קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

eviv

New member
קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

קפלטון, כאן לא שורפים הומואים! ב- 23.4 זמר הרגאיי קפלטון (Capleton), הולך להופיע בהאנגר 11 בתל-אביב. קפלטון הוא הומופוב מוצהר ששיריו קוראים לשרוף לירות ולטבוח בהומואים לסביות וקווירים. בשיריו קיימים ביטויים כגון: Bun out ah chi chi, שפירושו לשרוף הומואים, All boogaman and sodemites fi get killed שאומר שכל ההומואים צריכים להיהרג, ואפשר למצא גם- Seh mi bun everything from mi know seh dem gay שפירושו: אני שורף כל דבר כל עוד אני יודע שהוא הומו. עובדה היא כי הומופוביה שכל כך פופולארית בג'מייקה ממנה בא קפלטון (Capleton) פוגעת פיזית. ב-2004 פרסם ארגון זכויות האדם הבינלאומי אמנסטי אינטרנשיונל כי בגמייקה מכים חותכים שורפים אונסים ויורים באנשים המשתייכים לקהילה הגאה בשל הזהות המינית שלהם. הופעותיו של קפלטון כבר בוטלו באמריקה ובאירופה בעקבות פעילות של ארגונים גאים המחאו על קריאותיו לרצח הומואים ולסביות. אי אפשר לשתוק כאשר על הבמות קוראים לרצח של לסביות ביסקסואליות הומואים וטרנסים. לפי ידיעות אחרונות מוש בן ארי יחמם את ההפועה של קפלטון, בבקשה שילחו מסר ללב העולם הפקות, החברה המפיקה את מוש בן ארי, כי אין לשתף פעולה עם גורמים הומופובים שקוראים לרצח הומואים. [דוא”ל:[email protected] פקס: 046980034] אנו נעמוד מהשעה 21:00 מול האנגר 11 בנמל תל אביב, המקום בו יופיע קפלטון בערב יום העצמאות, ה-23.4.07. אנו נחזיק דגלי גאווה ושלטים המציינים שכאן לא שורפים הומואים, לא בארץ ולא בשום מקום אחר בעולם. אוטובוסים המגיעים להאנגר 11- דן: 1,2,4,9,55 אגד: 174. אנו קוראים לכל האנשים ולכל הקבוצות, מהקהילה הגאה ומחוצה לה, לבוא ולהצטרף אלינו בדרישה להפסיק את ההופעות הקוראות לרצח של לסביות הומואים טרנסיות וביסקסואלים לפרטים נוספים: [email protected] מידע נוסף בעניין קפלטון: http://www.gaymap.co.il/Item.asp?CMID=5525 http://www.ilga.org/news_results.asp?LanguageID=1&FileCategory=54&FileID=310 http://www.lagaycenter.org/site/apps/nl/content2.asp?c=mvI4IhNZJwE&b=1026605&ct=1211691

eviaman

New member
Bloodclat

אין לי בעיה עם הומואים , ולא עם לסביות , ולא עם קוקסינלים , ולא עם כל דבר ! אבל עם תפריעו להופעה של קפלטון . אז כן יהיה בא לי לשרוף לכם תטוסיק אחד אחד

תנסה קודם לשרוף את שלי..

אוח איזה גבר תצא

eviaman

New member
CAPLETON המכונה KING SHANGO !!

הריעו והצדיעו לאיש האש ....! MORE FIRE !!!!!!!!!!!

זה לא שאני בעד הסתה

אבל תשמע כשאתה מאמין בדת שתומכת ברעיונות כאלה וגדל במדינה שמחוקקים בה חוקים נגד רעיונות כאלה קשה שלא להבין מאיפה זה בא לו.. אני באופן אישי לוקח את זה בקטע הומוריסטי עד כמה שהוא נשמע mad serious seeen?! one love!

oberon25

New member
אז מדובר בקורבן של התרבות בג'אמאייקה...

