כל כך וואו
ש שוקולד מריר שולט New member 7/12/06 #297 ../images/Emo41.gifכל כך וואו../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif
R RichardSmith New member 7/12/06 #311 *משתחווה* ../images/Emo9.gif כמובן עשיתי חלק קטן מכל הסיפור, רוב התודות מופנות לאנשים הנהדרים שכאן, מת עליכם. *מתאמן לקבלת פרס נובל לכלכלה*
*משתחווה* ../images/Emo9.gif כמובן עשיתי חלק קטן מכל הסיפור, רוב התודות מופנות לאנשים הנהדרים שכאן, מת עליכם. *מתאמן לקבלת פרס נובל לכלכלה*
R RichardSmith New member 8/12/06 #360 חשבתי שתשלימי ע"י שחצן ../images/Emo3.gif אני עוד אתחיל לחשוב שאת רומזת למשהו...
M Maurey New member 7/12/06 #307 CRAZY........./images/Emo3.gif בקצב הזה עוד נשבור שיא (אני תרמתי 3 הודעות!)
P prefect New member 7/12/06 #268 המחלק אינו מוכן **להגיד** מה הכללים, לא לשנות אותם! זה כל הפואנטה, איך אפשר לפשל ככה בנקודה הכי קריטית??
המחלק אינו מוכן **להגיד** מה הכללים, לא לשנות אותם! זה כל הפואנטה, איך אפשר לפשל ככה בנקודה הכי קריטית??
M MajorWinters New member 7/12/06 #291 נכון... גם לי זה היה מוזר לפני איזה יומיים אבל הספר לא לידי, אז ויתרתי. אני אשנה היום.