קפה קר ושימור זוגיות ב-
אנשים

linoyosef1994

New member
כן ^^"

93.6 .. רדיו ממש שווה !~ משדרים שם גם את ג'ונאס ברדרס (33>) ואת בלינק ועוד מלא ! (:)

לא הגבתי שניייייים אבל שיהיה ../images/Emo27.gif

משו קורה פה בארץ לגבי המודעות לגבי מקפליי
נכנסתי לחנות בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה ואני שומעת שיר ברקע ואז הבנתי שהשיר הוא לא אחר מ Baby's Coming Back וקראתי שאחת מהבנות כתבה שהיא שמעה את One for the Radio זה אומר משו לא? נקווה לטוב ^______________^

rox love BSM

New member
../images/Emo175.gifואם כבר חדשות

זה לא בדיוק חדשות,אבל מי שמעוניינת דאגי כנראה רווק שוב שימו לב בסרטון הזה:http://www.youtube.com/watch?v=IMhBxrijDNg המנחה אומר let's take the single one או משהו כזה בדקה 4:50 בערך אז כן...

rox love BSM

New member
ממ הוא לא נראה לי עצוב

מדי הראיונות האחרונים... אז נראה לי שהוא מתמודד עם זה בסדר

sweet shir

New member
חח לודעת, זה סתם נראה לי מבאס להיות היחיד

בלהקה ללא בן זוג, אבל שיהיה רווק הולל ויהנהXD

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאיזה חמוד איך כולם אומרים דאגי והוא

מובך XDDD בכל זאת
וחבל שהם נפרדו
הם דווקא נראו חמודים ביחד חחח תודה![:

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gifרגע../images/Emo11.gif..היה מנשקת אותו נכוןן???

זווננה מכוערת בת אלף ...
... אוף..כ"F עצוב לי שהוא שוב רווק..זה קצת מוזר שאין לו בקושי חברות נכון?

HadasBud

New member
../images/Emo207.gifPoni and Vansi

aloha there arent gonna b any smileys the mikledet here is totally weird I hope you saw my messeges on facebook, I got bored in English class lol Im in the best class anywho...Iv been having loads of fun there are no brits in the summer school it self but we can go to Cambridge *the city* and Im planning on meeting some over there today I bought some magazimes, dougie is reallz hot in AXM thank u so much for the mihtavey tisa' thez were awesome sorry mine's so lame Im in love with the councelers here, Nick and Tim they have the cutest accent EVER and Nick is insanely funny, ull probaly hear about him when I get back I met some really nice people from all kinds of countries and everybody around here can say *Shalom* *Mazal Tov* and *Ben Zona* I miss u soooooooooo much *sad smiley face* tell everybody I love them Ill come 2morrow 2c if u answered Im late 2 kareoke night bye

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo14.gifאומייגד *&^%$#@#$%^&

את אשכרה הקשבת לרוני כשהיא אמרה לך לכתוב פה? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קראתי את הכותרת ואני כזה WTFFFFFFFFFF
קנית מגזינים? מהרשימה שעשיתי לך?
ואפחד לא הסתכל עלייך מוזר כשקנית מגזין של גייז [האהאהא פון
גו פאק יורסלף
] XDD חחחחחחחחחחחחחח גמלך במקלדת זה הפוך המיקום של הY והZ? זה מחרפן >< אומייגד מבטא *_________* יו ביץ'! בריטיים מלמדים אותך אנגלית!!! בריטיים!
זונה! לכי.... תטבעי בקאפ אוף תי! ועוד לחשוב שהייתי אמורה להיות איתך שם עכשייייייו
העיקר לא אמרת אם יש מישו יפה...! צקצקצקצק קריורי נייט XDDDDDDDDDDDDDD יאו כאפות גמאני מתגעגעעעעעעעעעת את חסרה לי בלילות T____T תהני לךךךךךךךך
אני אראה אותך בקרוב כשנחרוש את לונדון ונתפשט על קליירס

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

וואי אני לא יודעת מה להגיב XD עוד כמה דקות אני יוצאת ל39 לקחת אוטובוס והישר למפגש
אז ממ.. אעאעאעעא אדיר לךךךךךךךךךךךך ~בודקת מה סיון ענתה לך~ טוב אתן זונות שאתן הולכות לעשות שופינג בלונדון אבל נסלח לכן אם תקנו לי משו XD (
) וסיון אני לא אלך פאק מייסלף
בן זונה
אני ואח שלי צריכים לשמוע את זה חחחחחחחחחחחחחחחח טוב בקיצור אני מתלהבת יותר מדי כמו פוסטמה.
אבל יאי לך שהקשבת לי ועשית נצלש בפורום DDDD: תהנייייייייי ותיקני
עוד דאגי
נ.ב. ניק מזכיר לי את ניק מעונה 12 |סמיילימחייךעםידעלהפהשלהמסן|

למעלה