קליפ חדש לנייטויש....

LadySilkworm

New member
מצאתי אותו פעם בגוגל וידאו P:

ווצפיתי בו אבל לא ממש הקשבתי.. P: זאת הייתה הפעם הראשונה ששמעתי את הקול של תומאס ~מרגש :'(~

lacrimosa girl

New member
טטוב, אז ככה:

~המדריך המקוצר לאיך לעזאזל נקבע סגנון של להקה~ נייטוויש הם תחת הקטגוריה האבי מטאל. זה כל מה שחברי הלהקה צריכים לדאוג לו. התת ז'אנר נקבע ע"י המעריצים. איך?... אוקי. מי ששומע פאוור- שומע בין היתר, נייטוויש. מי ששומע [שומעת
]גות'/סימפוני--שומעת בין היתר נייטוויש. מובן? וזהו. הדיון נסגר. :)

The Dew

New member
פאוור זה תת ז'אנר בהבי,

כלומר פאואר=הבי. מה שכן, להקות אף פעם לא יודעות להגדיר את עצמן בצורה נכונה. נייטוויש משנים את הסגנון שלהם מאלבום לאלבום: בווישמאסטר הם היו פאואר לחלוטין (הליריקה, סגנון המוזיקה - הכל - פאואר טהור), לעומת זאת בסנטורי צ'ילד היו המון השפעות גותיות, משהו קצת בלתי מוגדר, כנ"ל לגבי וואנס, ובשאר האלבומים שלהם הם סתם לא מוגדרים.

The Dew

New member
אה, ובנוגע ל

סימפוני, אני מסכימה עם תומאס, בהחלט יש להם כמה שירים שתואמים את ההגדרה סימפוני (ע"ע "סליפינג סאן" ושאר ירקות). בקיצור - הם דיי שילוב של סימפוני, פאואר (פאואר! לא הבי! פאואר זה יותר רך מהבי, מאופיין בליריקה על פיות וכמו שכתבו פה - חיים בסרט של דיסני ומאופיין בפחות סולואין של הגיטרה) עם קצת השפעות גותיות. הו, נייטוויש.

Super Alonit

New member
אם הלהקות לא יודעות להגדיר את עצמן אז מי כן?

המעריצים? לרובם יש הרבה פחות ידע במוזיקה מאשר ללהקה. גם AFF, ואושן בורן הם פאוור, כך שאת לא יכולה לומר שהם כל הזמן משנים סיגנון. ונייט לא גות', חס וחסה
וגם אין השפעה גותית, רק זמרת עם קול אופראי(
). קשה לומר שיש להם ליריקה על פיות מפני שמעולם לא הוזכרה פיה באף אחד מהשירים שלהם
ות'אמת שרוב הליריקה של השירים שלהם לא תואמת את ההגדרה של פאוור.
ותומאס ממש לא חי בסרט של דיסני... לא נייט, אולי להקות פאוור אחרות אבל בטח שלא נייט. אם זה היה התוכן של הסרטים של דיסני הם כבר מזמן היו פושטים רגל (ראי ערך PATO ושאר שירי סקס, מלחמה, רצון למות ואובדן התמימות וה'אני' של הדובר. תודה לאל שזה לא דיסני, זה היה הורס לי את הילדות) לדעתי ההגדרה שהייתה לנו על עכשיו שגויה מפני שהלהקה מגדירה את עצמה אחרת. חלק מהשירים שלהם מתאימים להגדרה של פאוור אבל במכלול... וול, הם יודעים יותר טוב מאיתנו מה הם מנגנים. (אלא אם פאוור, כמו שכתבו כאן למעלה, הוא אותו הדבר כמו האבי ואז ההגדרה שלנו בעצם נכונה:)

The Dew

New member
יש המון השפעות גותיות.

