קיימות דעות כאלה! עובדה!

charlila

New member
לבקשתך המפורשת, רקדתי ושאלתי את

האגורו שלי במקום לפרש (בדרך כלל הוא עונה על שאלות מסוג זה בתנועת אצבעות קמוצות מול המצח, העין השלישית, נפתחות ונסגרות, כנצנוץ, תנועה משמשעותה "הסתכלי, ראי"" - אבל הפעם נענה גם הוא לבקשתך וקיים את את הדיון הקצת מפגר שלהלן) מצטטת את בקשתך: תשאלי את האגורו שלך, תרקדי את התשובה ואל תפרשי אותה, ======================================================================= שאלתי: "מה גרם לעמנואל להתנהג כפי שהתנהג בשרשור הזה?" קיבלתי (רקדתי בדמיון): אני מרימה זרוע ישר למעלה, כדי שאצבעותי תתפוסנה אש, ומגלגלת ברגלי את עמנואל (בועטת?) במדרון מתון, שיתגלגל ברכות עד למטה. לפני שאפנה לפירוש של צ'רלי, האגורו שלי, עלי להסביר את הרקע - זה חלק מתרגיל שנתתי למישהו (שביקש ממני תרגיל לזכירת חיים קודמים, וזה תרגיל מקדים) בפורום לןחמים אחר. המשך התרגיל (שטרם העליתי לפורום ההוא) הוא זחילה רכה על ארבע, כמו דו-חי בבוץ, לספירת 4, (בו בזמן מישהם אחרים דורכים 4 דריכות מרעישות על מעין במת עץ מוגבהת - לחקות צעידת "בעלי ברית", כדי להסיט תשומת לב של מישהם מהפעולה שאנחנו - המתרגלים - עושים) ואז התגלגלות במדרון מתון. מטרת הצעידה וההתגלגלות - לייסד מחדש קשר נכון, רך, עם האדמה, אמנו. "צ'רלי, הבנתי נכון, עמנואל ר צ ה שאגלגל אותו?" (סגירת אצבע ואגודל מעוגלות, תעונה שפירושה)"כן." "ואני - בהדרכת הרוח - השתמשתי בהתקפה של עמנואל כדי לקבל הזדמנות לבצע במהירות את ההצתה הזו (שללא המהירות לא תקרה?) "כן." "כלומר, היינו מתואמים, עמנואל ואני?" (כף יד מופנית מטה משתפעת ימינה-שאלה, תנוה שפירושה "פחות או יותר", "באופן מפוקפק".) "אז מה היה המניע של עמנואל?" ללא מילים (או תנועות), הבנתי שעל כך כדאי שארקוד. רקדתי על השאלה: "מאיזו כוונה פעל עמנואל?" קיבלתי: אני, עמנואל (כי כשאני רוקדת עליך,עמנואל, אני מקבלת ממך, מנקודת מבטך) מכה על קיר לבן של בניין רב-קומות - למעשה אני מכה על פנים של משהו דומה לביצת בת-יענה המקיף אותי. צ'רלי, הוא פעל לבקש ממני עזרה? "הוא פעל כמו נער מתבגר שפועל בתוקפנות או בחוצפה מתוך תקווה שהוריו יציבו לו גבולות ויטפלו במצוקותיו." "ואני?" "את רצית להצית את האש (זו האש שבזמן שהעולם היה עוד תקין היתה ניצתת באורח סדיר ושורפת את הקרמה השלילית כדי שלא תצטבר) ולייסד מחדש את המגע הרך עם האדמה. ======================================================================== אני קוראת שוב את הפוסט שלך ורואה שלא זכרתי או לא הבנתי נכון - השאלה שביקשת ממני לשאול היתה "לתאר באמת איך אתה רואה אותי." אז ארקוד (הפעם במציאות) על השאלה: איך עמנואל רואה אותי. ====================================================================== " תשובה: אני, עמנואל, פונה לדרום-מערב תוך כיווץ אצבעות פנימה (תוך הרמת שתי כפות הידיים, זו מול זו, מול מקלעת השמש), בהתאפקות לא לשלוף ציפורניים מן הטפרים שלי; מרפה, מניח את שתי כפותי על לחיי, ומפנה ללילית גב תוך פנייה לצפון מערב וכבישת מבטי באדמה. שאלה: בקשת הבהרה תשובה: אותו הדבר עוד פעם. (דרום מערב זה כיוון המוות; צפון מערב זה כיוון ביציאה אל מחוץ למחנה. "טוב, צ'רלי, what is it all about?" (נצנוץ אצבעות ליש העין השלישית - )הסתכלי וראי. אבל הוא ביקש... "שאלת אותי כפי שביקש. ואני אומר לך (התנועה "הסתכלי, ראי"). "הוא מתאפק לא לתקוף אותי..." "כן." "זה לא נראה כמו התאפקות, מה שעשה." "בכל זאת היתה התאפקות." "ואז שם ידיים על הלחיים - כמו ילד שמנחם את עצמו - ומפנה לי גב תוך פנייה אל כיוון מחוץ למחנה.) "נכון." (שתבין - הקטע נראה לי נורא מפגר כי בד"כ התקשורת שלנו לא מילולית עד כדי כך.) "למה הוא צריך להתאפק לא לתקוף אותי?" שאלה בריקוד: מה גורם - לא, זו תשובה שאינני רוצה לקבל. צ'רלי: אכן מוטב שלא. אתן רמז לך ולו. (כפות פרושות זו מול זו מול מקלעת השמש נעות במהירות לצדדים ונסגרות בטפיחה לאגרופים) "משהו או מישהו ששולט בקורי הקרמה, בקרישתם או במתיחתם? "במתיחתם. ואתן לך עוד רמז: החלום המבעית על sunoflilitn, שחלמת לאחרונה מדבר על אותו גורם." "אז ראיתי נכון - קשור לאצטקים..." "כן. ועד כאן דיון פומבי על כך." "הי, לא קיבלתי תשובה לשאלה ששאלתי.קיבלתי תשובה לשאלה "איך עמנואל מתייחס אלי." "כי גם לשאלה "איך הוא רואה אותך" תשובה שאת לא רוצה לראות. הרוח חתך וקיצר תהליכים. (יורד עלי) זמנך יקר בעיניו." עכשיו, החיבוק שלי?

