קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך
זכותך להיות מה שבא לך..

אבל לאיים בכאפות? עדיף שאני לא אגיב לך על זה

ronnl

New member
אתה במילה אחת דפוק אמיתי

סליחה מראש (למרות שלא מגיעה לך התנצלות שכזו ועוד ממני) רציתי לא להגיב להודעה שלך אבל בכל זאת אגיד לך מילה יש הבדל ענק בין ביקורת להסתה לרצח ובין ביקורת לאלימות פיזית ומילולית ואת האמת ההודעה הזו שלך לא פחות חמורה מהמסרים של אמן הרגאיי בעיקר החלק האחרון שלה ואני מתפלא עד עכשיו שמנהל הפורום לא מחק אותה מהשרשור אתה בהחלט מסוכן לציבור ואני בהחלט רואה את החלק האחרון של ההודעה הזו שלך כאיום מפורש

השאלה שלי אליך היא כזאת

איפה הייתם כשבוג'ו באנטון בא לארץ לפני שנתיים? לבוג'ו היו שירים חריפים מאוד בעבר נגד הומואים ולסביות... מה קרה פתאום?! כולנו יודעים מה פירוש שיריו של קפלטון כאן. אני ממליץ לכם להרגיע את עצמכם! קשה לי להגיב על ההודעה כמנהל הפורום, שניה אני עובר ניק...

Gil shaDy

New member
לעזאזל, יש לי הצעה

בואו נחתים עצומה נגד מסע הפירסום המתועב הזה, שבא להוציא שם רע לכל קהילת הרגאיי ולסכל את אירוע הרגאיי הגדול בהסטוריה של מדינת ישראל!!! אם אתם יוצאים נגד אחד אתם צבועים, כי כל מי שיבוא מג'מייקה יחשוב כמו קפלטון. אולי עדיף לאסור על אנשים מג'מייקה, לא רק אומנים, אע"פ שנפתח להם השער והם מגיעים בהמוניהם בשלוש השנים האחרונות, בואו נאסור על כל תושבי ג'מייקה להגיע לישראל! לא זה לא מספיק, כנראה שצריך לאסור על כל אדם בעל דיעות "מיושנות" לדרוך עם כף רגלו המטונפת בארצנו הנאורה והמתקדמת. דייקו בעובדות, קפלטון אולי נאסר בעבר להגיע למדינות מסוימות, אבל הצצה בלו"ז ההופעות המפואר שלו תגלה כי כנראה שרוב המדינות כיום פתוחות בפניו ומקבלות אותו בזרועות פתוחות. הוא זמר מוכשר ועושה רושם של אדם צנוע עם לב רחב. צאו מהסרט! לאנשים יש דיעות וזו זכותם, זכותם גם להביע אותם בקול. מה שנשמע לכם כל כך קיצוני, הוא נורמטיבי בג'מייקה. דיונים בנושא לא יועילו לאיש. אני סבור שדווקא כמדינה מתוקנת עלינו לתת להופעה הזו לקרות, גם אם מילות שיריו של קפלטון צורמות לאנשים מסויימים. אבל - אתם יכולים לאטום את האוזניים, לכסות את העיניים ולהשתין במכנסיים. זה לא ייגרום לנו להעריץ את קפלטון פחות ולייחל להופעתו בארץ. עצבני על הבוקר, גיל.

הופעה של ניאו נאצי- היתם מקימים?

לא חושב! על אותו משקל- גם זמר שיכתוב בשירים שלו 'לשרוף ערבים'- גם אנשים ימינים אני מתאר לעצמי- אם הם נאורים- ימחו נגד ההופעה הזו...