למה אנחנו צריכים לקבל אותו?

yehorasta

New member
אבי אני ממליץ:

לך תפגין את ההפגנה שלך בג'אמייקה, אולי תבין משהו ותחזור בגישה אחרת
הכתב שכתב את הכתבה בידיעות אחרונות הוא כתב שמחפש כותרת, כותרת שתחמם אנשים כמוך שיש להם הרבה מוטיבציה ורצון לשנות את העולם ולעמוד על הזכויות שלהם ושל הקהילה! זה חשוב נכון וצודק! אבל זה כמו לעשות הפגנה מול דייג שדג דגים בים ובגללו הדגים נכחדים מהעולם! אתה אולי חושב שהתקשורת תיקנה את זה? אבל אתה וחברך עשויים לא לצאת טוב כל כך... בוג'ו באנטון, סיזלה ועוד רבים מאמני הרגאיי פיתחו שעורוריות בנושא, אני מציע שתחקור קצת על קפלטון על פועלו ומעשיו לפני שאתה מושפע מכתבה של כתב שעושה כותרות בשביל לגרום לך לצאת לרחובות ולהפגין ולעשות ממך בדיחה, זה יום העצמאות של ישראל לך תחגוג את העצמאות שלך והמדינה שלך, למה אם יש כזאת פריחה של תרבות רגאיי שהופומופביה זה סממן כל כך משני בה וואלה יגיעו עוד הרבה אמנים גדולים השנה, יהיה לך כוח להפגין מול כולם... אני רציני לפני שאתה יוצא בהצהרות אמיצות ומטופשות בשביל לעשות בלאגן בסוף אתה עלול להיפגע וחבל, אני לא רציתי לכתוב הערה בשביל לתת לך מוטיבציה כלשהי אבל אחי, תעשה עבודת מחקר קטנה לפני שאתה יוצא למלחמה והמלצה: לא כל מה שכתוב בעיתון זה נכון. וביום העצמאות אני מאמין שאף כתב בעיתון/אתר/רדיו... ארצי לא ייחס חשיבות לכזאת הפגנה הזוייה בהצלחה לך... one love

SaBaGMaN

New member
bomboklat

(כתבתי תגובה מפורטת והיא נימחקה,חבל..אני יכתוב ביקצרה על מה דיברתי) גם אני ועוד המוני אנשים בישראל ובעולם לא מתים על מיצעדיי הגאווה המגעילים,אתם רואים אותנו הולכים ומפגינים על זה?! כן כן שוב אני יזכיר שאני לא בעד להרוג אף אחד ביגלל הנטיה המינית שלו,אתה הומו? סבבה..למה אני כאזרח רגיל צריך ללכת ברחובות תל אביב וליראות את כל הפרובוקציות וגברים בתחתונים ושאר הזבל שהם עושים.? למה? אם זה כולכך "לגטימי" אז למה כל הפרובוקציות והמילחמות האלה? כל אחד יעשה מה שהוא רוצה בבית שלו..למה כולם צריכים ליראות את השיט שלהם? ch'aaaaaaaaaaaaaaaaa אני בעד לארגן מאסיב עם כמה רוגטקות,להביורים ושאר אמל"ח נעשה ביקור קטן בהפגנה הזאת:)) ehhhhhh כולכך מיותר מה שהם עושים! אבל בנינו מי יעצור את שאנגו?! הלכתי לישמוע boom bye bye עד שהמופלטות יהיו מוכנות חג שמח חבר'ה

אתה שואל למה כל המלחמות האלה שלהם?

הם חיביים את ה"מלחמות" האלה כי יש אנשים שחושבים שזה לא לגיטימי. ההומואים חייבים להלחם על הזכויות שלהם, שגוזלים מהם. מה זה לראות את השיט שלהם? במה זה שונה מה"שיט" שגבר ואישה עושים?

SaBaGMaN

New member
על מה אתה מדבר?

"שגוזלים מהם" בחייך מאן מה גזלו מהם? לא מקבלים אבטלה? לא מגייסים אותם לצהל? לא מקבלים אותם לעבודות? לא מכניסים אותם למקומות בילוי? מה בידיוק גזלו מהם איזה זכות? הם מקבלים הכל ואוליי מעבר כי כבר ניהיה טרנד כל העסק הזה ויש להם מועדונים והכל לקהילה שלהם,אז בחייך כל הפרובוקציות בשקל האלה מיותרות ושיחיו כמו אנשים רגילים אוליי יקבלו אותם כמשו לגיטימי..אם תישאל אותי כל המציעדים ושאר הפרובוקציות רק מרחיקות אותם מהמטרה הזאת וזאת ההודעה האחרונה שלי בנושא,מקווה שכולנו נהנה בהופעה של האמן המוכשר הזה