מה זה בדיוק "בלס דה צ'ילד"? הבי? מה זה "אנד אוף אול הופ"? "דד טו דה וורלד"? ויש לי עוד מלא דוגמאות, בייחוד מסנטורי צ'ילד. הכוונה הייתה לא לפיות, הכוונה הייתה לכל הקטע הפאואריסטי הזה, וכל ווישמאסטר תואם את ההגדרה הזו לחלוטין. ואז מה שהלהקה מגדירה את עצמה אחרת? לפעמים להקות מגדירות את עצמן לפי מה שהן היו רוצות להיות בתכל'ס, אבל בפועל מה שהם מנגנים שונה לגמרי. פעם הם גם הגדירו את עצמם כ"ספיד הרואיק מטאל". הרואיק (=פאואר) אולי, אבל ספיד? בקיצור ולעניין - נייט=להקה לא מוגדרת עם השפעות גותיות והרבה פאואר בווישמאסטר.

The Dew

New member
אה, ופאואר,

כמו שכבר כתבתי, זה תת ז'אנר בסגנון ההבי מטאל, אז כן, פאואר=הבי עם הבדלים קלים (כבר ציינתי אותם: רך יותר, פחות סולואים של הגיטרה, ליריקה שונה [ע"ע wishmaster השיר עצמו].)

Super Alonit

New member
אי אפשר לקבוע שלהקה פאוור

ע"פ חמישה שירים שלה שעונים להגדרה של פאוור כששמונים אחרים לא. נייט עונים רק על אחד מתוך שלושת הקריטריונים ללהקת פאוור, שזה הנגינה, הליריקה ממש לא פאווריסטית וכנ"ל לגבי הקול של הסולנית. ואוקיי, נניח שמתעלמים באלגנטיות מכל השירים שלהם שלא עונים להגדרה של פאוור- על פי מה את קובעת השפעות גותיות? בגלל הקול של טאריה? אז פה הם שונים מלהקות פאוור אחרות בזה שיש להם סולנית עם קול אופראי, אבל זה לא הופך אותם לגות', hell no.

The Dew

New member
הליריקה מאוד פאואריסטית בווישמאסטר,

ופאואר מתאפיין בשירה נקייה של סולן או סולנית, שירה אופראית לסולנית זה דווקא מאפיין של פאואר. ככה שזה עונה בדיוק על שלושת הקריטריונים - ליריקה (בווישמאסטר), סגנון המוזיקה והקול של הסולנית. לאנט, לעומת זאת, אין קול לשירת פאואר. בנוגע להשפעות הגותיות - הליריקה, הסגנון מוזיקה. הקול של טאריה בכלל לא קשור, יש המון להקות גות' מטאל שלסולנית שלהן אין קול אופראי (לאקונה קויל, טרייל אוף טירז).

אם זה תת ז'אנר, אז זה לא אותו ז'אנר,

אם זה לא אותו ז'אנר, זה לא פאקינג האבייייייי@!%!@^%@#^&#$&%#*%$*&#%^@^%@ אתם אנשים קשים שתהיו בריאים, זה לא עצבים זה פשוט הורג אותי שאתם אומרים את מה שאתם אומרים ואת מה שאני אומר, שזה שני דברים שונים, ואז קובעים משו לא קשור. ואני יודע שהמשפט לא מובן, אבל מילא :p

הם אומרים שזה לא אותו דבר, אבל שזה זהה.

והם אפילו לא תימנים! והם מדברים שטויות!

blacknwhite

New member
זה שיר יפה../images/Emo9.gif

אבל בבקשה, אם מישהו משיג מילים... זה מחרפן אותי. אני אפילו לא יודעת למה
ואגב, באמת לא נראה לי שיש שם קול נשי
ו... תומאס נראה כאילו הוא אומר "מארקו! תגן עלי!"
הוא כזה הולך מאחוריו ומנסה חצי להתחבא מהמצלמה...

e b 2 2

New member
../images/Emo6.gif גם אני הייתי מבקש ממרקו להגן עליי...

בכלל בקליפ של wihaa הוא נראה כל מפחיד...עם עיינים!!!

Super Alonit

New member
עם עיניים?../images/Emo12.gif

למה ציפית?
לדעתי הוא היה הרבה יותר מפחיד בלי עיניים
...

למעלה