יקירי, מותר להביע דעה
על הנייר זה נשמע נפלא, הלוואי והתכניות יצאו לפועל ונצליח סופסוף באירוויזיון, הבעיה היא שאנחנו לא חיים בשבדיה.
לא אכפת לי מי יהיה האמן- מוכר, אלמוני, מבוגר, צעיר, העיקר שהשיר יהיה יפה וההופעה תהיה מכובדת. העיקר שישימו עלינו כבר, רבאק.
לגבי שירי פסטיגל- מזכירה לך את "עולה עולה" האדיר שיועד לפסטיגל 85 והביא אותנו למקום החמישי (נכון שמדובר בתקופה ומנטליות שונות, אבל עדיין). מזכירה לך את פופיולר השבדי, שהוא הכי שיר פסטיגל של תום אבני/יהודה לוי/רן דנקר/עוז זהבי והגיע למקום השלישי אחרי שפל שבדי.
זה לא משנה כמה אמנים אתה מביא, מצידי תביא 2 אמנים עם שיר לכל אחד, אבל שיהיו מעולים. זה לא הכמות, זה האיכות.
אנחנו נמצאים פה בפורום של הדיוטות, אף אחד כאן לא מתיימר להיות מפיק מוזיקלי וכדומה, מותר לנו להביע דעה ולהציע רעיונות. אנחנו כבר רוויי אכזבות מכל ההבטחות של רשות השידור. נכון, אני מהחדשים פה בפורום אז אולי לדעתך אני "קשקושיאדה" ולא מבינה מספיק עניין (מי אני שאגיד כאן משהו), אבל אני קוראת בפורום כבר למעלה מ8 שנים וחיה את כל עולם האירוויזיון מלידה. נראה לי שיש לי (וגם לכולם כאן) מספיק לגיטימציה להביע דעה ולהתבטא חופשי. לא נאה לך- אל תכתוב כאן או תתבטא בהתאם. בתור סטודנטית לתקשורת שמתיימרת להיות עיתונאית בעתיד, קצת קשה לי לראות סתימת פיות בפורום חופשי.