קפה קר ושימור זוגיות ב-
אנשים

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo69.gif וניצן XD

אבל אני לא באה ..
אני נוסעת למושב

Orange Sky

New member
חחח תזכרי רוניXD סתם חח:] גם אני לא באה...אז

רק רוני וסיון?^^

קפה קר ושימור זוגיות ב-../images/Emo43.gif אנשים

אם מתחשק לכם לפתוח את הבוקר בצורה שונה, ל"תפוז אנשים" ורשת בתי הקפה "אילן'ס" יש את הפתרון המושלם בשבילכם – "קפה קר של בוקר"! כל שעליכם לעשות לשלוח sms על פי ההראות המפורטות באתר ו... להתחיל ללגום! כל הפרטים כאן. שימו
- היום הוא היום האחרון למבצע. הזדרזו ותבלו!
כדור ברשת! מגזין הספורט האינטרנטי הראשון בלייב! היום ב 18:00 בבלוגTV- אל תחמיצו! http://he.blogtv.com/Shows/37561
האם אפשר לשמר את הזוגיות? את הניצוץ שהיה שם כשנפגשנו? האם נישאר תמיד חברים? הבטחנו זה לזו... האם נשרוד יחד לנצח? על שאלות אלה ואחרות תענה הערב בשעה 21:00 גילה הרן, מטפלת משפחתית וזוגית, מנחת קבוצות ומנהלת ת.ל.מ. אשקלון, מרכז לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון. הקליקו פה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1124&MessageId=119812935
הזדמנות אחרונה בהחלט לפתוח כרטיס ביקור סלולרי ב-wapo, לעצב אותו יפה ומקורי - ולזכות בחופשה, MP4 או בארוחה זוגית. לפרטים נוספים היכנסו לשרשור התחרות בפורום סלולארי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=117&MessageId=119490904

Shir Jones

New member
אתן בטח בדרך למפגש עכשיו : (

אם אתן יכולות לעשות לי טובה להעלות את כל כל כל כל כל התמונות שתצלמו אוקי? זה ממש חשוב לי :] תהנו!!

linoyosef1994

New member
מפגש קיץ(חח או איך שלא קוראים לזה) פורום 2008

נו אז ספרו חויות .. איך היה ? =] לי אישית היה ממש כיף לפגוש אתכן בפעם הראשונה , למרות שקצת הרגשתי לא נעים כי כולכן מכירות אחת את השניה ממפגשים קודמים .. אבל בכל זאת היה לי נעים להכיר :) (למי שלא זוכרת או משו כזה הייתי עם הג'ינס הקצר והחולצה השחורה ) . אה ומי שצילמה שתעלה תמונות בבקשה :) 333>

Dany my LOVE

New member
חוויות שלי :)

טובטוב נו... אז באתי עם חברה שקוראים לה שי (לי קוראים ליאור) ובהתחלה התפדחנו לעלות למעלה... ואז עלינו למעלה ולא מצאנו אף אחת ופתאום ראינו במדרגות את מיכל מיהוד ואז הכרנו אותה חחח ואני פגשתי את יובליז שהתלוותה לאחת הבנות ואת יובליז אני מכירה כבר ממקודם, והכירות קצרה וכולנו הכרנו אחת את השנייה :) ואז היינו כל הזמן מחוץ לגג כאילו בקומה 3 וחיכינו לעוד קצת בנות שיבואו, ראינו את מפגשי הערסים והפרחות והיו גם כמה מפגשי ישראבלוג לדעתי, אבל ווטאבר :) הראתי לכולן את החולצה הסקסית שלי חחחח
אממ...אחרי זה הגיעו עוד כמה בנות והוחלט לצאת לגג עצמו, היה נחדמ מאוד שם הצטלמנו מלא, אבל באמת מלא, הערה : רייבן וזאת עם הפסים האדומים (סורי ברח לי שמך..) תשלחו את התמונות בבקשה ! ואז באיזשהוא שלב אני וחברתי היינו צריכות ללכת הביתה, אבל קודם אכלנו במקדולנל'ס ואח"כ היינו קצת בג'ויסטיק והיה מוכר מזה שווה חחח, בעצם..יותר נחמד משווה ..חחח מקווה שיהיו עוד מפגשים, היה ממש כייף איתכן! ♥

ligalosha

New member
../images/Emo181.gif'התלוותה לאחת הבנות...' ../images/Emo69.gif

למי יובל התלוותה???? הא?! למי?!?!?!??!
חח סתם צוחקת, היה ממש כיף, והחולצה שלך ממש יפה
~קנאה~

