קיינד
עוף
מישהו רוצה?

• פותח הנושא Nulit
  • פורסם בתאריך

mta16

New member
אני....

שונאת את עצמי בקטע שאני מתביישת עם אנשים שאני לא כל כך מכירה וזה כל כך מעצבן לפעמים!!!!וכאילו עם אנשים שאני מכירה טוב וכל זה אז אני מאוד פתוחה ולפעמיים אפילו יותר מדי........ואני יודעת שאני צריכה להיות יותר פתוחה עם אנשים אחרים אבל זה קשה לשנות את עצמך....לא? למשהו יש עצה אולי??.

DrKasperrrr

New member
גם אצלי ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

הייתי אצל עדי והיא חיכתה שחברה שלה תבוא כדי שהיא תיכנס להתקלח ולהשאיר אותי לבד איתה ואני מזה התביששששתייי בסוף אמא שלי הצילה אותי ובאה לקחת אותי;]] טנקס מאמא! אבל חבל רציתי לפגוש את ג'ן היא נראית אחלהההה:||

Just Adi

New member
לא ראית אותה ../images/Emo46.gif ../images/Emo80.gif

ומצטערת שהייתי קצת מגעילה
אתה אוהב אותי בכל זאת נכון
ותביא לי את הנעליים

DrKasperrrr

New member
ראיתי תמונות@!#% ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

אני סולח. למרות שזה קצת נכון:\ אוהב אותך המון בכל זאת אני אביא לך ת'נעליים אחרי ה..את יודעת

Nulit

New member
*נדחפת בטירוף* ../images/Emo60.gif

ג'ן חמודה...
ולמה היית אצל עדי!?
סתםם...

DrKasperrrr

New member
הממ ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

צריך סיבה? סתם לא היה לי כוח לחזור הביתה אז נסעתי לכפ"ס ראיתי גם תמונה שלך ~בלונדה~

Nulit

New member
כיי...אני רוצה... אבל...../images/Emo60.gif

כמו שאני לא מצליחה להפרד מNulit.... אני לא מצליחה להפרד מהבלונד... כאילו, דיי נמאס אני כבר יותר מידי זמן בלונדינית ואני סופגת המון הערות.. *אהמ עדי אהמ...* חח... ונמאס לצבוע שורשים. אני רוצה צבע כהה. תמונות בהמשך..

אצלי זה קרב להיות ככה, אבל ../images/Emo34.gif

לא רק בריבים.. בכל דבר שקוררהההה~!!! ובכל דבר שאני מדברת עם אנשים תמיד כשאני חושבת על זה פעם שנייה זה מתגלה בתור טעעוותתת מהזה טיפשית בדר"כ... :|

DrKasperrrr

New member
עוד.. ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

עוד "פגמים" או אנאערף המראה. זה שאני פאקינג לא מצחיק. זתומרת. יש לי חוש הומור מוזר שאף אחד לא מבין ו.. יבש/משעמם. ויש המון, לא עולה לי עכשיו משהו....

DrKasperrrr

New member
.........?? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

....????? ??????..........................?? השתדלתי לא להשתמש בו כדי לא להפחיד אותכם, אבל אני חושב שדנה יודעת על מה אני מדבר. (לא בטוח)

DrKasperrrr

New member
מה?!?!!?!? ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

מה עם כל הפרצופים האלה אחרי שאני מנסה להצחיק וכל הפעמים שאת פשוט אומרת את זה שהוא המ.. לא שופע! anyway את פה?????????

לא ../images/Emo110.gif

מה נראה לך?
וחחח אני לפעמים סתם אומרת... סתם להתעלל... החוש הומור כן שופע לדעתי

למעלה