתפים היו מוכרים חלקית, בדומה למשל לקדם 2011, וזמרים באמת מוכרים ומצליחים לא השתתפו בו, למרות שכאן זה לא היה כרוך בהשתתפות באירוויזיון ובסכנת "התבזות" באירופה. יוצא דופן הוא הפסטיגל, שבו כוכבים גדולים (גם אם לא בדיוק זמרים) משתתפים, אבל כאן מדובר במופע מושקע ונוצץ שרץ הרבה שבועות, ואילו ההיבט התחרותי שולי בלבד.

matanp88

New member
אז לא חייב זוכה.

ולהוסיף את זה לחוזה פשוט. זה יכול להיות מאוד מעניין ומאוד למשוך צופים.

בקשר לקדם פרטי, אי אפשר לדעת... למרות שכבר ראינו מה היה... אבל עדיין זה עזר בבועז ובהראל וגם באחינועם ומירה. מקום 16 לדעתי זה לא כישלון.

שתדעי לך שפסטיגל זמרים אוהבים לשיר שם ולשמח ילדים למרות שזאת גם סוג של תחרות, מהפסטיגל יצאו שירים מדהימים בשנים האחרונות! 'בוא לראות אותי' של מאיה, 'אל תוותר' של אמיר פיי גוטמן... הכל תלוי בשיר ובפסטיגל זה מצליח מאוד.

vivaeurovision

New member
עוד פעם שטויות...

את מי מענינים החובבנים מהריאליטי ואיזה רקע וניסיון בימתי יש להם בדיוק לייצג אותנו ? זה לא סוג האומנים שהיתי שולח לייצג אותנו ולא יובילו אותנו לשום דבר.... ישראל צריכה לשלוח דברים יחודיים שמייצגים אותנו ועל בסיס שירים שהם להיטים וודאיים... ואת הטעם של ילדים כמו שיש פה בפורום תשמרו לעצמכם כי אתם לא מענינים אף אחד ולא מייצגים אף אחד.... בקיצור שבו בשקט ותמשיכו בתחרויות הדביליות ואל תתערבו במה שאתם לא מבינים בו.

תגיד מה זה הדיבור הזה?

אנשים פה מעלים רעיונות ודעות ובפעם האחרונה שבדקתי זו זכות שמגיעה להם, אז מה אתה מגיע לכאן ועושה שרירים? אתה מנסה לעשות על מישהו רושם? כי זה לא ממש עובד בינתיים.
את הזלזול וההתנשאות שלך קח למקום אחר ותחסוך מאיתנו את הביקורת שלך כי אני בטוחה שאם נעבור אחד אחד כאן אז כולם יגידו שהיא לא מעניינת אף אחד.
טוב באמת שיש אינטרנט בשביל אנשים כמוך, שיכולים לבוא ולפתוח את הג'ורה שלהם ולהתנשא על אחרים ובמיוחד על כאלה שיכולים להיות כמעט הילדים שלהם.

vivaeurovision

New member
גבירתי הנכבדה...

זה הדיבור שלי מי שלא טוב לו יכל לא להיות חבר שלי... אני לשם שינוי ריאלי ומעשי ולא כותב כאן שטויות... בא ונותן מידע למי שרוצה וזהו.... מה קשור שרירים.. אני כבר המון שנים מכיר את הפורום וכל הזמן קשקושים וקשקושים שחוזרים על עצמם מדי שנה..... אני בכלל לא מתיחס למי שכותב כאן חוץ מבודדים שאני מכיר אישית ומעריך אותם והם אותי.. יש פה המון קוראים רציניים שלא משתתפים בקשקושיאדה שהולכת פה ולהם אני מעביר מידע עניני וזה הכל..... אני פותח ג'ורה בכל מקום על מי שצריך כי זו השפה שמבינים פה חוכמולוגים כאלה..... וממש אין קשר להתנשאות עניין של ידע ,רקע,ניסיון ,מיקצועיות ורצינות ולא אוהב קשקושים ובלבולי שכל בלי תכלית. נתנו להם מידע שחור על גבי לבן תברכו ותסתמו וחכו להמשך... כשיהיה מה לבקר תבקרו....

למעלה