כל הכבוד...

זה מה שאת עושה כשאת לא מפרשת את הריקוד.... מעניין מה את עושה כשאת כן מפרשת אותו... עד כאן, אם מה שעשית זה לא לתרגם אז אני כנראה לא יודע מה זה תירגומים, וזה ככל הנראה מסביר מה הכוונות שלך ל"עובדות".... יש גבול כמה אני יכול להתגלגל וצחוק, יש גבול.... אני ממש בלי אוויר.

ibag

New member
צירלילה, קצת יכולת הקשבה...

כל מה ששאלת את הגורו שלך הוסבר ונאמר כאן ממקור הראשון- עמנואל. את שואלת שאלות של ילדה בת חמש.( מה הוא חושב אלי, איך הוא רואה אותי,למה הוא מתנהג כך וכו') את רואה את עצמך כלוחמת, נכון? אז מה עם שאלות כמו: איפה פיספסתי את האתגר? מה אני יכולה ללמוד מהשרשור הזה? למה התעצבנתי כל כך בקלות? למה הנושא הזה כל כך רגיש אצלי? למה אני ממשיכה עדיין את השרשור הזה, למרות שאני כל כך, כל כך משתוקקת שהוא יסתיים כבר? את מחזיקה בדעות קדומות גזעניות-וכמוך רבים אחרים בנושאים שונים ומשונים. ההבדל בין לוחם/לוחם מתלמד לבין אדם רגיל שלוחם מודע שהדעות שלו מקבעות אותו לכן הוא בוחן כל דעה שוב ושוב, בכל הזדמנות, את רובם הוא זורק ואת חלקם הופך להנחות שמוכנות להשלכה לפך במידת הצורך.אדם רגיל יחבק את דעותיו ויאשים חצי עולם אם הוא יראה שהן פוגעות בו, מזיקות לו. אז מה את לעזאזל? לוחמת או לא? הוגש כאן על מגש כסף עזרה כדי שתתמודדי עם בדיקת הדעות שלך. מה עשית עם זה? בחיים לא קראתי כל כך הרבה דברחים סתומים כמו שהצלחת להוציא מעצמך בתשובותיך.

