שלא תבינו אותי לא נכון
אני הסברתי כבר למה בעיניי המחאה הזו מגוחכת, לא כי אתם מביעים את דעותיכם בקול, בזה אין דבר פסול (לכן תמיכתי בקפלטון). המחאה מגוחכת כי היא יוצאת נגד אדם אחד, כאשר אותו אדם הוא רק קצה הקרחון, ולא נעשית שום בדיקה מה עומד מאחורי עמדותיו כפי שהוא מביע אותן. בשביל לצאת למחאה אמיתית תצטרכו לעמוד בשדה התעופה 24/7 ולא לתת לאף ג'מייקני לדרוך בישראל, כי הם אינם. תצטרכו לנסוע לקברו של בוב מארלי, להוציא את גופתו ולחבוט בה חזק ככל הניתן, כי גם הוא, כמו שאר העם הג'מייקני היה הומופוב לא קטן. תצטרכו גם להיכנס לפורומים בנושאי דת ולמחות כנגד כלל המשתמשים שלא ייעזו לכתוב בפורומים הללו, כי הם סולדים מהומוסקסואליות ומבחינתם הומואים רק מרחיקים את גאולת המשיח. ובמילים אחרות - נו באמת... לאן נגיע תגידו? ואם אתם הולכים כמו נבלות עם דוגמאות קיצוניות אז תנו לי גם לתת אחת: איך תרגישו אם תגיעו לביקור בארץ זרה ויתחילו להאשים אתכם במצב בישראל, על כך שאתם משתייכים לעם שכובש שטחים ואף מעודדים זאת בעצמכם. לכו תסבירו לאנשי הארץ הזרה, שלא חיים בישראל ורואים רק CNN, ששם משדרים רק גוון אחד של מה שבאמת הולך פה, שאנחנו לא מעודדים רצח, למרות שבהפגנות תראו אנשים עם שלטים "מוות לערבים". אבל איש מאיתנו, לעולם לא יעלה על דעתו, לקחת לידיו נשק חם או קר ולבצע רצח מתועב בערבי רק כי הוא ערבי! אנחנו בכלל מייחלים לשלום, רק לא מצליחים להגיע אליו, וזה מעציב אותנו מאוד. והטירוף הזה שהולך פה מדי יום, הוא החיים שלנו. וכמה משוגע ולא הגיוני שזה, בשבילנו זה נראה הכי טבעי בעולם, כי זו דרך החיים שהסתגלנו אליה. נסו לשנות משהו בזה, כבר מי יודע כמה שנים שזה המצב וכמה שמוחים על זה ויוצאים נגד זה - שום דבר לא משתנה... עכשיו תנסו להבין איך קפלטון ירגיש כשהוא יראה את השלטים הגועליים ואת האנשים שינסו לחסום את הכניסות ומי יודע המה עוד שאתם מתכננים שם... ועכשיו עשו לי טובה, בואו נרגיע את הדיון הזה ונתחיל לדבר על רגאיי!!!