המשוואה שלך לוקה בטעות מיסודה

קודם כל, קפלטון לא הולך לשיר את השירים האלה בהופעה, אם זה הפחד שלך. שנית - כפי שציינתי, מדובר בעם שלם בעל דיעות כאלו, ולא ב"עשב שוטה", לכן יהיה מגוחך למחות רק נגד קפלטון. אם אתם באמת רוצים לקחת רחוק את ההפגנה הקטנה שלכם, תצאו נגד קיום העם הג'מייקני, שעורך עשרות דיונים בשנה בפרלמנט בנושא זה ומוצא בכל פעם מחדש כי אין עילה לשינוי בחוק נגד הומוסקסואליות. כמו כן, תחפור קצת לעומק, ותגלה שהחוק הזה בעצם אחת ממטרותיו העליונות היו להגן על בני העם הג'מייקני שהיו עוברים בעבר מעשי סדום איומים על ידי מהגרים ואף תושבים ג'מייקניים עשירים, נחש מאיזה מוצא... אני יכול להגיד לך ולכל מי שתומך במחאה המגוחכת הזו, שאני לא מכיר ולא מעלה על דעתי כי איש ממעריציו של קפלטון שמשתוקקים להגעתו לישראל אינו חושב שבאמת צריך לשרוף הומואים בעודם בחיים, ואתה יכול להיות בטוח שגם קפלטון עצמו לא. אבל קחו בחשבון, וזה לא איום כי אם תרחיש שאני צופה, שאם מחאתכם חלילה תצליח, הטענות יופנו כנגד האירגונים האנטי-הומופוביים בישראל, כי אלפים מחכים להופעה הזו, ואם תבוטל חס וחלילה בעקבות גל ההפגנות הלא ברור הזה, יגררו הרבה מאוד כעס... ומובן מאוד למה.

שוב,

זה שהם מדברים על זה בפרלמנט שלהם, וכל העם מאמין בזה זה לא אומר שזה בסדר. יש ארצות מוסלמיות שפועלים לפי חוקי הדת הנוראים. זה בסדר? לא. ואתה לא היית אומר- זאת האמונה שלהם אז זה בסדר. לא, זה לא בסדר. תצאו רגע מזה שכולנו פה שומעים רגאיי ואוהבים רגאיי וכל זה- אנחנו צריכים לראות מה לא בסדר במה שאנחנו שומעים.. מה הנקודות השחורות של מה שאנחנו עושים.

xXx Shiraz xXx

New member
אויש כל המגזימים פה

קפלטון הוא זמן מדהים! אין ספק בזה בכלל.. הוא משתייך לתנועה הראסטפרית, יותר מזה- הוא בובו. הוא מאמין בדת שלו. הוא מאמין בקנאות. בחירה שלו להיות כזה אטום לסתירת העצמית (כשהוא שר על שוויון זכויות ואז הולך לשרוף באטי מאן) זה לא משנה את העובדה שהוא עושה מוזיקה טובה ואני יודעת לא לשמוע את השירים על ההומואים, ולא לשיר איתו בטירוף בהופעה כשהוא צועק bun dem...

otzzto

New member
לא מדובר בסתם הגזמה!!!

תפסיקו להמעיט בערכה של התופעה הזאת, מדינה שלמה, עזבי, מנהיגי המדינה חושבים בצורה מסויימת, הצורה הזאת היא שגויה!! היא לא נכונה!! והיא אכזרית ומכוערת!! תטילו ספק בחיים שלכם, לא כל מה שגדולי הזמר בעולם הרגאיי שרים הוא נכון.

xXx Shiraz xXx

New member
מה הבעיה שלך !?

זה בדיוק מה שאני אומרת, שזה מוזיקה, בחירה שלך אם לשמוע מוזיקה או לא המושכות בידייך ולא כל מה שקייפלטון אומר הוא קדוש בעיניי... למה אתה יוצא עליי דווקא אם אני ואתה באותה דעה .........?

otzzto

New member
הוא מאמין בדת שלו. הוא מאמין בקנאות

את לא יכולה להטיל את האחריות עליו ועדיין לתמוך בו מחינה מוסיקלית, את סותרת את עצמך ממששש!

xXx Shiraz xXx

New member
אני לא סותרת את עצמי ממש

אני פשוט יודעת לשים גבולות בין המוזיקה לבין החיים שלי... אני תומכת בו מבחינה מוזיקלית בשירים שהם תואמים את דעותיי לא בשירים שהוא רוצה לשרוף את כולם. סבבה?!

otzzto

New member
אבל את בעצם

אומרת שהוא סבבה פה אבל החלק השני אני לא רוצה לדבר עליו, זה לא קשור אלי.

ואם מדובר באנטישמי מאירן?

הרי הוא מגיע ממדינה שכל החברה שלו כזו? אבל זה לא מפתיע אותי... אני רוצה להתחיל בילדות בנות שתים עשרה שצועקות לסבלינל 'תקרע לי ת'כוס'... אחר כך אפגין נגד זמר שמחזיק בדעות בסגנון הזה... חוצמזה- אתם בורחים מהמציאות- האנשים הכי גדולים אי פעם- התנגדו לדבר שהפכו לנורמות בחברות שלהם. והמחאה הזו לא מגוכחת... אסור לתת אופן לגיטימי לאמירות בסגנון!! הסתה זו הסתה- נקודה.

otzzto

New member
OFF רק להבהיר...

