קיינד
עוף
מישהו רוצה?

• פותח הנושא Nulit
  • פורסם בתאריך
אני כ"כ כמוך.. אני נפתחת לאנשים

טו מאץ'...והתוצאה א-ף פ-ע-ם לא טובה... וחוצמיזהה...אני חושבת שאני בנאדם משעמם לאלהה... ואני חושבת שאני ילדה מציקה לפעמים.. ואני גם שונאאאאתת איך שאני נראית ויש עוד הרב דברים אבל עדיף שאני לא אתחיל!

ThE Fire GiRl

New member
!!!!!

אני בדיוק ככה גם! ממש ממש ככה, כל דבר שאמרת.....בנוסף למה שכתבתי!

בלע קראתי מה שכתבת וזה ממש נכון

לגביי!! אני תמיד חייבת להתכווח עם כלל דברר!! מורים\הורים\חברימ\חברות
וזה כמעט אף פעם לא טובבב.. אבל מה לעשות אני מזל שורר.. עקשנית

Nulit

New member
גם אני שור וגם לי יש את בעיה../images/Emo60.gif

הזאת... חח זה היה נשמע כמו... "*קמה* אני נור... ואני אלכוהוליסטית."

ThE Fire GiRl

New member
חחח אשכרה......

בוא נפתח קבוצת תמיכה לשוורים שיש להם בעיה בוויכוחים....חח

jamesT

New member
גם אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif

ואני אוהב את הרעיון
אז בואו נוסיף כולנו לחתימה: "מה אתה מתווכח?!? מזל שור 2003" אני מוסיף
אתם איתי

ThE Fire GiRl

New member
בלעעעע

לא יוצא לי להוסיף לחתימה את זה כי היא מוגבלת ל350 תווים בלבד והחתימה שלי אי שם על הגבול......\:

ThE Fire GiRl

New member
חחחח אני יודעת......./images/Emo4.gif

אני לא אוהבת את אביב גפן.....זאת אומר לא אוהבת את הבן אדם, יותר מידי מתלהב לטעמי, אבל המסרים שלו סבבה......:)

Nulit

New member
הוספתי..../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gif

אנשים ואנשות.. לא ישנתי 30 שעות! שיא!

DrKasperrrr

New member
נההה להפך ../images/Emo28.gif../images/Emo28.gif

בפעם הראשונה שדיברתי עם עדי הייתה לנו שיחה של חמש שעות על מלא דברים שלא סיפרתי לאפחד בחיים! (באמת!!) זה היה מוזר..אבל משחרר וכיף מאוד, זה נחמד ומומלץ. אפרת את חיה? איך את מרגישה?:)) מזל"ט אגב!

או קיי אז אני ../images/Emo168.gif

אני בכלליות בכלל שונא את עצמי.., אם זה את איך שאני נראה... אותי כבן אדם.. ואני לא יודע אני פשוט שונא את עצמי

ThE Fire GiRl

New member
יש המון....../images/Emo9.gif

כמו למשל שאני יותר מידי כנה עם אנשים, לפעמים זה חוזר אליי כמו בומרנג נגוע בחרא...חח הכנות שלי גרמה למצבים ממש לא נעימים עם אנשים שאני אוהבת, וזה יצר החרמנות שלי....חחחח עד כמה שזה נשמע מוזר, אני פשוט בן אדם סוטה חולה בראש, וכל דבר מזכיר לי דברים אהממ.... ואני גם תמיד רומזת לאנשים בכיוון הזה, בדרך כלל לא בכוונה בכלל.....\: זה אוטומטי כבר... וזה כל כך מעצבן! ואני נורא נורא אוהבת להתווכח, ובוויכוחים, יש דעות שאני פשוט לא מוכנה לקבל, פשוט לא, אני מסברת לקבל דעות גזעניות <כל הערבים חרא, כולם מחבלים וכו'> ודעות הומופוביות <המואים זה מחלה וצריך להשמיד אותה וכו'> לדעתי זה מוצדק, אבל אנשים אומרים שזה מעצבן קצת, פעם היה וויכוח בכיתה והמורה שלי אמר שהומואים זה מחלה וסטיה ופגם בחברה, אז התווכחתי איתו עד שלא יכלתי יותר ויצאתי מהכיתה, ברגע שהוא אמר את זה, איבדתי כל טיפת כבוד שהייתה לי כלפיו....\: ואהמ.. ואגב, גם אני צמחונית....לא שזה פגם ההפך...

למעלה