קוהלת והצד האפל- חלק א'.

brotos

New member
עוד אחד לרשימה? ../images/Emo13.gif

יש כבר תור ארוך בדרך לליבה של הנסיכה עידית. קח מספר ושב בצד.

נימרודל

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

א. לא שווה לבזבז עלי המון דברים. בעיקר לא גלידה של מקדונלדס. ב. "הנסיכה עידית" ??? חיחיחי

brotos

New member
תלמדי לשרשר.

נסיכה. נסיכה אמיתית.
***סיכום שבועי!!!***

melancholy man

New member
הי תראו

מה עשיתי ולחשוב שפעם הייתי כותב ברצינות על מוסיקה..., היום אני ועדת קישוט
, סתאאאם, אחלה ברוטוס

brotos

New member
איך אמר קוהלת?

"טוֹב מַרְאֵה עֵינַיִם, מֵהֲלָךְ-נָפֶשׁ". עבודה יפיפיה, ניבלו'. אגב, מה עניין פירמידות לכאן?

melancholy man

New member
טוב עשיתי טעות קטנה

זה צריך להופיע מתחת ל TIme (משהו על דברים על זמניים ודברים ששורדים את הזמן) אני אתקן אח"כ.

brotos

New member
איך עושים את המאמרים?

כלומר, מה בדיוק התוכנה/פורמט שבה יש לכם אפשרות להשתמש?

melancholy man

New member
כל מיני

אני מעדיף לכתוב קודים של HTML אבל יש דרכים להקל, בכל מקרה זה לא שייך לפורום.

NIR Y

New member
ממש שמחתי לראות שכתבת על זה

כי זה נורא עניין אותי, אז שאתה וציף הזכרתם שיש קשר. והיה נורא מעניין באמת, וגם אתה כותב מצוין. אבל אני מרגיש שאני צריך להכיר הרבה יותר את קוהלת, כדי להבין בדיוק למה אתה מתכוון שאתה משווה, חוץ מזה שאני לא מבין כלוםם ממה שמצוטט מקוהלת (הלוואי שהיתי- ואני בטוח שאני ילמד מתישהו) אז זה גם הקשה עלי. ותגיד אכפת אם אני ישאל אותך כמה שאלות אישיות בקשר לזה שאתה לומד בישיבה ?

brotos

New member
תודה ניר

קודם כל, אפשר ללמוד את קוהלת בעזרת ספרי מפרשים (כך אני עשיתי). כמו שכתבתי, אני את ההיכרות עם הספר עשיתי רק לאחרונה, ככה שאף פעם לא מאוחר- להיפך, יכול להיות שאת הקריאה צריך לעשות דווקא אחרי שעברת דבר-שניים בחיים. ועד אז, אני לא חושב שהציטוטים שהבאתי, זאת תוך כדי הזכרת ההקשר שלהם, הם עד כדי-כך מסובכים. פשוט לפתוח את הראש. ואתה יכול לשאול מה שאתה רוצה על הישיבה. ושוב, תודה, ניר.

למעלה