קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

MedhopZ

New member
סטיתם

אני חושב שסטיתם מהנושא, אתם סתם הופכים את זה לריב על הומואים ולסביות. הבעיה העיקרית היא שהאיש מסית באופן ברור לרצח וזה לא משנה של מי. אני חושב שאם הוא לא יקרא כאלה קריאות או ינגן את השירים האלו אז אין שום בעיה והוא יכול להופיע. אני בכול מקרה לא רוצה להגיע להופעה של אומן כזה ושכול אחד יעשה את החשבון שלו אם לבוא או לא.

moshe alfasi

New member
כמה קקי....

עד שיש משהו טוב, עד שמביאים אגדת ענק בסצינת הרגאיי העולמית, חייב להיות איזה יהודי מעצבן כזה שיגיד שהבנאדם דופק את זכויותיו, אינעל העולם. מצד שני, אני מבין למה, גם אני לא הכי מתחבר לכל שירי בארן ד'ה צ'יצ'י שיט הזה. זוסמאן, אתה מלך!

GentlyWeeps

New member
חחח וואי סתמו יא אללה

כמה אפשר מי שלא נאה לו המוזיקה שלא ישמע וכל חברי הקהילה ההומו-לסבית שמתכוונים לבוא להפגין ולהפריע לקהל שבא לצפות ולהנות מההופעה, אתם משדרים מסרים כפולים וסותרים וחבל שאתם לא רואים את זה. כמו שאתם רוצים את הזכויות שלכם תתנו לאנשים אחרים את הזכויות שלהם. זה שתבואו ותצעקו עם שלטים ושטויות לא ימנע את ההופעה, לא יזיז לקייפלטון את הריס השמאלי הקיצוניביותר, ומה שזה רק יעשה זה יהרוס לאנשים שבאו להופעה את כל האירוע. אז תחסכו את זה רוצים למחוא? תשלחו לקייפלטון אימל/מכתב זהו לכו

otzzto

New member
אפילו אני מוכן להודוווותתתת

השרשור הזה לא מגיע לשום מקום, כולם כבר אמרו את מה שיש להם להגיד, הדברים חוזרים על עצמם ואנחנו סתם גורמים לאנשים להתעצבן. אף אחד לא מגיע למסקנה של השני וסתם מתעצבנים פה. אי אפשר לשכנע אנשים בהודעות בפורום, שיחה פנים אל פנים היא הדרך היחידה להדברות ולהסקת מסקנות אמיתיות. אישית, גיל, בכיף אתה יכול למחוק את השרשור הזה. הוא עומד במקום כבר יומיים..... תודה... בואו נספיד אותו ונתן לו ללכת בשקט, כי הוא לא תורם כלום.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

otzzto

New member

השרשור הזה לא מגיע לשום מקום, כולם כבר אמרו את מה שיש להם להגיד, הדברים חוזרים על עצמם ואנחנו סתם גורמים לאנשים להתעצבן. אף אחד לא מגיע למסקנה של השני וסתם מתעצבנים פה. אי אפשר לשכנע אנשים בהודעות בפורום, שיחה פנים אל פנים היא הדרך היחידה להדברות ולהסקת מסקנות אמיתיות. אישית, גיל, בכיף אתה יכול למחוק את השרשור הזה. הוא עומד במקום כבר יומיים..... תודה... בואו נספיד אותו ונתן לו ללכת בשקט, כי הוא לא תורם כלום............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

