קיינד
עוף
מישהו רוצה?

• פותח הנושא Nulit
  • פורסם בתאריך

Nulit

New member
כוסעממקק.... ../images/Emo60.gif

חחחח... גם לי יש ראש כחול בטירווף... חח גם אני מקשרת כל דבר וגם אני יותר מידי רומזת...
אותו פגם סיס'...
ו... גם אני צמחונית... ו... משהו שהחלק הראשון הזכיר לי: יש לי קצת נטיות, לבנות המין שלי. לא, אני לא לסבית, ולא אני לא דו (למרות שאין לי שווווווווווםדבר נגד זה, אני בעד!!!
) ורוב האנשים שאני מכירה לא כ"כ מקבלים את זה ונרטעים ממני (ככה רושמים!?) ואיבדתי דיי הרבה אנשים בגלל זה וזה חבל

ThE Fire GiRl

New member
אני דו מינית....../images/Emo34.gif

זה הכי אחלה בעולם....להנות משתי העולמות....אני רצינית לגמרי לכל מי שחשב שאני צוחקת....:)

../images/Emo45.gif אני תומכת ../images/Emo34.gif ../images/Emo110.gif

אני בהחלט תומכת! וזה הכי סבבה לדעתי, אני בעצמי ניסיתי... אמנם לא ברור לי אם התחברתי לזה (נראה שלא
) אבל כל הכבוד!

ThE Fire GiRl

New member
גם אני לא חושבת שזה פגם! בכלל לא!

פשוט אמרתי את זה כדרך אגב כי היא אמרה שיש לה נטייה לבנות המין היפה...:) אולי אנחנו תאומות והופרדנו בילדותנו ???

Nulit

New member
חחחח... ../images/Emo60.gif

זה הלך לך ממש טוב אם ה "אני לא מכירה אותך במקרה!?" ו...ת'אמת... יש לי משיכה דיי חזקה לבנות, אבל אני לא מגדירה את עצמי דו, כי בתכלס יש מעט מאוד בנות שבאמתתתתתתתת מושכות
אבל... דו לגמרי, אני לא מצליחה ליהיות. חחח אני וואנאבי!

ThE Fire GiRl

New member
ועוד משהו....

בקשר לקטע שאיבדת מלא אנשים בגלל שיש לך קצת נטיות לבנות המין היפה, אז אם תשאלי אותי, האנשים האלה לא שווים אותך, הם אנשים קצרי מוח, שתקועים במשבצת שלהם, ולא מוכנים לקבל אורך חיים שונה משלהם, לכן לדעתי, עדיף לך בלי אנשים כאלה, אל תרגישי רע בגלל זה, כי אם הם מצאו לנכון להתרחק ממך רק בגלל הדבר הזה, הם שטחיים, ואני בטוחה שאת לא רוצה להסתובב עם אנשים כאלה....

Nulit

New member
let me tell you something../images/Emo60.gif

אני יודעת את זה, תודה מתוקה..
חחח... אחד הפגמים הכי בולטים אצלי זה שאין לי סבלנות לאנשים בדגרוווווווווווש אז לאנשים כמו כאלה עם מחשבות מכאן> עד לכאן< וראש מצומצם, אין לי כח. אז אני לא כ"כ מצטערת.

ThE Fire GiRl

New member
אין בעד מה......./images/Emo9.gif

תאמת גם לי אין סבלנות לאנשים כאלה, כי אחרי 91745483275031857329656489 שאני מסבירה להם והם עדיין תקועים בדעה המכאן > עד לכאן< אז אני מאבדת את סבלנותי.....\:

אתמול היה לי קטע מגעיל../images/Emo4.gif ../images/Emo60.gif

חח אמרתי שאין לי כח לאנשים, ואתמול הייתי בארוע משפחתי, עם משפחה מורחבת שלא ראיתי המון זמןן... חחח דיי אנשים במשפחה שלי בכללל לא מתלהבים! אז תנו לי להתלהב... בן דוד שלי התגייססס!!!!!
חאאתיך...
אניוואי, אחרי ערב שלם בנסיונות לגרום לבן דוד שלי לאהוב אותי,( לא זה שהתגייס! אחד בן 5!) קסמים, סיפורים, בדיחות... מה לא! ואחרי זה לנסות להעיף כמה לא מוכרים מהראש, הייתי מאוד עייפה. וגם לא ישנתי 30 שעות והספקתי לישון רק שעתיים לפני הארוע! אז בדרך אחותי כל הזמן שאלה... "מה את עושה? למה את ישנה? מה יש לך על הצוואר?" והתעלמתי בשיא הגועל... לא נעים...

