קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

SaBaGMaN

New member
one love

jahhhhhhhh rasta far i בום עליך אחשלו! טוב נו,נגיב שוב..איזה אלימות? ברור לך שרשמתי את המישפטים האחרונים בהומור ולא קראתי באמת לחבר'ה פה ללכת וליפגוע במפגינים,אם לא היה ברור אז עכשיו ניישר קו ונגיד שאין מצב שאני ילכלך תידיים שלי,על סיבה כזאת (מין,דת,גזע) אני מנסה ליגרום לאנשים להתעצבן? טעות בכתובת איש! קשה לי להעביר את הווייב בצורה וירטואלית אבל תאמין לי שזה ניכתב בצורה הומורית כן אני יכול להבין את אחינו הדתיים ואת הכעס שלהם,יכול להבין אבל לא חייב להסכים,במיקרה הזה ספציפית וואלה אלפיי גברים עם חוטיני בעיר הקודש ככה מול העניים שלהם,כן יכול להבין את הכעס שלהם.את הדרך בה הם פעלו זה כבר סיפור אחר. אתה עדיין יכול להתקומם ולנסות לעמוד לצד ההחלטה הטיפשית להפגין נגד ההופעה,כמו שאמרו פה צאו מהסרט,הקהל הישראלי יודע מה הוא עושה אנשים פה לא ילכו לירצוח הומואים אחרי ההופעה,באים ליראות הופעה להנות ולהרגיש את הדבר הכי באד באי! ניסגור את זה ככה,מי שרוצה לבוא שיבוא,מי שרוצה לא להגיע ביגלל סיבות כאלה ואחרות הפסד שלו.ומי שבכל זאת רוצה להפגין,שיפגין. הסתיימו ההדממות,נילך לחרופ מחר חוזרים לשיגרה הצהלית המשך שבוע מוצלח לכולם

אין מה לעשות

הוא צודק אחי.. מבחינתי, זה זוועתי לראות כאלה תכנים בשירים. לא משנה ממי הם באו, מאיזה רעיון, או לאיזה מטרה. עצם האמירה לשרוף אנשים בגלל זה שהם הומואים\לסביות וכו' זה פשוט מגעיל. זה בדיוק כמו האמירה לשרוף יהודים\ערבים ולא משנה מה. מי שיגיד שזה דת, ואין מה לעשות ואנחנו לא נשנה את זה וכו(אחרי עיון בדיון על הומופביה ברגאיי), פשוט טועה. אז מה אם זה דת? זה אומר שמותר להם להחדיר כאלה מסרים? לא שורפים אנשים. כמו כל העולם, הראסטאפרי עוזרים לשנאה כלפי ההומואים... בישראל פולסא דנורא\רצח הומואים במצעד הגאווה, בג'מייקה דבר דומה. זה פשוט מרתיח לראות דברים כאלה. אני אלך להופעה. אבל באמת אני מתחבר למאבק של ההומואים.

התגובה הכי ראויה פה

אני גם אלך להופעה בגלל שקפלטון הוא מופיע חזק ביותר, כריזמתי בטירוף שאני יכול ללמוד ממנו המון, אבל תאכלס הקטע של לשרוף הומואים וכל זה באמת נוראי.. אני חושב אפילו שהעולם צריך הומואים ולסביות בגלל הגידול המסיבי שיש באוכלוסיה- צריך לצמצם אותה, יש יותר מידי אנשים ופחות מידי מקום לכולם.. אז טוב שיש הומאים ולסביות שלא יולידו ילדים.. צריך גם הרבה משפחות מאמצות וזה יכול להיות פתרון טוב.. קיצור, יש מקום להומואים ולסביות בעולם והם אפילו חשובים בשביל הקיום שלנו.

מי אמר שלסביות לא ילדו ילדים? ../images/Emo3.gif

עם המודרניזציה של היום, זה קורה ובגדול. וזה נכון, אני לא מכירה לסבית אחת או הומו אחד שלא מדבר על אימוץ. בתור יהודיה, אני לא הייתי מדברת על צימצום האוכלוסיה, להפך. -כשף!

Hermione1382

New member
השנאה לא קשורה לדת...

שנאת הומואים בשנים האחרונות משתמשת ושואבת מקורות מהדת הנוצרית כפי שבעבר השתמשו בדת כדי להרוג מוסלמים ויהודים או כפי שהמוסלמים מנסים למצוא הצדקה להרג של נוצרים ויהודים. למעשה הדת הנוצרית מקבלת אנשים בעלי נטייה מינית הומוסקסואלית - היא פשוט אוסרת על המגע המיני הזה - היחיד שיכול לשפוט כמובן הוא אלוהים ולא אף אחד אחר. חלק מהכתות הנוצריות מקבלות את הנטייה כדבר טבעי ואף אינן אוסרות על מגע מיני כיום ובגרמניה אף מחתנים הומוסקסואלים ולסביות בכנסייה בחלק מהמקומות. זה רק אורמ שפשוט נוח לאנשים להשתמש במשהו לצורכים שלהם - השנאה אינה מהדת אלא פשוט מהבן אדם שמחפש מישהו לשנוא - אני מקווה שמה שנאמר על האמן שגוי, אבל חבל לי שאדם כנראה באמת מוכשר ( אני לא ממש מבין ברגאי) יש בו שנאה לבני אדם באשר הם ובתור אדם מאמין חבל לי שכנראה השנאה גם מעוגנת בהיבט דתי (בעיקר שהנצרות פונה לכיוון ליברלי - גם בזרמים היותר שמרנים שלה כגון הקתולים והאורתודוכסים)

