קיינד
עוף
מישהו רוצה?

• פותח הנושא Nulit
  • פורסם בתאריך

Nulit

New member
קיינד ../images/Emo32.gifעוף../images/Emo70.gifמישהו רוצה?../images/Emo60.gif

אממ.. אני לא. אני צמחונית.
אניוואי... בגלל שממממאוד משעמם לי, ובחודש האחרון החיים שלי השתנו up & down אזזז.... שכל אחד יגיד פגם אחד שהא מודע אליו, בעצמו. כאמ אן פיפל! עד הלילה, שתחזרו, אני רוצה פה שרשור גדול! להת' בינתיים.

Nulit

New member
אה ועוד משהוו..../images/Emo4.gif ../images/Emo60.gif

אתם רואים את הניק ניים הישן שלי (Nulit) או את החדש (ּBlonD)ּ
אררר...

DrKasperrrr

New member
שאני נראה כמו מחבל? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

סתם אל תסכלו אותי, התרגלתי לעניין

האמ.. יש אינספור

האמ, אני נקשרת יותר מדי לאנשים ואכפת לי מהם ותמיד פוגעים בי ואני בוכה הרבה. שמעתי תשמפט: תשכחי שאני קיים, משני אנשים השבוע. לא נעים לאנעים. ושתיהם היו החברים הכי טובים שלי ברשת. כל אחד יותר מתוסבך מהשני סליחה שפירטתי אין לי עם מי לדבר ונמאס לי בלאט!! צומי

האמת שיש בי דיי הרבה... ../images/Emo110.gif

אבל הכי מעצבן בי, זה שאני מתייחסת לאנשים שאני אוהבת, כאילו אנלא אוהבת אותם... כאילו אדישה, מתנהגת מגעיל כזה לודעת.. וגם אני שונאת את העובדה שאני קרציה

fushi e

New member
את לא קריצייה אני אוהבת אותך!../images/Emo95.gif

אני שונאת בעצמי שאני ממש היפוכנדרית ופרונאידית קיצר פחדניתתתת מאודד..כל כאב נגיד שיש לי בגוף אני כבר חושבת שזה איזה מחלה קטלנית שאני ימות ממנה=)

פוש אני אוהבת אותך! מואה ../images/Emo110.gif

ועוד דבר שנורא מטריד בי- אני נורא פראנואידית... ומי כמו אלינור יודע

עוד אחד שנורא מעצבן ../images/Emo110.gif

אני נורא אובססיבית... ואני נורא נקשרת לדברים... חחחח מיליון דברים רעים יש עלי זה רק חלק

דנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo168.gif

את לא קרצייה
ואת אחלה ילדה
והנהנתי מאוד שהיית איתנו אתמול
ואנחנו אוהבים אותך

Just Adi

New member
אהמ... יש כמה ../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

קודם כל שאני כזאתי מלאת מרץ כל הזמן... ומממ לפעמים זה נחמד אבל לפעמים זה מטריד, תסלחו לי
ושלפעמים אני לא משתלטת על עצמי ואומרת דברים בלי לחשוב עליהם... אבל תמיד אחרי זה זה מסתדר.. לא יודעת יש מלא
תאהבו אותי כמו שאני פליז
*צומתית*

fushi e

New member
חחח עדידו'ש../images/Emo95.gif

דווקא אני אוהבת שאת מלאת מרץ!!את מצחיקה!(לטובה)

Just Adi

New member
חחחחח ../images/Emo80.gif

איזה מפדח
חפיף היה יותר גרוע... אחרי זה שיצאנו משם איחלתי להן אחלה יום
מגיע להן

gushi

New member
אני.....

בדיוק כמו עדי מלא מרץ וגם חסר טאקט בצורה נוראית אבל אני לא מתייחס לזה כפגם. עכשיו אולי זה נשמע קיטשי אבל בדוגרי הפגמים עושים את האדם.. אבל משהו שמפרע לי זה שאני מדי פעם מתנשא אבל אני לא שם לב כלכך.

../images/Emo23.gifפגם...ממ..

אני נורא פתוחה. זה מעיק לפעמים.... נגיד לפני שנה הכרתי מישהו שהוא ידיד ממש ממש טוב שלי ופשוט יום אחרי זה סיפרתי לו על הדבר הכי נורא שקרה לי בחיים... זה גם יכול להיות נחמד כי מבנאדם שהוא לא ממש פתוח קשה להוציא שיחה ארוכה, אבל מבנאדם פתוח מדי...זה יכול לגרום להמון בעיות.. כי אם אני אוהבת מישהו, אני לא יכולה לשמור את זה רק לעצמי. או שאני אספר לכל הבנות, או שאני פשוט אספר לו... והפגם הכי דוחה הוא שנעשיתי חולה והיום היה היומולדת של החבר שלי ולא נסעתי אליו כדי להיות איתו, כי אני חולה והוא היה נדבק
וירוס מטומטם.

למעלה