charlila

New member
דברי אגורו צ'רלי

סך הכל אני משמש לך לעזר, אני מאזן הודעות מסויימות שאת כתבת ואנשים יכולים לקחת אותם ברצינות. סך הכל חשתי אחריות לאזן את הדיון ושאנשים יוכלו לראות יותר מצד אחד של המטבע. אף אחד לא נותן ואף אחד לא מקבל אחריות, אחריות זה דבר שלוקחים, אני לקחתי, ומאותו הרגע עד שאחליט אחרת אני ממשיך להיות אחראי על האיזון בעניין הצגת "עובדות" על קיומו של אלוהים ועל הצגת הומו-לסביות כ"מזיקים" ו/או "מגעילים" בפורום הזה. (ציטוט מהזיכרון) אני בסך הכל איש קטן שמחזיק מראה מול פנייך צ'רלי מדבר: עמנואל - דייקת; אמנם לקחת אחריות על אופן הצגת הדברים. פעם קיבלת עליך את התפקיד של הצגת מראה מול פני כל מי שלא שייך למערכת הסכמות מסויימת - מראה שתשנה את דבריו, ושתשנה גם אותו. מראה מעוותת. מראת כישוף. קיבלת עליך אחריות לחבּר אנשים מסויימים למערכת ה"הנחות" - למערכת ההזנה של עקורי הלב - לדרך שאין בה לב ואין בה פטמת-אם. ראשית, עלי להתנצל בפניך בשם צ'רלילה על שנטשה אותך לגורלך הנורא - היא לא יכלה לנסות להגן על יותר אנשים, וברור שבחרה את הקרוב ללבה - גם עליו לא הצליחה להגן וגם על עצמה לא. האם זה מכפר? אל תכעס יותר. די. שנית: ביכולתי עכשיו לשחרר אותך מן האחריות שלקחת על עצמך - נפתח חלון הזדמנויות - ובתוקף סמכותי, אני יכול. האם רצונך להשתחרר? רצונך ייעשה. פנה אלי בשם שבו היכרת אותי. הי-הי! אגורו דיבר.

שלום צ'רלי! מה העיניינים?