טובא

New member
אחי היקר

יש לי כמה דברים לומר לך: 1)אתה חי בסרט רע!!!!! 2)אתם הולכים להגיע לשם עם שלטים והפגנות? מה תשיגו בזה? לא תצליחו לשכנע אף אחד לא להגיע למופע הזה. כל מי ששומע את קפילטון כבר מכיר את התכנים של השירים שלו ואת כל הפרטים האחרים שכבר רשמת. אף אחד מאיתו לא שומע רגאיי מאתמול... ההופעה של קפילטון לא קוראת לרצח של אף אחד, ואף אחד מאיתו לא ייצא מההופעה הזאת ויתחיל לשחוט הומואים ולסביות-צא מהסרט שאתה נמצא בו. בדיוק כמו של תראה אותי עומד עם שלטים נגד הומואים ולסביות מחוץ למסיבות של הקהילה שלכם בימי שישי בערב כך אני לא ארצה לראות אותך עם השלטים האלה מחוץ להאנגר ביום העצמאות. כמעט ואין אמן רגאיי בעולם היום שלא שר על המסרים הללו-כי זאת האמונה שלהם. אז מה תעשו תנסו לבטל את כל הופעות הרגאיי בארץ? נו באמת....

bigwill

New member
אני אפילו לא יגיב על זה...

אני רק אסכם בקצרה: א. פיגור. ב. כיעור. ג. סתמי. Someone cares to add anything? ;]

JamicaniT

New member
תראה, אני מבינה את המאבק.

והוא צודק. הייתי עושה בדיוק אותו דבר אם מישהו היה בא ומטיף לרצוח אנשים כמוני. אבל כמו שאמרו לפני. האנשים שילכו להופעה לא מכירים את קפלטון מהיום. אז הוא יבוא. יופיע ויילך. אנשים פה לא ישתנו בלילה.

eviaman

New member
בשבילי זה הרבה יותר מרק מוזיקה.

זה תרבות , זה מדינה שלמה ... ושלא תחשבי שאני הומופוב, יש לי חבר טוב שהוא הומו. ולא אני לא מושפע מתרבות הראסטה... אין לי ראסטות ואני לא נראה כמו ראסטה... ואני גם לא נוגע בסמים קלים. אבל בעייני רגאיי זה הרבה יותר מרק מוזיקה

otzzto

New member
אני לא חושב שאת יכולה לכתוב כאן

בפורום שמקדש את המוסיקיה לסוגיה ואת הרגאי בפרט ולהשתמש בצירוף מילים כמו "כולה מוסיקה". מוסיקה היא רגש, דעות, חוויות וחיים אי אפשר לבטל אותה ככה, אם משהו אומר בשירים שלו שצריך לשרוף הומואים, ואם הבנאדם אדם הזה הוא גם במקרה פופלארי וכריזמטי בטירוף, צפי לפרעות בהומואים בעקבותיו. הוא רק מלבה את האש של התרבות הזאת, אני לא אומר שהוא מוביל אנשים לשרוף הומואים, אבל הוא מנצל את הבמה שלו ולא חושב פעמיים על מה שהוא אומר.

xXx Shiraz xXx

New member
"צפי לפרעות בהומואים בעקבותיו"?

תגיד לי אתה רציני או מה?! גם בעיניי למוזיקה יש הרבה משמעות ואני לא יכולה לשמוע מוזיקה שאין לה משמעות טובה... אבל כמה שאני מתחברת למוזיקה והכל זה בראש ובראשונה מוזיקה. לכן, כשאני שומעת קייפלטון אני שומעת את השירים שלו שמדברים על וואן לאב, שוויון זכויות, לא את השירים שמדברים על שריפת הומואים ברחובות כי במוזיקה כמו במוזיקה זה בחירה שלי מתי לעשות פליי ומתי סטופ... חחחח

otzzto

New member
אז בעצם אם היום אני כותב שיר

שבבית הראשון אני מדבר על וואן לוב באן דם באבילון ראסטאפארי וכל זה ובבית השני אני אכתוב על שנאה להומואים ושצריך לשרוף אותם את תקשיבי לשיר ותעשי סתופ לפני הבית השני? זה לא נראה לך מעשה קצת מדחיק??? just food for thaught.....

otzzto

New member
אה אוקיי

אבל להאזין לאלבום שבו חלק השירים ככה וחלק ככה אז זה בסדר? הבחירה היא אותה בחירה רק בקנה מידה גדול יותר....

Ras Or

New member
זהו שיכנעת אותי!

אני מפסיק לשמוע קאפלטון ורגאיי הפסקתי, אז עכשיו אתה יכול לעוף מפה כבר? ראס!.

טובא

New member
נצל"ש,כרטיסים למופע אפשר למצוא אצלי

junior gong

New member
BA אנ'לא בעד

אם להומואים ולסביות מותר ללכת ולהפגין נגד אנשים הומופובים, אז גם להומופובים מותר לכתוב שירי ביקורת על הומואים חחחחחחחח, לא להפריע להופעה של קפלטון, זה לא אישי, אבל אם יפריעו להופעה הזאת והיא תבוטל אני......אני.............אני......המממממ.......אאאאאאאאעעעעעעעע, כל גיי שאני אראה ברחוב באופן אקראי הולך לחטוף כאפה. אני גם הומופוב , זכותי לא?!

למעלה