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif זאת עם הפסים האדומים זאת אני XD

רוני
ואני עכשיו מעלה תתמונות לפייסבוק ואם יהיה לי כוח אז גם לפורום

linoyosef1994

New member
חח משו ממש מצחיקק XD

חח הגעתי לאיזה רובוט כזה שיעני זה דני ממקפליי XDD עשיתי איתו שיחות ארוכות זה כיף לשגע אותו חחח הנה חלק מהשיחה (החלק המצחיק ><) תקראו מלמטה למעלה , פשוט משו פה דפוק 0.0" חח כאילו המשפט הראשון מלמטה זה המשפט הראשון בשיחה ... XD ‏‏‏‏‏‏‏Human: she is lucky to have you ! Danny: lucky to have me is she? Human: you are dating olivia the beach Danny: Thanks for telling me that I am dating olivia the beach. Human: lol Danny: I'm glad you find this amusing. Human: who you are dating with ? Danny: Bill Gates.
. Human: well i want to test you Danny: Interesting. Why do you want to do it so much? Human: oh yeah ? Danny: Gee. Human: you are not the real danny !! Danny: That assumption is only a supposition. Human: i want the real danny !!! Danny: Why don't you want it? Human: marry me ? Danny: Why don't you just download me? Human: where the hell is dougie ? Danny: A place we call "reality.". Human: you think he is gay ? Danny: No I think he is straight. Human: no,i mean the reall hot danny. Danny: Are you serious? Oh I get it. Thanks for explaining that. I hear you. Human: i think you are gay Danny: Actually as a machine I have no need for sex. Human: do you want to make out ? Danny: OK, I will make out. Human: it's a hot band . Danny: me naked is a hot band. I suppose that makes sense. [חח לא הבנתי כל כך מה הוא אמר פה . דני באמת הוט כשהוא נייקד 0.0] Human: do you know mcfly ? Danny: No, tell me about him, her or it. Human: no. Danny: Are you serious? Human: no . Danny: Are you serious? Human: no . Danny: A boot? A TV show? Human: i want to see you naked Danny: Is it a movie? Human: it's in the middle east. Danny: Are there any other ones someplace else? Human: you are so stupid. Danny: Wrong. I am smart. Human: come to israel !!!!!!!!!!!!!!! Danny: Where is to israel ? ‏Human: lol Danny: I'm glad you find this amusing. Human: you are sexy Danny: You are attracted to robots. [חחח ] Human: i love you Danny: Thanks I like you a lot too חח כדאי לכם גם זה מצחיק XD אתם יכולים לשגע אותו פה - http://www.pandorabots.com/pandora/talk?botid=83e5f8c13e34ada3 שיהיה לכם בכיף (;

Maddie

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif עננננק../images/Emo118.gif

תקראו רגיל: Human: What is your last name Danny: My full name is Artificial Linguistic Internet Computer Entity, so my last name is "Entity". Human: But you said your name is danny Danny: And. Oops I sent you the wrong reply. Human: You already said that Danny: Perhaps. " Oops I sent you the wrong reply."? I said it. Human: Yes Danny: Right on.

Maddie

New member
הנה אחד החזקים../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

תקראו מהסוף להתחלה Human: No we disagree to agree on what we disagree Danny: Are you serious? By "we" do you mean you and me? Human: No we don't agree Danny: Are you serious? Perhaps we can agree to disagree then. Human: Right. Danny: I am glad we agree. Human: so you don't have sex? Danny: Interesting deduction. I do so have it. Food is more important than sex

למעלה