קושיות, קשיות ומה שביניהן

קפת

New member
אני אמרתי שזה מרוקקי?

בוגו אמרה. כולם יודעים שחריימה זה טריפוליקקי. אבל גולש זה הונגריקי. בטוח. נינטוש, מי המשורר האלמוני? ותגידי, יש לך מתכון למופלטה? על מי את מהמרת בכוכב נולד 2? מי י/תירש את מקומך? קראת מה ריקי (דה-ביצ') מנור אמרה עליך? למי הצבעת ב"החזרות". שתי אלה שהצבעתי אליה, אגב, חזרו. מיכל וחנה. ושאלה אחרונה: כמה את אוהבתותי מ6 עד 673?

בשביל גזענים כמו בוגו

אין הבדל בין מרוקאים, טריפוליטאים, תוניסאים ונתנייתים - כולם צפון אפריקקים. יופי?

בחיי שזו היתה הכוונה

ואפילו היתה מתנדבת לגלגל. האותנטית, המקורית, המשובחת. התחליף האולטימטיבי לגפילטע. אבל אז היא החליטה ללדת. אז קיבלנו את הילדה לבייביסיטר וסושי נאדה. ככה זה יפניות. איפשר לסמוך עליהן.

את מספרת לי?

הגברת חזרה עם שק על הגב (כמו הציור בחנה'לה ושמלת השבת) מלא בסלאמי וגבינות קשות והודיעה מיד שביום רביעי הבא היא שוב פעם מתעופפת לשם אז היא לא ממליצה לי למחוק את כתובות האתרים עם תמונות של בחורות ערומים מההיסטורי.

קפת

New member
גבינות קשות

זה סוג של מאכל יפני מסורתי? ילד יפני, מכריחים אותו לאכול את "הקשה של הגבינה", בתור עונש? ויש לי עוד שאלה (כי אני רק לשאלות): כמה אחוזי שומן היו בסלאמי?

גרגול

New member
כבר יצא לי מכל החורין

חיפוש אקראי ברשת העלה כמה עובדות מעניינות: הגפילטע, מסתבר, מוכר כבר מאות שנים לתושבי איי קומראן. אלו מתפרנסים כידוע מדיג דולפינים, ולעיתים קורה שטונה חסרת מזל מסתבכת ברשת ונופלת קורבן למלתעותיהם של הילידים הרעבתנים, תופעה המקוממת אלפים של פעילי גרינפיס עצבניים. בשנת 63 גילתה משלחת חוקרי טבע סקנדינאבית בשוק המרכזי של קומראן בעל חיים מוזר, אפרפר, עם כתום. חקירתם העלתה שמדובר בזן נדיר, שאינו נמכר למאכל. על פי האמונה המקומית הרי שעצמותיו הטחונות של הדג מחזקות את כוח הגברא, והכתום שלו בריא לעיניים, כי הוא עשיר בויטמין איי. לאחר שאספה משלחת המחקר את כל הממצאים שבה באנייה "בריגיט" לאירופה. אלא שתקרית מצערת קרתה בזמן ארוחת הערב, וזה קרה בדיוק בשעה בה חגגו מיליוני יהודים את ליל הסדר. באמצע הארוחה חש היינריק לאסה, יועץ ראשי לסגן מנהל המשלחת, מין בחילה קלה וסחרחורת. חבריו, שחשדו בו כי הוא מנסה להתחמק מתורנות צחצוח סיכות העניבה, התעלמו ממנו בבוז. היינריק השתעל דקות ארוכות ולאימת הנוכחים פרץ מחזהו המדמם יצור אפרפר, עם כתום, ונעלם בבטן האנייה. מיותר לציין שבאותו ערב את סיכות העניבה ציחצח ביורן. היה ים סוער, התורן חרק, אך בסופו של מסע, כשעגנה "בריגיט" בנמל בשטוקהולם, נחרדו פועלי הנמל לגלות שכל מלחיה נרדמו כולם. "אם לא יעורו כל מלחיה", הכריז ראש עיריית שטוקהולם, "נאשים את היהודים גם בזאת". אמירה זו גררה בעקבותיה סנקציות חריפות כנגד הקהילה היהודית השלווה. רבני העדה נאסרו, סוחרי הנשים הוגלו, מוכרי השווארמה נודו, מוכרי התמונות נושלו, חנויות התכשיטים הוחרמו. האווירה כולה היתה רוויית אטישמיות. היתה זו תחילתו של עוד פרק שחור בהיסטוריה היהודית. (בבליוגרפיה: "מצעד האיוולת"\ברברה טוכמן, "הרצון לעצמה"\ניטשה, "קופיקו בקיבוץ"\תמר בורשטיין-לזר) ואפרורפו ארוחת החג של יום השואה, רציתי להעיר שכל מה שאני מבשל ביום השואה ממילא יוצא שרוף. ועוד הערה אחרונה: תמיד חשדתי שאודי הוא אישה. הוא היה נחמד מדי. אני מנצל את ההזדמנות הזו להתוודות שגם אני בעצם אישה. ואני מתחיל לחשוד גם שקפת, אם כי זה עדיין לא מבוסס.

