קיץץץץץ

זהו עינין של צניעות

וחוץ מזה כשאני רואה בחורה הולכת כמעט ללא בגדים ברחוב זה סתם מעלה לי את היצרים ולא מביא אותי לחשוב וואו איזה בחורה יפה אלא להפך כירח בתחילת חודש. אבל כשאני רואה בחורה חרדית ברחוב לבושה כמו שצריך עולה לי בראש וואו יפה. צניעות זה יופי

זהו עינין של צניעות

וחוץ מזה כשאני רואה בחורה הולכת כמעט ללא בגדים ברחוב זה סתם מעלה לי את היצרים ולא מביא אותי לחשוב וואו איזה בחורה יפה אלא להפך כירח בתחילת חודש. אבל כשאני רואה בחורה חרדית ברחוב לבושה כמו שצריך עולה לי בראש וואו יפה. צניעות זה יופי

b n n y 24

New member
מדוע עורך דין הולך עם גלימה בקיץ?

ובכלל ראית פעם גבר שמכבד את עצמו שיילך בלי חולצה ברחוב?! רק נשות המערב הולכות כמעט ערומות ברחוב ומי אמר שזו הדרך הנכונה?! אולי דווקא כן צריך להתלבש כבני אדם?!

ג

לא אמרתי שצריך ללכת ערום ברחוב, גם לא אמרתי שזו הדרך הנכונה. אני פשוט חושבת שהכי הגיוני הוא להתאים את הבגדים שלך לסביבה ולפי מידת החום. בסך הכול שאלתי שאלה.

כתבת הרבה דברים לא נכונים:

1. עורך דין שהולך עם הגלימה שלו ברחוב הוא ליצן או שהוא פשוט בדרך לאוטו. אתה מוזמן לספר לי איפה אתה רואה עורכי דין מסתובבים עם גלימות ברחוב כי אני עובר כל יום מול בית המשפט בתל אביב ורואה אותם עם גלימות רק בימים שאני נכנס לבית המשפט עצמו. 2. נשות המערב דווקא לא הולכות ערומות. לעומת מה שכתבת ש"רק נשות המערב" ברצוני להזכיר לך את נשות השבטים האפריקאים ההולכות חשופות חזה, את הנשים באסיה (סין, תאילנד, הודו, נפאל וכל האזור) שהולכות בבגדים קצרים וחשופים, את נשות דרום אמריקה שהולכות חשוף מאד ואת נשות השבטים בדרום אמריקה ומרכז אמריקה שהולכות לעיתים חשופות חזה. 3. למעשה ה"צניעות" בלבוש היא מאפיין של משטרים דתיים ושל אמונה דתית לה שותפים היהודים האורתודוכסים, המוסלמים המאמינים (מרבית המוסלמים הם אנשים דתיים בניגוד ליהודים) וכמה עדות נוצריות זניחות מבחינה מספרית. אז אפשר לאמר שבאת לקלל (את החילונים) ויצאת מברך. גם אם אין לאנלוגיה הזאת שום משמעות הרי שלחרדית מבני ברק ולאיראנית מהעיר קום יש הרבה במשותף (עומק האמונה הדתית ואורך החצאית). 4. מבחינת האקלים הישראלי דרך אגב הלבוש החרדי הוא בחירה גרועה מאד.

b n n y 24

New member
אני מסכים שהגזמתי בקשר ל"נשות המער

"נשות המערב" וגם לא דייקתי אם רק הם או לא. אך בקשר לזה שרק בבית המשפט עו"ד הולך עם גלימה זה מפני שרק שם הוא בתפקידו המצריך גלימה משא"כ יהודי שתפקידו לייצג את מלכותו של הקב"ה בעולם בכל רגע ובכל מקום ועל כן צריך הוא ללכת כל הזמן עם "גלימתו". ובקשר לאקלים אני מסכים במאת האחוזים שאם מוצא הלבוש היה בארצות אפריקה וכדו' הלבוש היה הרבה יותר קל. והרי כל ענין הלבוש הוא להיבדל מהגוים ובכל לבוש שונה ניתן לעשות זאת ואין העדפה עך ביגוד חם דווקא.

נשות

המערב פרוץ כי הם חילונים נוצרים, והיהודים החילונים מחקים אותם, להבדיל מהשבטים האפריקניים, ואסיה ששם זה נובע מדת של עבודת אלילים ומפרמיטיויות .

