קו מחשבה חדש בנוגע לשפרה.. (אוהבי בובליל כנסו

../images/Emo41.gifקוראים לזה נחמדה ולא שומרת טינה../images/Emo41.gif

לעינב לא אכפת מהמשחק מהתחלה ראינו אותה הכי אמיתית שיש וזה שהיא דיברה עם שיפרה מראה את גדולתה.. אחרי כל הרוע ששפרה עשתה לה ולדיירי הבית במקומה? עושה הכל כדי להדיח את שיפרה אבל כנראה היא לא שומרת טינה.. זה שאת משתמשת בזה נגד עינב אומר כמה אין לך מה להגיד עליה ואת מחפשת אותה בקטנות.

רוניתה08

New member
אין לה טינה ברגע שזה משרת את האינטרסים שלה

עינב מהימים הראשונים של המשחק מסיתה את כולם ומשחקת עם כולם. תראה שידורים חוזרים של שיחות שלה עם מיקי, נעמה, קרן,וכוו ממש כמו שי שיטרית היא כבר הספיקה ללכלך עם החדשים על שפרה וללכלך על החדשים עם שפרה. ממש לא אכפת מהמשחק.. להזכיר לך את תיאום ההדחות שהיא עשתה? לא רק שהיא שמה את ש"ץ היא גם רצתה לדאוג שהם בטוח יהיו בהדחה וגייסה גם את אבא שלה וקרן. מה הייתה הסיבה שלה.. אה נכון, הם בישלו בשבת ובחג. רגע, אבל כולם בישלו בשבתות וחגים כולל אבא שלה.. היא גם אמרה באופן מורש שהגיעה בשביל הכסף נטו

את עלובה, היא בישלה את האוכל של אמא של אשר

לא סתם אוכל היא בישלה כדי שלא יאכל אותו, כי היה חג.. ראיה סלקטיבית והסבתא הרכלנית והמסיטה הכי גדולה בוילה זאת שיפרע וכולם יודעים את זה כל מה שהיא עושה זה לרכל ולסרוג. קדימה תסבירי לי את זה- שפרה_קראה_לאשר_בן_זונ_ושיצא_לו ילד ה-ו-מ-ו והיא כל הזמן אומרת שילך להזדי** על יוסי וכשאשר היה אמרה גם עליו. והיא מדברת על הפה של יוסי? היא בישלה את האוכל של אמא של אשר בחג כדי שלא יאכל ממנו, כעסה על צבר בגלל שרצה לעשות לבנו בעתיד ברית מילה, רצתה להביא את הברית החדשה כדי לעשות דווקא לאשר, מרכלת ואוכלת כל היום,צבועה. עברה אחד אחד מהדיירים והסיטה אותם נגד יוסי ועינב תמכה בשטניות של שי לאורך כל הדרך השתתפה בחרם על נעמה שגרם לה לפרוש בסופו של דבר בחג המולד היא הולכת לכנסיה עם אחיות שלה לשמוע את המיסה לא סתם מדינת ישראל לא יכולה להסתכל על הפרצוף שלה ולשמוע את הקול שלה.

רוניתה08

New member
זה שתגיד את זה שוב ושוב לא הופך את זה לאמיתי

והסבירו לך כבר כמה פעמים בפורום הזה כולם בישלו בשבת ובחג (ואגב לפי ההלכה מותר לבשל בחג ולאכול מזה אבל לא נכנס לזה עכשיו). אחרי שהתברר לכולם התיאום הדחות ועינב ואשר אמרו שזה בגלל שבישלו ראיתי שיחה בין שפרה לצבר ששפרה אמרה שזה ממש לא היה במודעות שלה ובישלה בדיוק כמו שהיא עושה בבית וכמו שאחרים שם בישלו. ממש לא עשתה דווקא. היא גם בקשה מאשר סליחה והוסיפה שאם הוא רק היה רומז שזה מפריעה לו היא הייתה מפסיקה (היה נחמד במקום להחליט שעשתה דווקא ולאחל לה שתיחנק). בשבת ויום כיפור אחרי שהוא אמר לה מה הפריע היא כיבדה אותו והוא עצמו אמר את זה. היא הכי לא עושה דברים דווקא ואם אומרים לה יפה היא תשתנה בהתאם כדי לכבד אותם. כמובן עד גבול מסויים. לעומת עינב שאם משהו יגיד לה שעשתה משהו תצעק עליו חזרה ובחיים לא תשנה את התנהגותה. השיחה עם לאון אחרי שאשר הלך זה עיוות קלאסי של דבריה. היא אמרה ללאון שמה שמשנה זה שהוא מקסים ולא הנטיות שלו וכן היא מאחלת לאשר ילד כמו ליאון. כי הוא מקסים. ולא חשוב בכלל מה הנטיות שלו כדי לקבל אותו או לא. לשאר טענותיך, הבובליים פולטים קללות בקצב ובכמות גדולה בהרבה אז כן היא מדברת על הפה שלהם שהרבה יותר גרוע משלה. בקשר לריכולים היא אומרת את דעתה עליהם. לא יודעת למה אתה נטפל רק אליה. אין שם אחד בבית שלא דיבר על אחר. לא רק לעינב ויוסי מותר. היא לא עברה אחד אחד והסיתה אותם נגד יוסי ועינב -שקר מוחלט לא היה חרם על נעמה. היא גם הלכה לביה"כ בחגים. יש לה דווקא המון אוהבים