יש כאן מישו??../images/Emo168.gif

משעמממממממממממםםםם לי רררררררררררצצצצצצצצצצצצצצחחחחחחחחחחחחח

l i f a g i r l

New member
ממממ אני....../images/Emo18.gif

אניבעצםכמו חן שונאת את עצמי בכלליות,את איך שאני נראית ואת איך שאני!! וגם את העובדה שאני נורא אובססיבית לדברים ולאנשים מסוימים...

amirbilu

New member
אממ... ../images/Emo122.gif

אני מתבייש נורא במצבים כמו מפגש הפורום, ואני מתעצבן מהר(פתיל קצר).

חחח באמת שמנו לב ../images/Emo168.gif

שהתביישת אתמול.., ותחלס, אני מודה גם אני ביישן לאללה במצבים כאלה..., אבל שטויות.. זה עובר

באמת אמיר!

מה זה היה הייבוש הזה?? אתה ממש הפסדת... כולנו חיכינו לשמוע אותך קצת.. איפילו חבר שלך נראה לי דיבר יותר ממך! וחבל שהלכתם הביתה... הייתם מבקשים כסף!

rainbowgirl

New member
חשוב חשוב חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למישו יש כרטיס לתרום לי לסוף העולם בניצנים
תודה מראש

fear dark

New member
אנשים דחוףףףף

מישו אולי רוצה למכור לי כרטיס לסוף העולם בניצנים(ההופעה של מוש בן ארי עידן רייכל ושוטי הנבואה בבקשההה זה ממש דחוףףף...

Nulit

New member
דבר ראשון...../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

אני שמחה שאנשים מודעים לכל מיני דברים לא טובים בעצמם ולא מתביישים להודות בזה...
(לאב יה פיפל) דבר שני... חחחחח יש בי המון המון דברים שאני לא סובלת אצלי אבל הדבר הראשון שעולה לי בראש עכשיו... זה שתמיד שאני מדברת עם אנשים בריב, או כל מיני כאלה, אני אומרת משהו. אחרי 5 דקות שאני משחזרת את השיחה אני משננת לעצמי משפטים ממש חזקים כאלה שאם הייתי אומרת באותו רגע...
זה ממש מעיק, כל החיים שלי היו יכולים להשתנות אם כל פעם הייתי לוקחת כמה שניות לחשוב על כל משפט:- וכמה שאני מנסה לא הולך לי....
ותנו לי שניה להתלהב!!!! אחרי כמעט.... שנה! שאין לי אסאמאסים ושיחות לאנשים!!!! יש לי שיחה יוצאת לעדי!!!!!!!!!!!! יההה ביייבבביי!!!!!

ThE Fire GiRl

New member
בקטע של ריבים....

אני בדרך כלל מנצחת, אני ממש טובה בריבים ומייבשת, אבל גם לי קורה קטע כזה שאינ חושבת שהיה יותר טוב אם הייתי אומרת את המשפט שפתאום צץ לי בראש, ואני גם ממש ממש כלבה בריבים....חחח אני מוכנה לרדת לשפל הנקודה כשמישהו ממש פוגע בי, אם זה סתם ריב אז לא, אבל אם ריב ענק ופוגע אז אני יודעת להיות ממש ממש כלבה...למרות שתמיד אבל תמיד אני כל כך נחמדה! וזה יכול להיות דבר כל כך מעצבן, כי הרבה מאוד פעמים אנשים מפרשים את הנחמדות שלי לא נכון, כי מה לעשות, כנראה בימינו אין הרבה אנשים נחמדים בלי שום אינטרס חוץ מלעשות טוב לבן אדם ולא להציף אותו בחרא, אז לפעמים מנצלים את זה, ומפרשים את זה לא נכון, אבל ככה אני......נחמדה....אבל בריבים..... הצד האחר שלי יוצא....\: חחח בונא, כמה דברים רעים יש בי.....

למעלה