קו מחשבה חדש בנוגע לשפרה.. (אוהבי בובליל כנסו

א ו ח נ ה

New member
אני לא תומך שיפרה, אני לא סובל את צבר

הוא לטעמי הרבה יותר מסוכן ממנה עם חזות המלאך שלו לטעמי הוא פוגע הרבה יותר ביוסי ובעינב מאשר שיפרה.

א ו ח נ ה

New member
ואגב, לא סתם שי מסר לו את ה"צוואה"

הלך הזרזיר אל העורב מבחינתי אם צבר יעוף = עוד סטירה לפנים של שי השחצן

צבר בלי שפרע=בנאדם שונה לגמרי!

ואל תדאג הוא לא יחזיק הרבה זמן אחרי שהיא תלך.. כרגע שפרע חייבת לצאת מה בית. בשביל עצמה ובשבילנו.

א ו ח נ ה

New member
לא איכפת לי איזה בנאדם הוא יהיה בלעדיה

הוא תחמן בדיוק כמו שי, לא סתם הם התחברו אחד לשני את הזמן שהוא ישאר הוא ינצל כדי לבנות לעצמו תדמית אחרת מצטער, אבל כולם חדים כמונו שעוקבים ממש מקרוב אחר התכנית העווארנה ואסי יבחרו להציג בתכנית המרכזית מה שבא להם, ולכו תדעו אם ברגע האחרון לא יבנו את צבר מחדש שיפרה כבר שרופה, צריך לשרוף את צבר לפניה.

NoKiA2003

New member
אבל הוא חתיך!!!

אם הוא יילך יוני יהיה החתיך היחיד שם

א ו ח נ ה

New member
../images/Emo6.gif נוקיה מספיק לדבר מתוך חרמנות

תחשוב שיש לו קטן-קטן-קטן ככה יהיה לך יותר קל לא להצביע עבורו

צבר צריך לחבור לאינה

רק אינה יכולה לנצח את בובליל. אל תשכחו שהיא יודעת הכל עליו, ואני מתכוון הכל.

אוהדי שיפרע הצבועים../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif../images/Emo126.gif

העובדה שאתם מנסים לחבר את יוסי לשפרה אומרת עד כמה אתם לא בטוחים במספר המצביעים לשיפרה בגלל שאתם יודעים שראו את הרוע שלה. כל השבוע אתם מלכלכים על יוסי, כשמתקרבים להצבעה אתם מחברים אותו לשיפרה באימרות כגון-"חשוב ששפרה תשאר בשביל יוסי" זה מצחיק אותי הצביעות שלכם בדיוק כמו של שפרה חוסר האמת וההשפלה העצמית שאתם לא עומדים מאחורי העקרונות שלכם. בחרתם לא לאהוב את יוסי? זכותכם אבל אל תנסו פתאום לחבר את שפרה אליו כל שבוע אתם עושים את זה, שפרה עושה אך ורק רע ליוסי ולעינב עם הריכולים העשיית דווקא והדוגמא- שהיא רצתה להוריד לבן אדם בן 56 שסובל בבריאות לחם דגנים שצריך לאכול. צביעות משתוללת כשמדובר באוהדי שפרה.

יNOT

New member
../images/Emo6.gif לפחות נקטת בגישה חצי הגיונית

אז סה"כ צריך לשלוח SMSים לכל שאר החבר'ה.... נשמע חכם...אני יכול לעשות את זה ב SMS אחד , או שזה צורך יותר משקל מכל אחד שרוצה להצבעיע?
אוליי תפסיקו עם שדולות ה SMSים

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif|

מה פתאום,שיפרה הביתה ומהר..הלוואי

והחלום יתגשם סוף סוף,אין לכם מה לדאוג צבר בחיים לא יעלה את הפופולריות,הוא יבש כמו צנון,נכון יפיוף, אבל משעמם כמו מר תפו"א שיש לי בבית...הקהל לא טיפש ואני סומכת על יוסי ועינב שבמהלך החודש וחצי יעשו את העבודה ויתרמו לנו הרבה רגעים של נחת,צחוק,עצבים,ריגוש ומה לא...שבוע טוב לכולם

רוניתה08

New member
זו בדיוק האסטרטגיה של עינב

עינב היא החזקה מול שיפרה. השבוע היא התחברה לשפרה משום שזה משרת את האינטרסים שלה מול החדשים. לפני זה היה לה אינטרס להתרחק משפרה ולהציג אותה כמתנשאת עינב הזו משחקת עם כולם. היא פשוט הגרסה הנשית לשי שיטרית

למעלה