פרימיטיביות

אתה הפרימיטי, בשל טענתך שהשונה ממך הוא פרימיטיבי. אי אפשר להבין את מה שלא מכירים או מנסים להכיר. ונשות המערב פרוצות? איך אתה יכול להגיד דבר כזה ללא לדעת כלום בנושא. אתה טוען באופן גזעני ואיום שכל מי שגרה באיזור מסוים זונה. אתה אדם צר אופקים, טיפש, ואני כמעט בטוחה שאתה אף מפחד מכל השונה ממך.

א77

New member
תודה על העשרה

תודה על שאת מעשירה את שלל השפה העברית המכובדת. ישנן מילים שמוזנחים ומונחים אי שם בשוליים. אשרי לך שאת מכבדת אותן. אגב, את חרדית?

< 1 >

כוונתי שנשות המערב לבושות באופן מופקר שנוגד כל ערך מוסרי חילוני , ונשות ארצנו החילוניות מחקות אותן . וזה נובע מהשתעבדות לחומריות ולתאותניות .

< 2 >

וההפקרות פשוט מחריבה את יסודות החברה המוסרית , לצערי המצב רק הולך ומתדרדר , ומזלזלים היום בכל הערכים המוסריים האחרים , ומצב הפשיעה בארצנו ידוע .

א77

New member
רעיון מגניב. 1-2-3-4 וגו'

חושבני שהבעיה היא לא בבגדים הכבדים. אלא בחרדים ובלבושם דווקא. הנה בבורסת היהלומים שבאנטוורפן יש חוקי לבוש לכניסה לבורסה. כמו בעוד מקומות שללא עניבה מעונבת כדבעי לא יכול אף מליונר להיכנס שם. אף אחד מהרחמנים הגדולים שלנו אינו חס עליהם ביום שרב. והנה עוד משהו. 14 ילדיי רעבים ללחם מאז הקיצוצים הכבדים. לאף עוג מלך בשן ולאף גמד וגמדת לא איכפת מהרעב שלהם. מה כן איכפת לגמד? ועל מה רחמיהם? זה רק על זה ש'חם לחרדים ההם' בקיץ. תודה. חן חן. נרבה ונפרוץ עם הבגדים החמים מאד. ו... גם יש לי לזה מקור מהתנ"ך. בספר שמות פרק א פסוק י"ב נאמר על היהודים במצרים וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ. אמנם ג'ינסים לא היו למצריים, אבל בכל זאת בגדי היהודים היו שונים מהג'ינסים של המצריים ולא חשוב מאיזה סוג בד היה הג'ינסים שלהם. היהודים עם הבגדים החמים שלהם פרו ורבו במאד מאד שם במצרים. וגם כאן בעז"ה. יישר כחך ושבת שלום ומבורך.

14 ילדייך רעבים???

אכזר בן אכזר. אתה אינך יהודי. אם היו לי 14 ילדים והם היו רעבים הייתי עובד מהנץ החמה ועד אמצע הלילה על מנת להביא מזון לפיהם ובקומץ השעות הנותר הייתי מייסר את עצמי על שהבאתי לעולם ילדים שאינני יכול לדאוג לרווחתם ולפרנסתם.

א77

New member
ומדוע זה הנני בנו של אכזר?

ומדוע זה איני יהודי? האם הוכנסה חוקה חדשה המגדירה 'מיהו יהודי' ? אני רץ לשמוע חדשות, לדעת באיזה סוג לאום אני מקוטלג כיום לאחר שחידשת את חידושך. אגב, במצרים מי שנענש על שעינה את ישראל, ובפרט את טפם, היה זה פרעה, ולא אבותיהם של הטף, ולא אמותיהם אלו שזכו ללדת ששה בכרס אחד. וכאשר יענו אותו כן ירבה וכן יפרוץ [שמות] אמן.

הצחקת את

את הפלסטינים , ואת ההודים , הנוצרים הדתיים, רק אנחנו היהודים אכזרים חה חה , כמה שאתה רחמן , או נכון יותר , חסר חוט שדרה ! ! ! .

qet1

New member
אם 14 ילדיך רעבים

למה אתה מבזבז כסף על חיבור לאינטרנט וחשמל בשביל המחשב? למה שלא תמכור את המחשב ותקנה לחם? ובכלל, מדוע אתה מבזבז את זמנך בגלישה באינטרנט במקום לעבוד ולהביא להם אוכל? בעניי, אדם שיש לו 14 ילדים רעבים הוא לא מסכן אלה פושע (הילדים הם המסכנים)

למעלה