איך עבר היום שלך? טוב, סבבה? או שאתה מאוד סובל מכך שצ'רלילה מדברת בשמך ומעוותת את מה שאתה אומר? ועכשיו ברצינות, עמנואל מדבר: אותו עמנואל שמתקשר עם לא מעט יצורים כאלו ואחרים, ובכן מי/מה אתה צ'רלי? יצור דימיוני של צרלילה? אלטר-אגו שלה ? סופר-אגו? תת מודע? יצור לא אורגני? אנא, אני מוכן לדבר איתך, פתוח לחלוטין, אך ללא מתווכים (כמו שבסובוד אין מתווכים). הרי אם אתה קיים אתה יודע שאני לא מחזיק בשום מראה, לא מכושפת ולא מעוותת, בסך הכל אני מוריד את הוילון מעיניי האנשים על מנת שיראו את המראות של עצמם. מעולם לא קיבלתי על עצמי לחבר אנשים למערכת כלשהי, לא של הנחות מסויימות ולא מערכת מסוג כלשהי, אם כבר אז אני מלמד אנשים שאפשר לחיות ולפעול ללא שיטות מוגדות ומגודרות מראש... דרך עקורת לב, היא הדרך שבה צועדים אנשים שההגיון מנחה ומנהל אותם, של האנשים שחושבים שמחזיקים את האמת.... נו, דחילאק צרלי, אם אתה קיים אתה יודע שזה כך בדיוק כמוני... צרלילה לא נטשה אותי, אל תתנצל לעולם, כי מאחורי כל התנצלות מסתתר תירוץ, ותרוצים כפי שידוע .... הם הסימן הראשון לכך שלא עושים את המיטב. על מנת להפסיק לכעוס אני צריך קודם לכעוס... נראה לי... אז איך אני יכול להפסיק לעשות משהו שכלל לא עשיתי? בתוקף סמכותך שלא קיימת אתה משחרר אותי מלהיות אדם אחראי? איזה מין יצור זורע רעל אתה, אם אתה קיים? לקיחת אחריות זה אחד מהצעדים הראשונים בצעידה בדרך אל החופש, אתה לא רוצה שאנשים יהיו חופשיים? אז אני פונה אליך בשם שבו היכרתי אותך: פרי דמיונה של צרלילה, תפסיק לבלל לי את המח ואת הביצים! הי-הי! עמנואל דיבר.

charlila

New member
charly

(צ'רלילה מדברת) מי/מה אתה צ'רלי? יצור דימיוני של צ'רלילה? אלטר-אגו שלה ? סופר-אגו? תת מודע? יצור לא אורגני? לא - הנחות מוטעות. צ'רלי הוא פשוט בן אדם. כמוך וכמוני. (ועכשיו, מעניין! איך תתייחס להיכרותי עם צ'ארלי, לעומת התייחסותך להיכרותי עם אלוהים?
אנא, אני מוכן לדבר איתך, פתוח לחלוטין, אך ללא מתווכים - לשם כך הוא ביקש שתפנה אליו בשם שבו היכרת אותו. כדי שתוכלו לדבר ישירות.(כלומר, אם תקשיב לו...) אל תתנצל לעולם, כי מאחורי כל התנצלות מסתתר תירוץ, ותרוצים כפי שידוע .... הם הסימן הראשון לכך שלא עושים את המיטב. טעות. לפעמים מתנצלים מתוך צער על פגיעה במישהו, למרות שהמיטב נעשה. בתוקף סמכותך שלא קיימת אתה משחרר אותי מלהיות אדם אחראי? איזה מין יצור זורע רעל אתה, אם אתה קיים? לא, הוא לא אמר שהוא משחרר אותך מלהיות אדם אחראי. הוא אמר שהוא משחרר אותך מאחריות מסויימת שלקחת על עצמך מתישהוא, שכתוצאה ממנה אתה עושה את כל הדהווינים האלה. (ושים לב באיזה קלי-קלות אתה מייחס זריעת רעל לכל מה שזז. זה לא דיון ולא הוכחה - זו הורדת ידיים.) מכיר את הסיפור על הילד הקטן שאיזה קצין בצבא האוסטרו-הונגרי, או משהו כזה,פגש בלילה בפארק, בוכה בדמעות - הוא לא יכול ללכת הביתה, כי הקצין הממונה עליו (במשחק, עם ילדים אחרים) נתן לו פקודה להישאר לשמור על הפארק? ולבסוף הקצין אומר לו "אני קצין בדרגה גבוהה יותר מי שנתן לך את הפקודה, ואני משחרר אותך, לך הביתה?" זה בערך מה שצ'רלי אמר לך.