את משקרת לעצמך ואף אחד לא קונה את זה.

"היא גם בקשה מאשר סליחה והוסיפה שאם הוא רק היה רומז שזה מפריעה לו היא הייתה מפסיקה (היה נחמד במקום להחליט שעשתה דווקא ולאחל לה שתיחנק)." דבר ראשון היא ידעה את ההלכה יותר טוב מאשר אפילו שאסור לאכול בחג, עלק לא במודעות שלה ראיה סלקטיבית, ותביני.. פה זה לא ערוץ 2 אל תציגי אותה מסכנה כי ראו את הרוע שלה ויודעים שזה נובע מלעשות דווקא בסדר? ושינתה את התנהגותה? שתתביש היא מחקה לחם בריאותי לבן אדם בן 56 שעבר אירוע מוחי. את שקרנית פטלוגית השיחה עם ליאון זה עיוות קלאסי שלך.. היא אמרה על אשר אז שילך להז*** ואז ליאון אמר לה משהו על זה שהוא הומו אז היא אמרה אני מקווה שיצא לו ילד כמוך, למה הדווקא? לבן אדם דתי שומר מסורת? צריך לתת לה קורס של 3 שנים של כבוד ויחס בין אדם לאדם. יוסי פלט קללה וזה יצא לו כחלק מהמשפט לא כמשהו אישי נגדה, ורק אטום בראש ושאוהב לעוות דברים יכול לקחת את זה כקללה. אני לא נטפל לאף אחד היא היחידה בבית שעשתה כל כך הרבה רוע שזה לא יאמן כמה רוע היא הפיצה בבית בתקופה הקצרה הזאת. שמענו לא עברה אחד אחד? שקרנית מגעילה. היא אמרה עשרות פעמים לליאון וכל שאר הדיירים אז אל תדבר עם יוסי ועינב תיהיה איתנו.. ולא מפסיקה ללכלך עליהם! היה חרם ענק על נעמה ושיפרה לקחה בו חלק נכבד, הכחשה לא תעלים כלום. ובקשר לאוהבים, את יכולה לראות סקרים אבל עזבי, נפגש בהדחה

רוניתה08

New member
תגיד לי אתה

כל פעם שאתה מדליק אור בשבת או נוסע/מכניס משהו למיקרו וכו'' אתה חושב לעצמך הנה אני מחלל שבת או שזה בא לך בטיבעיות? כשאתה מתלבש אתה שם לה שלא שמת כיפה או שאתה אפילו לא חושב על זה. אגב, אתה יודע כמה הלכות יש בכלל בשבת ובחג? כמה הלכות יש בכלל? מניין לה לדעת שמתוך כל ההלכות שכולם שם מחללים דווקא זה מפריע לו ומכולם שעושים את זה הוא לא רוצה שדווקא היא לא תעשה את זה כשכולם סביבה עושים את זה? באותה מידה היה יכול להפריע לו כל עברה על הלכה אחרת מניין לה לדעת מה הדבר הספציפי שהוא בחר שמפריע לו מתוך מאות ההלכות שיש אם הוא לא אומר לה?
בפעם העשרים, היא לא מחקה את הלחם. הם הזמינו במקום קמח מלא. עינב בעצמה אמרה את זה וגם יוסי אמר שהאח הגדול אמר לו לא מחקה -(ואדוני הגאון, לא את כל השיחה שלו עם האח הגדול הראו בערוץ 2 ) אכפת לך מיוסי? תתלונן קודם על הבת שלו שביום הראשון תפסה לעצמה מיטה ונתנה לו לישון על הרצפה. וגם לא הייתה מוכנה לתת ליוסי סיגריה לפני כמה ימים. קצת מצחיק שאתה מדבר על כבוד ויחס לאדם בזמן שאת תומך בבובליים. אבל הבנתי אותך הומו כמו ליאון זה קללה ושרמו.. זה בסדר.. צריך להעביר לך שיעור בצביעות
שמת לב איך מעברה אחד אחד נשארת רק עם אמרה לליאון. עינב ויוסי לא הפסיקו לפגוע בליאון, יוסי כל הזמן זורק לו הערות מעליבות ועינב קיללה אותו צעקה עליו והשפילה אותו. אתה מוזמן לראות שוב את הקטעים האלה כדי להבין למה לאון כ"כ פגוע ממנה. וכן שפרה אמרה לו שאם הם פוגעים בו שלא יהיה איתם. גם היא נפגעה מהם ולכן התרחקה. אני יודעת שלפי הסקרים הבובליים מובילים והתומכים בהם הם אלו שמובילים את המתקפה נגד שפרה אבל היא וליאון מובילים אחריהם מעל רוב הדיירים שהיו וישנם בבית בכלל