גרגול, יא בן חורין שכמותך

האם שתיקתך הארוכה, הדממה, ההתבודדות במערות הכרמל, החיים באופל, היו ההריון שהוליד את הסיפור הזה? או שמא אתה סוכן כפול הרועם בשדות זרים ומחלק את זמנו ביננו לבין קהילות עוינות? ואם ידעת שאודי היה היא ולא הוא, איך ישבת כל כך בשקט? אולי גרגול הוא אודי שהיא היא בעצם, הייתכן שהגרגול הוא המפעיל של אודי, או ההפך? אולי בכלל לא ישבת בשקט ושימשת כסופר הצללים של נינט וכצולל הספרים של ציון? שאלות קשות. תודו.

גרגול

New member
השיבה

הלו בוגו מותק, מה שלומך? לא, אין לי פורום אחר להגג בו. אני מניח שאם הייתי מוצא פנאי הייתי תר אחר ריגושים חדשים, אבל רבאק - כ"כ הרבה אתרי פורנו, כ"כ מעט זמן. במערה בכרמל, בבידוד מוחלט, גזרתי על עצמי גזירות שונות ומשונות, רק כדי לגעת בעצמי (זה לא מה שזה נשמע), להתחבר אל מקור האור הפנימי שלי ("אור פנימי יש רק במקרר"), להפנים את ההווייה והמהות של האיך-קוראים-לזה. בהתחלה היתה ויפסאנה. שתיקה ארוכה שחשפה בפניי את הדיאלוג הפנימי שלי עם עצמי. הקשקשת הבלתי פוסקת הזו עשתה לי חור בראש. לכן עברתי לכרפסאנה, דיאטת כרפס ממושכת שחיזקה וייצבה את הצ'אקרות, ובמקביל חוללה באור הפנים שלי פלאים. ניסיתי גם ויחסאנה, אותו דבר רק עם חסה, וויבעסאנה-הינזרות מוחלטת מבשר. זה לא שינה שומדבר, בעצם. נדמה לי שהיה זה הומר סימפסון שאמר: "אם אלוקים לא היה רוצה שנאכל חיות - הוא לא היה עושה אותן מבשר". בשלב זה, כשראיתי שכלום לא עוזר, החלטתי לייסר עצמי בערפאת, להצליף על גבי בעמרני, לחבוט בראשי באלת מסטיק.ניסיתי גם לנקר את עיניי, לעקור את שיניי, ובשעות הפנאי להציק לשכניי. ועדיין לא מצאתי את אותה נירוונה מיוחלת. זה היה הרגע בו התחלטתי לחזור לפורום, המקום היחיד בו אני מרגיש בבית של קפת.

קפת

New member
בבית של קפת

אוי גרגול כפרות שלי, מעולם לא הרגשתי יותר פיסטוק ותמרי הנגר בו זמנית. תודה לך, על כל אשר בראת. תודה על מה שלי נתת. הרופא אומר לא לדאוג, זריקה קטנה וזה עובר. לא צריך ניתוח.