צ'רלי

צ'רלי הוא פשוט אדם, אחלה, הנחתי שלא, כעת אניח שכן, ברור שזו הנחה חדשה שמאפשרת לי לתפקד באותה רמת יעילות כמו ההנחה הקודמת, למרות שמילה שלך היא לא "סיבה" מספיק טובה בישביל להחליף הנחה, אך אחליף אותה כי זה לא משנה ואין לי בעיה כלשהי לתפקד אם ההנחה החדשה... ובכן, איך אני מתייחס ל"הכרותך עם אלוהים"? בדיוק כמו קודם, מה השתנה בנושא? אז אני טומטום, לא זוכר שפגשתי בעבר את צ'רלי, אז הוא מוזמן לכתוב לי או לטלפן אלי ישירות וללא מתווחים. אגב, גם אם צ'רלי קיים וגם אם לא, את מביאה את דבריו ועדיין אני שואל "אתה מאוד סובל מכך שצ'רלילה מדברת בשמך ומעוותת את מה שאתה אומר?" "לפעמים מתנצלים מתוך צער על פגיעה במישהו," אם היית עושה את המיטב ולוקחת אחריות לא היית פוגעת ולכן לא היה לך "צורך" להתנצל. את אומרת ש- "הוא אמר שהוא משחרר אותך מאחריות מסויימת שלקחת על עצמך מתישהוא, שכתוצאה ממנה אתה עושה את כל הדהווינים האלה. (ושים לב באיזה קלי-קלות אתה מייחס זריעת רעל לכל מה שזז. זה לא דיון ולא הוכחה - זו הורדת ידיים.)" איזה דהווינים? על מה את מדברת בכלל? זו אולי הדרך שבה את מתמודדת עם המציאות? כשמישהו לא מסכים אם מה שאת אומרת אז הוא עושה דהווינים? לא רואה? ורק את "רצינית" "רואה" וכו' וכו' .... אני לא מייחס זריעת רעל לכל מה שזז, אם זכרוני לא מטעה אותי השתמשתי בביטוי הזה רק בקשר לדברים שאת אומרת או לדברים שאת אומרת שצ'רלי אומר. זה לא דיון, נכון כי את מנתהגת בצורה מאוד משונה... זה לא הוכחה, כי לי אין ממה להוכיח ואת לא מוכנה לעמוד מאחורי המילים שלך. אם זה הורדת ידיים, אני לא יודע כי אני לא לגמרי מבין מה הכוונה שלך, אולי ... נראה לי שאם זה הורדת ידיים מזמן "הפסדת" ... ואילו אני לא ניצחתי (כי לא היה לי על מה או מי לנצח). אז בערך את אומרת שצ'רלי אומר שהוא "קצין" יותר בכיר, סבבה, אני לא מצדיע לאף אחד.... וכפי שאמרתי כבר אין-ספור פעמים לא את לא הוא ולא אף אחד אחר נתן לי אחריות. אני לקחתי אחריות ואף אחד לא יכול להפוך אותי לאדם לא אחראי, לא באופן כללי ולא בנושא המסויים הזה. יש לי הצעת יעול: אם את כותבת אז את כותבת, אם צרלי רוצה לכתוב שיכתוב... לא מעוניין לשמוע אותו (אם הוא קיים) באמצעותך. שיהיה לך יום טוב, עם הרבה סמיילים, כמו שאת כותבת.... עושה אפילו רושם שאת שמה סמיילים כשאת חושבת שהבאת הוכחה כלשהי, אז שוב יכול להיות שזה רק הרושם שאני מקבל... עוד הצעת יעול: אל תשחקי שמשחק שאת לא רוצה לשחק.

charlila

New member
ואם אתה מבשל ספגטי והמים לא רותחים

מה דעתך להדליק את האש, כי זה מה שכולם עושים? מי קובע מה הרסני? מי קובע שאש היא חמה? שמים מתאדים בחום? שמים רותחים שנשפכים עליך גורמים לכוויה? לא הכל נתון לשרירות ליבנו... יש גם פיסיקה - ויש גם נגואל - אנרגייה.

יש דואליות ביקום.