EMC1

New member
עינב רחוקה מאד משי/שיפרה. אופי שונה לחלוטין

היא בחורה טובה שלא שומרת טינה, אבל, לא מבינה את המשחק. עושה שטויות וצריכה לעוף. כנראה תחזיק מעמד עוד חודש עד חודש וחצי.

רוניתה08

New member
היא לגמרי מזכירה את שי

אפילו ביחס לליאון רגע אחד החברה הכי טובה שלו ורגע אחרי צועקת עליו ופוגעת בו אם משהו אומר לה משהו תמיד תצדיק את עצמה למה זה בסדר שצעקה בדיוק כמו שי

לוב1

New member
אני חושבת שיהיה משעמם אם היא תלך

יהיה פחות אקשן. לדוג` במיפרץ האהבה שנאתי את דנה אבל מאז שהיא הלכה ניהיה משעמם ואני לא רואה את זה. לפי דעתי צריך להשאיר אותה עוד קצת.. עם כל ההתנהגות הלא יפה שלה. צריך שיהיה את מי לשנוא.. מי שיעשה קצת בלגן..

../images/Emo31.gif no way!! חסר את מי לשנוא שם??

אל תשכחי את רנין הבכיינית הצבועה, את לאון הבוגד, את צבר המשעמם, אל תדאגי לשנאה שלנו אנחנו נסתדר... שפרע חייבת ללכת הביתה! לא משנה הרייטינג, אקשן, ושאר בלבולי ביצים.

דווקא צריך להעיף את שפרה

לא בגלל שאני שונא אותה, אני לא שונא אף אחד. אבל אני כשחקן שח חושב 4 צעדים קדימה, ו-4 צעדים קדימה עם שפרה בחוץ בובליל בבעיה. איך שלא תסתכלו על זה, בובליל צריך את שפרה יותר מכל אחד אחר. על כן אני חושב שצריך להעיף את שפרה. למרות שלדעתי, וכבר אמרתי את זה, לדעתי בסופו של דבר ונסה תהיה זאת שתעוף השבוע.

|אוהדי שיפרה- מחברים את יוסי לשיפרה-צבועים../images/Emo41.gif

העובדה שאתם מנסים לחבר את יוסי לשפרה אומרת עד כמה אתם לא בטוחים במספר המצביעים לשיפרה בגלל שאתם יודעים שראו את הרוע שלה. כל השבוע אתם מלכלכים על יוסי, כשמתקרבים להצבעה אתם מחברים אותו לשיפרה באימרות כגון-"חשוב ששפרה תשאר בשביל יוסי" זה מצחיק אותי הצביעות שלכם בדיוק כמו של שפרה חוסר האמת וההשפלה העצמית שאתם לא עומדים מאחורי העקרונות שלכם. בחרתם לא לאהוב את יוסי? זכותכם אבל אל תנסו פתאום לחבר את שפרה אליו כל שבוע אתם עושים את זה, שפרה עושה אך ורק רע ליוסי ולעינב עם הריכולים העשיית דווקא והדוגמא- שהיא רצתה להוריד לבן אדם בן 56 שסובל בבריאות לחם דגנים שצריך לאכול. צביעות משתוללת כשמדובר באוהדי שפרה.

חכה תראה איך הרעה מכל תעוף,שיפרע.../images/Emo41.gif

כמו שאמרו פה כבר יוסי מצביע כל שבוע לשיפרה בגלל הרוע שלה. הוא יודע הכי טוב מה טוב לו.

בכיף. בפעם האלף: אותי לא מעניינת שפרה

אותי מעניינת אינה, כי רק היא יכולה לנצח את הבובליל המזוייף שלך. לא להאמין איזו תת-רמה של אנשים יש בפורום הזה...

למעלה