noa08128

New member
אני אציין

שהיום נשלח מייל ובו קריאה להחרים את הופעתו של קפלטון. נו גם זו מחאה. בהצלחה

vigiman

New member
למרות שחשבתי לא להגיב

אבל אז חשבתי אולי ההודעה שלי תעשה משהו נגד כל השטויות שאמרו פה- קודם כל אני רוצה להגיד שאין לי שום בעיה עם הומואים או עם אף אחד אחר בגלל הנטייה המינית שלו הצבע גזע דת אזרחות או כל דבר,אני רואה בני אדם בתור בני אדם,עיוור צבעים ותוויות וכן אני שומע קפלטון, ולא! לא יהיו אחרי המופע טבח מעריצי קפלטון בהומואים ולסביות,סך הכל מדובר בכמה אנשים שרוצים לחגוג את יום העצמאות עם הסגנון מוזיקה שהם אוהבים באנרגיה חיובית מטורפת. כל אלה שמוחים נגד ההופעה מפספסים את העיקר פה,וגם לא נלחמים נגד הדבר הנכון. אתם לא מכירים את ההיסטוריה ואת המשמעות בתרבות שלו של המילים שלו או של כל זמר אחר שאומר שרפו את הבאטי בוי ואת סדום,ולא רק שאתם לא מכירים את זה -חוץ מכל זה גם מדובר בסלנג ג'מיקני. דוגמא לא קשורה שעלתה לי לראש אבל רק מראה שלא תמיד צריך לקחת הכל מילולי כשמקס רומרו היה ברומא אנשים נבהלו קצת מהמילים של שיר מפורסם שלו "fire fe di vatican blood fi di pope" והויו צריכים להסביר שהוא לא מסית לאלימות נגד האפיפיור אלא הוא מדמה את החטאים ואת כל האושר של הותיקן שצריכים להשרף ולהשתף בדם שהם עשו. ככה זה גם פה שבאים ושופטים מילים שבכלל לא מבינים. אני אישית נגד הקיצוניות והשנאה ואני מאמין שכל דת ודרך הראסטאפאריי היא בעצם מבוססת על דבר אחד שהוא אהבה,ולכל ההומואים והלסביות שמנסים להלחם על השתלבות בחברה (כמו שמגיע להם ולכל אחד) BIG UP כל הכבוד על המאבק אני איתכם!אבל הופעה של זמר רגאיי שמתבטא בצורה הזאת (מה שלא נכון אבל אתם לא יכולים לשנות את התרבות בג'מייקה על ידי לבטל הופעה בישראל) אבל יביא בדיוק ההפך משנאה כשהוא יבוא ויתן הופעה מדהימה לא צריכה להיות המטרה בקרב החופש הזה. לכו לקרב בחינוך,צריך ללמד ילדים עוד מהגן לקבל את כולם,קרב נגד השלטונות והבבילון שמוציאים להורג ומפלים הומואים,אבל לא קרב נגד קפלטון ואלה שרוצים להנות ממוזיקה ביום העצמאות,לא אלה הרוצחים. ובלי קשר,שירים שמדברים על לשרוף באטי בוי או צ'י צ'י אישית לא מרכיבים את הפלייליסט שלי ואני לא אשמע אותם וכנראה שלא אצעק תמילים בהופעה,ואני מאמין שאף אחד בקהל שיהיה בקלפטון לא דוגל ברצח של הומואים ולסביות,יש מקומות אחרים במדינה עם קהל כזה וכאן כן צריך לעשות משהו בנידון ואני בצד שלכם פה. אבל לפני שמתנפלים על ההופעה הזאת צריך לבדוק אם יש צורך בכלל. פשוט תהנו מ sweet reggae music!!!! ONE LOVE BLESS

s h i d a n

New member
בונא אתם חבורה של הומואים!!!!!!!!!!

מה השתגעתם???מה יש לכם??? לכו לפורום גייז ותפתחו שירשור: מי שונא הומואים בונא אתם נתפסים על שטויות אחורשמוטה מי שלא רוצה ללכת להופעה בגלל שלבובואים יש תפיסות מסויימות אל תבואו!!! זה ממש מעצבן שיש כאן אנשים שמנסים לפתוח דיונים של המוזיקה, על הסטוריית הרגאיי, אומנים ועוד כל מיני דברים מעניינים והשירשורים שלנו פשוט נעלמים בגלל כמה גייז שנעלבו מקפלטון... מילא תגידו פעם ראשונה שיש דיון כזה, אז בסדר אבל כל פעם שמזכירים פה את בוג'ו באנטון, סיזלה, קפלטון וכל שאר הבובואים למיניהם נפתח דיון כזה פה רוצים לדבר על מוזיקה לא על מצעדי גאווה

ItsikH

Member
תפיסות אחרות בהחלט תפיסות שמתבטאות ברצח ממשי ומוחשי, זה לא סתם מלים מכוערות. אין שום דבר אומנותי בהסתה מפורשת לרצח, ואין למסיתים מקום במדינה נורמלית, לא משנה מאילו רגשות דתיים היא נובעת.

למעלה