ין יאנג זכר נקבה שחור לבן חיובי שלילי ואלו רק דוגמאות מעטות יש עוד הרבה, אגו אלטר-אגו, מודע לא מודע, וכו' וכו' וכו' ..... אך על פי הטולטוקים (שאני נמנה איתם) הדואליות היא טונל נגואל, וכל יתר הדואליות שהרוב מתייחס אליה היא דואליות בתוך הטונל. ה"חוקים" הפיזים שאת מזכירה קיימות בעולם שאת חיה בו, או ליתר דיוק באופן שאת תופסת את העולם על פי מיקום נקודת הכינוס שלך... או במילים אחרות, העדפות ו/או ההדחקות המיניות שלך לא קובעות מה "טבעי" ומה "מזיק" ביקום...

Palm tree

New member
מבחינה ביולוגית

הם צודקים. ואכן אני מנחש שזה הבסיס הרציונלי שמניע את הדעות שלהם. הם אינם בוחרים לעלות ברמה האינטיליגנטית מעבר לתיכנות הפרמיטיבי שתבוע בכולנו. תן להם להישאר למטה.

charlila

New member
התכנות של אלוהים פחות פרימיטיבי

מכפי שנדמה והאינטליגנציה המלאכותית של המזלזלים בו לא מעלה למעלה - היא גוררת למטה. חור באוזון? מלחמות? עשירים על חשבון עניים? פשע? סמים? אלוהים תכנת את האהבה כך שתתמוך באושר, בשמחה, בשייכות, בנאמנות, בשרידת המינים ובאבולוציה. מי שתומך בהחרבת המבנה העדין הזה מוצא את עצמו באי-נחת, בדיכאון, באנוכיות מוחלטת, בבדידות תהומית, בבגידה ובהיבגדות. אם מישהו נקלע לגורל קודר זה - מה צר. אבל להזדהות עם החיידק ולהפיצו - לא, מזה אפשר להימנע! לפחות אם אתה לוחם.

לוחם? אני?

תגדירי אותי איך שבה לך, לי זה ממש לא משנה... "התכנות של אלוהים ....." של מי? מי/מה זה אלוהים? אדם שצועד ב"דרך עם לב" יודע ומניח שהכל הנחות חוץ מהמוות, אז אלוהים קיים זו הנחה, גם חוסר קיומו של אלוהים זו הנחה, אך זו ההנחה שאני בוחר בלב שלם להניח. אך נניח לרגע שאלוהים קיים, ולא רק שהוא קיים אלא שהוא גם מתכנן/מתכנת דברים כפי שאת אומרת.... אז אלוהים תכנן את האהבה ולא את האפטיה, את השלום ולא את המלחמה וכו' וכו' .... זו בהחלט גישה פשטנית של תפיסת האלהות.... אם אלוהים קיים הוא גם "טוב" וגם "רע" אם הוא תכנן אז הוא תכנן את הכל ולא רק את הדברים שמוצאים חן בעינייך וכל היתר זה מה? היצר הרע של האדם? .... נו, באמת! תניחי מה שאת רוצה, אך אל תשכחי לרגע שזו בסך הכל הנחה ולא עובדה.

charlila

New member
the spirit, בשבילך

"אדם שצועד ב"דרך עם לב" יודע ומניח שהכל הנחות חוץ מהמוות," עמנואל? מה עם ראייה? אם אתה רואה אתה יודע, לא? אם אתה מכיר את אלוהים, הוא איננו ספקולציה. זה קצת יותר קשה מאשר להכיר צמחים - אבל אפשרי.

ibag

New member
זה הטעות שלך

גם אם את רואה וגם אם את יודעת- הכל ספקולציה, הכל עובר דרך תירגומים. אולי תירגום מהימן יותר (לא זה של מרכז השכל), אבל עדיין תירגום. ברגע שאת קובעת שאת יודעת, החמצת את כל ההזדמנות שלך לדעת יותר. אחרי ה"בהירות" בא ה"עוצמה".

למעלה