אירן היא מדינה דמוקרטית מתפתחת, שלטונו של אחמדינג'אד על אירן הוא אינו רצוי ונראה בעין לא יפה בין התושבים שם. חוץ מישראל אירן היא המדינה המפותחת ביותר במזה"ת.

ItsikH

Member
דמוקרטיה איננה שלטון הרוב זכויות אדם באיראן נרמסות בידי שלטון הרוב ולכן זו אינה דמוקרטיה, גם אם הרוב תומך בה.

שלא תבינו אותי לא נכון

אני הסברתי כבר למה בעיניי המחאה הזו מגוחכת, לא כי אתם מביעים את דעותיכם בקול, בזה אין דבר פסול (לכן תמיכתי בקפלטון). המחאה מגוחכת כי היא יוצאת נגד אדם אחד, כאשר אותו אדם הוא רק קצה הקרחון, ולא נעשית שום בדיקה מה עומד מאחורי עמדותיו כפי שהוא מביע אותן. בשביל לצאת למחאה אמיתית תצטרכו לעמוד בשדה התעופה 24/7 ולא לתת לאף ג'מייקני לדרוך בישראל, כי הם אינם. תצטרכו לנסוע לקברו של בוב מארלי, להוציא את גופתו ולחבוט בה חזק ככל הניתן, כי גם הוא, כמו שאר העם הג'מייקני היה הומופוב לא קטן. תצטרכו גם להיכנס לפורומים בנושאי דת ולמחות כנגד כלל המשתמשים שלא ייעזו לכתוב בפורומים הללו, כי הם סולדים מהומוסקסואליות ומבחינתם הומואים רק מרחיקים את גאולת המשיח. ובמילים אחרות - נו באמת... לאן נגיע תגידו? ואם אתם הולכים כמו נבלות עם דוגמאות קיצוניות אז תנו לי גם לתת אחת: איך תרגישו אם תגיעו לביקור בארץ זרה ויתחילו להאשים אתכם במצב בישראל, על כך שאתם משתייכים לעם שכובש שטחים ואף מעודדים זאת בעצמכם. לכו תסבירו לאנשי הארץ הזרה, שלא חיים בישראל ורואים רק CNN, ששם משדרים רק גוון אחד של מה שבאמת הולך פה, שאנחנו לא מעודדים רצח, למרות שבהפגנות תראו אנשים עם שלטים "מוות לערבים". אבל איש מאיתנו, לעולם לא יעלה על דעתו, לקחת לידיו נשק חם או קר ולבצע רצח מתועב בערבי רק כי הוא ערבי! אנחנו בכלל מייחלים לשלום, רק לא מצליחים להגיע אליו, וזה מעציב אותנו מאוד. והטירוף הזה שהולך פה מדי יום, הוא החיים שלנו. וכמה משוגע ולא הגיוני שזה, בשבילנו זה נראה הכי טבעי בעולם, כי זו דרך החיים שהסתגלנו אליה. נסו לשנות משהו בזה, כבר מי יודע כמה שנים שזה המצב וכמה שמוחים על זה ויוצאים נגד זה - שום דבר לא משתנה... עכשיו תנסו להבין איך קפלטון ירגיש כשהוא יראה את השלטים הגועליים ואת האנשים שינסו לחסום את הכניסות ומי יודע המה עוד שאתם מתכננים שם... ועכשיו עשו לי טובה, בואו נרגיע את הדיון הזה ונתחיל לדבר על רגאיי!!!

הם יוצאים נגד השירים והתכנים

של קפלטון, בגלל שהוא מביע אותם בצורה שהוא יכול להשפיע על אנשים אחרים(והוא עושה את זה אגב). ובקשר לזה שאנחנו לא מעודדים רצח וכו'- אני פגשתי המון אנשים בישראל, שהיו מוכנים לקחת רובה ולירות בערבי כי הוא ערבי. אני לא, ואני מקווה ששאר חברי הפורום לא, אבל יש אנשים במדינה הזאת שכן. ולא הבנתי בדיוק את הדוגמא של זה למה שאנחנו מדברים, אשמח אם תסביר לי פעם שניה

למעלה