קדם אירוויזיון 2013 על פי ההתצעה שלי סוף סוף

vivaeurovision

New member

nit li

New member
יקירי, מותר להביע דעה

על הנייר זה נשמע נפלא, הלוואי והתכניות יצאו לפועל ונצליח סופסוף באירוויזיון, הבעיה היא שאנחנו לא חיים בשבדיה.
לא אכפת לי מי יהיה האמן- מוכר, אלמוני, מבוגר, צעיר, העיקר שהשיר יהיה יפה וההופעה תהיה מכובדת. העיקר שישימו עלינו כבר, רבאק.
לגבי שירי פסטיגל- מזכירה לך את "עולה עולה" האדיר שיועד לפסטיגל 85 והביא אותנו למקום החמישי (נכון שמדובר בתקופה ומנטליות שונות, אבל עדיין). מזכירה לך את פופיולר השבדי, שהוא הכי שיר פסטיגל של תום אבני/יהודה לוי/רן דנקר/עוז זהבי והגיע למקום השלישי אחרי שפל שבדי.
זה לא משנה כמה אמנים אתה מביא, מצידי תביא 2 אמנים עם שיר לכל אחד, אבל שיהיו מעולים. זה לא הכמות, זה האיכות.

אנחנו נמצאים פה בפורום של הדיוטות, אף אחד כאן לא מתיימר להיות מפיק מוזיקלי וכדומה, מותר לנו להביע דעה ולהציע רעיונות. אנחנו כבר רוויי אכזבות מכל ההבטחות של רשות השידור. נכון, אני מהחדשים פה בפורום אז אולי לדעתך אני "קשקושיאדה" ולא מבינה מספיק עניין (מי אני שאגיד כאן משהו), אבל אני קוראת בפורום כבר למעלה מ8 שנים וחיה את כל עולם האירוויזיון מלידה. נראה לי שיש לי (וגם לכולם כאן) מספיק לגיטימציה להביע דעה ולהתבטא חופשי. לא נאה לך- אל תכתוב כאן או תתבטא בהתאם. בתור סטודנטית לתקשורת שמתיימרת להיות עיתונאית בעתיד, קצת קשה לי לראות סתימת פיות בפורום חופשי.

vivaeurovision

New member
תתפלאי אבל כל מה שכתבת מקובל עליי...

וגם אני עם רקע מעשי במקביל גם בתקשורת
..

VickyRosti

New member
עזבי, כבר 8 שנים שהוא חופר לנו כאן

ומוציא את החשק בכלל להשתתף בדיונים על השיר הישראלי, כי על כל מה שלא מוצא חן בעיניו הוא מגיב ב"איזה קשקוש" או "אלו שטויות". גם כשמור כתב בזמנו כתבה ל-YNET, שבה הוא בסה"כ ציין שמות של זמרים מז'אנרים שונים שהיו עשויים לייצג אותנו בכבוד באירוויזיון, הוא התרעם על זה שזה עלול לפגוע ב"מינהל התקין". חבל על העצבים...

ניסמן מתכתב בפורום בד"כ עם אנשים חדשים שלא מודעים אליו (בדיוק כמוהו, גם הוא לא מודע לעצמו).
יוספה, תלמדי-
"לניסמן לא הגבת- זמן ועצבים חסכת" .
(לא שזה ימנע ממנו להגיב לעצמו אבל עדיין...).

זה בסדר, לא באמת לקחתי ללב

והאמת שלרוב אני כן מתעלמת פשוט ההתנהלות הזאת עוברת כל גבול לפעמים לדעתי. תאמינו לי שאני יודעת עם מי יש לי עסק ועברתי כבר הלאה .

vivaeurovision

New member
אני מביע עמדה ודעה

ועם עובדות לא מתווכחים .... יש הגיון מיקצועי ונהלים תקינים הגיוניים ומה שאני טוען תמיד מבוסס,עניני ומיקצועי זה שאתם לא מבינים בנושאים האלה זה כבר בעיה אחרת....

בוא נחתוך לתכל'ס

ניסמן -
את מי אתה הולך להציג בקדם אירוויזיון השנה? מרינה פיינגולד? משפחת אלייב? זלמן שושי? אם יש מקום ל-30 אמנים, אתה כבר יכול לחגוג קדם שלישי בחיים... רק הפעם אל תריב עם צביקה פיק בהפסקה.

vivaeurovision

New member
חחח מרינה פיינגולד,אלייב,לימור שפירא

ועוד ועוד תלוי בתקנון... אבל באמת יש לי שירים מדהימים אתם תתלהבו אני לא הולך סתם אלא במטרה להתיג שירים יפים שכולם יאהבו וישארו....

matanp88

New member
קודם כל - תירגע!

א. הניסיון הבימתי נוצר להם במהלך התוכנית כשבוחנים אותם אם אתה לא יודע! מלמדים אותם שם כיצד להופיע ואיך להופיע!!! אם אתה לא רואה אז אל תעלה עובדות ותקרא לדבריי שטויות.
ב. הראל סקעת, בועז מעודה ושירי מימון הם יוצאי כוכב נולד והובילו אותנו למקומות 14,9 ו5. אז כמו שאתה אומר - אל תתווכח עם עובדות!
ג. הטעם של "הילדים" פה בפורום תאמין לי הרבה יותר טוב משלך והרבה יותר מקורי ומעניין. אל תתקוף ותתחיל לחשוב רק על עצמך.
ד. בקיצור, שב אתה בשקט, לא מכיר אותך בכלל. בזכותי המלאה להתערב, להביע דעה ולהציע כל מיני דרכים לבחירה. בשביל זה השרשור הזה נפתח. לא טוב לך? תמשיך הלאה.

vivaeurovision

New member
מתן מכב תתגובה שלך ואותך...

אני לא צריך מתלמדים והם לא הסגנון לדעתי שמתאים ויביא לישראל הצלחות.. אני בכלל היתי שולח שירים וסגנונות אחרים.... לגבי שירי וסקעת היה להם ניסיון קודם לפני כוכב נולד וההשגים שלהם ממש לא משהו כולל בועז מעודה היחידה שהפתיע זו שירי וזה גם אך ורק בגלל ההופעה שלה ועוד עזרה של כל מיני אלמנטים אחרים כמו חברת אורנג' שהיתה נותנת החסות שלה..... באירוויזיון לא מחפשים מקורי ומעניין מחפשים להיטי וויזואלי לכולם בכל המדינות.... טעם מיוחד ואקלקטי ככל שיהיה לא מתאים למסגרת וזה כבר הוכח מיליון פעם....

matanp88

New member
הישגים לא משהו?!?!?!?!

מקום 5 ו9 זה הישגים לא משהו?! איזה ניסיון היה לסקעת ולשירי לפני כוכב נולד? מי הכיר אותם לפני?! תפסיק להגיד שטויות!!!
אני לא מכוון ללהיות מתלמד שלך, אני אומר את דעתי בלבד ואם לא נאה לך - תתקדם!
שירי הייתה מדהימה ותגיד מה שתגיד, בזכות הקול, בזכות ההופעה ובזכות השיר. מקום 5 זה הצלחה עצומה. אם אתה מעריך הצלחה במקום ראשון אז אתה לא מבין כלום לא אני.

matanp88

New member
חחח נו הנה אז יותר טוב.

שלא יגיד שאני מדבר שטויות.

למעלה