otzzto

New member
כן, ישמצב

לא מקבלים אותם למקומות עבודה\מכניסים למועדונים.. כי בדיוק כמו שאתה אמרת ש-מה הם צריכים לעשות את השטויות שלהם לידי, אז גם הבוסים של המועדונים ומקומות העבודה אומרים את זה. זה כמו שלא יקבלו ראסטה לעבודה. כי הוא יוצא דופן. ועובדה, שעדיין יש שנאה נגדיהם בחברה, כי יש מחשבה שמה שהם עושים זה שונה, ולא צריך לראות את זה. זה לא שונה. זה לא שונה ממה שגבר ואישה עושים.

גוזלים, תאמין לי שגוזלים.

לא נותנים לנו חופש ביטוי. אם אני רוצה ללכת יד ביד עם האישה, אני צריכה לחשוב פעמיים על הסוג אוכלוסיה שבאזור. ואני צריכה לחשוב פעמיים אם לחבק אותה כי איזה זקן או איזה ערס יקפצו עלינו ויתחילו לצווח. עזוב אותך הפרובקטיביות, זה שאפשר לעשות את המצעד צנוע יותר- אני מסכימה ב-100%, אבל לא לקיים אותו בכלל? לא נראה לי. עובדה שעם כל המלחמות והבלגאנים, המודעות עלתה. שיהיה אחלה יום :) -כשף!

ronnl

New member
אתה לא יודע על מה אתה מדבר בכלל

אני אורח כאן אבל אגיב בכל מקרה 1)גיוס לצה"ל הוא חובה לרוב אזרחי המדינה(להוציא את הפינגוונים שיכולים להיות חבריו של הזמר ההומופוב הזה אני לא שמעתי עליו עד עכשיו עם המכנה המשותף הנורא שלהם וזה השנאה להומואים) לא זכות 2) קבלה לעבודה צריכה להיות בהתאם לכישורים לא לדת צבע מין ונטייה מינית ובכל העולם 3)שוב לא מדובר פה על כניסה למקומות בילוי תתחיל לכתוב פוסטים לעניין ואז נדבר מדובר פה בזכות לחיים שווים ככל אזרחי המדינה פרובוקציה בשקלאתה אומר ? בשבילך אולי זו פרובוקציה בשקל לאחרים זו דרך ביטוי והשאיפה לחיים שווים 4)אם לא הייתה אפלייה אולי לא היה צורך במצעדים "פרובוקטיביים" לדבריך 5)אמן מוכשר או לא אם הוא מדבר בשיריו על הומופובייה ורצח צריך לגנות אותו לא לתת לו להופיע בכל מקום אפשרי ולא לתת לו להפיץ את את השנאה והאלימות הוא סתם אפס שאולי הוא הומו בעצמו אגב

Ras Or

New member
וואו וואו אחי, ONE LOVE בוב אמר

ראסטהפאר איי איומים מכות בלאגנים מה אנחנו בגן? ראסטה תרקוד בהופעה של קאפלטון , מי שרוצה שיפגין מי שרוצה שירקוד , אבל מזה האלימות הזאת? מילולית ואני מקווה שזה לא יגיע לפיזית one love jah man ראס!.

otzzto

New member
(עכשיו זה אני באמת...)

אתה מדבר על פרובוקציות שאנשים עושים... אתה סתם מנסה לגרום לאנשים להתעצבן, "הלכתי לשמוע BOOM BYE BYE". סתםםםםם, יצאת גזען אחושרררממווטהההה, אנשים מנסים להראות נוכחות כי אנשים אחרים במדינה הזאת שמים עליהם זזזיןן, להזכירך מה קרה במצעד הגאווה האחרון? אנשים דתיים, שמאמינים בדת (!!) הלכו ושרפו את הרחובות כדי שחס וחלילה ההומואים המידבקיפ לא יעברו ליד הבית היקר שלהם. בגלל זה אנשים עומדים באמצע הרחוב עם תחתונים, כדי שיראו שקיימת כזאת קהילה, שהם פה ושהם לא עוזבים.

למעלה