הגיג

שזה כמו דגיג אבל עם ה'. לחם מקמח שיפון הרבה יותר טעים בפסח. במידה ותהיתם.

קפת

New member
למה הכנסת לפה חמץ?

את יודעת כמה נחמה התכופפה והתכופפה עד שגירשה מפה את כל החמץ, וגם ביערה אותו למוות בחצר? ואת הרי יודעת כמה מסוכן להתכופף פה. בעיקר אם קוראים לך נחמה. ואת אחות שהתמחתה בחוקנים. באמת, צריך לדבר עם הנהלת תפוז, שתכניס לנו אמונטיקון של חוקן. כשאני אומרת "צריך" אני יודעת שאני מתכוונת אלי. לא צריך להזביר לי את זה.

גרגול

New member
חוקן לציפור

אמונטיקון? מה זה?! (הכי קרוב שמצאתי: אבא קורא המון עיתון, המון עיתון, ולי יקנו אמונטיקון, אמונטיקון) אגב: "זונדה היא חוקן רק כאשר יש לך פרצוף תחת" (מלאני ויטפורד)

וגם:

חוקן הוא זונדה כאשר יש לך שני רקטומים (בוגונביליה בושי). (איזה כיף שגרגול איז בק טו טאון)

גרגול

New member
תפוח זהב או מתמיסטיקה למתחילים

בוגונביליה בושי... מאיזו עדה את, בוגו? הבושים העבריים? שמעי קטע, נכנסתי לתיבת המסרים הזאת שיש לנו כאן ומצאתי שתי הודעות בסה"כ, שחזזית צהובה מכסה אותן: אחת מתפוז (מברכים אותי שם על הצטרפותי) ועוד אחת מקפת (שמברכת אותי על הצטרפותי). מסתבר שאפילו נערות האקנה האשדודיות (אני לא באמת מאמין שיש דבר כזה, כלומר זה סוג של וירוס שפותח במעבדות מאולתרות ברמאללה, אל תשאלי - אבל יש לי תיאוריה שלמה על זה) מדירות רגליהן מאזור הדימדומים הזה. מה לעשות, מדכא אותי הארון הריק הזה. תיבת מסרים בלי מסרים היא כמו גפילטע בלי גזר קטן למעלה, כמו בת שלושים פלוס בלי קנדידה, כמו סטלה מאריס בלי פבלו רוזנברג. והכי גרוע, בעקבות הגילוי היה לי אתמול בלילה חלום אפוקליפטי: כל רשת האינטרנט הוצפה באינפורמציה ואין יותר מקום לאחסן כלום, אין אפילו מגה-בייט אחד פנוי. ואז צוות מחקר של מיקרוסופט מגלה פתאום את תיבת המסרים שלי. הם מוכנים לשלם המון, נו מה, אבל "תפוז" דורשים את הכסף בטענה שזה האתר שלהם. בקיצור, מתחיל מאבק משפטי מר. תגידי שטויות, רק חלום, אבל כשהתעוררתי גיליתי על המיטה שלי קליפות של תפוז מת. חוץ מזה, אני חלמתי את בהלת הפורווארדים של נוסטרדמוס בעקבות אסון התאומים שבוע לפני שהתרחשה, כלומר חייב להיות גם בזה משהו (ולמען הגילוי הנאות אציין שאת הפורווארד של הסרטון ההוא עם הבחורה שמשתינה לעצמה לתוך הפה מעולם לא חלמתי ובכל זאת קיבלתי אותו פעמיים).

חלום מפחיד גרגול

זו עונת חלומות כעת אתמול חלמתי שאני איכקוראים לו שעושה את יעל בר זוהר על הבר בעמידה, בגרסה הלא מצונזרת של וואללה, אבל התעוררתי באמצע הקליפ ובמיטה שלי היתה ג. יפית, והייתי חייב לקנות נוזל לניקוי ריצפה עם סיבים תזונתיים ופרו-ויטמין. ואני תמהה.

למעלה