קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

ב ז ו ק ה

New member
אמן נאצי

רק שתדע לך שהיו כאן כבר הופעות של אומנים שמזוהים מאד עם נאצים ותורתם, ימח שמם וזכרם. אבל אף אחד לא הרים על זה צעקה, כי זה לא עניין כאן אף אחד. איפה אתה היית אז? (רק השנה היו כמה הופעות רוק כבד של להקות מגרמניה, שגלוחי הראש מתים עליהם.. ואף אחד לא צייץ כאן). אז שים את הליגיטימיות בצד אחד ואת המוזיקה בצד השני. ואם כבר, אז: קפלטון, חוץ מהיותו אמן, הוא גם אדם דתי שנמנה עם זרם אדוק מאד (bobo dread). וכמו שאתה לא מתרעם על כך שיש לך לפחות איזה 20 חכ"ים בכנסת שהיו שמחים מאד לבטל כל מצעד או ארוע שקשורים לקהילה ההומו לסבית או חכ"ים שרואים בגאווה תועבה - וכנגדם הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להצביע מרצ, או לחלופין: מופתים מוסלמים במדינה יהודית דמוקרטית שכל יום שישי מרביצים דרשות על כך שצריך לזרוק את "כול יהוד" לתוך הים (וכנגד זה אתה יכול להצביע לליברמן) - אותו הדבר כאן: קפלטון מעולם לא רצח אף הומו. הוא אומר את מה שהוא חושב לנכון לומר, וכנגד זה אתה יכול רק למחות. בספק אם תצליח לשנות או לעצור. זו מדינה עם חוקים, ואף אחד עדיין לא נכנס לכלא על דברים שהוא אמר.. כל עוד זה לא הגיע למעשים. ואם בעיניך זה לא ליגיטימי זו זכותך המלאה. אני בטוח שאף אחד לא ילך וישרוף כאן אף אחד בגלל זמר ששר בפאטווה ש 90 אחוז מהנוכחים בהופעה שלו גם ככה לא יבינו חצי מילה ממה שהוא ישיר שם. יש לו השקפות שלא תואמות את השקפת העולם שלך..ואני בטוח שמעולם לא שמעת אף שיר של קפלטון ואת מה שהוא מייצג באמת ואין לך מושג כמה הוא תרם למדינה שממנה הוא בא. נותנים לו להופיע כמו שנותנים לכל אומן להופיע. למה? כי לא מדובר בדמות שהיא פוליטית שיכולה לשנות פה משהו. את פרחאן השונא ישראל, כשהוא רצה לבקר כאן, באמת לא הכניסו - ובצדק - כמו שלא יכניסו לכאן אף פוליטיקאי שמזוהה עם נאו נאצים. אין מה לעשות, הפוליטיקה מכתיבה את סדר היום הציבורי. ואומנים שהדעות לגביהם חלוקות מאד ביקרו כאן, מבקרים כאן וימשיכו לבקר כאן. שיהיה לך בהצלחה.

יש לי תשובה לכל דבר שרשמת

"היו כאן כבר הופעות של אומנים שמזוהים מאד עם נאצים ותורתם, ימח שמם וזכרם. אבל אף אחד לא הרים על זה צעקה, כי זה לא עניין כאן אף אחד. איפה אתה היית אז?" לא ידעתי על הופעתם, אם הייתי יודע הייתי מתרעם. ד"א, אם הבן אדם עצמו מאמין בדיעות כלשהן אבל לא שר עליהם ונוהג להזדהות איתן, אין לי מה לעשות עם זה, אך שבן אדם מדבר על כך, שר על כך אני ישר קופץ ומתרעם. "קפלטון, חוץ מהיותו אמן, הוא גם אדם דתי שנמנה עם זרם אדוק מאד (bobo dread). וכמו שאתה לא מתרעם על כך שיש לך לפחות איזה 20 חכ"ים בכנסת שהיו שמחים מאד לבטל כל מצעד או ארוע שקשורים לקהילה ההומו לסבית או חכ"ים שרואים בגאווה תועבה - וכנגדם הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה להצביע מרצ, או לחלופין: מופתים מוסלמים במדינה יהודית דמוקרטית שכל יום שישי מרביצים דרשות על כך שצריך לזרוק את "כול יהוד" לתוך הים (וכנגד זה אתה יכול להצביע לליברמן) - אותו הדבר כאן: קפלטון מעולם לא רצח אף הומו. הוא אומר את מה שהוא חושב לנכון לומר, וכנגד זה אתה יכול רק למחות. בספק אם תצליח לשנות או לעצור. זו מדינה עם חוקים, ואף אחד עדיין לא נכנס לכלא על דברים שהוא אמר.. כל עוד זה לא הגיע למעשים." שוב, אני כן חושב שחכ"ים יהודים ומוסלמים אשר מדברים על הרג, של הומוסקסואלים, יהודים או ערבים, לא מקוםמם בכנסת! " ואם בעיניך זה לא ליגיטימי זו זכותך המלאה. אני בטוח שאף אחד לא ילך וישרוף כאן אף אחד בגלל זמר ששר בפאטווה ש 90 אחוז מהנוכחים בהופעה שלו גם ככה לא יבינו חצי מילה ממה שהוא ישיר שם. יש לו השקפות שלא תואמות את השקפת העולם שלך..ואני בטוח שמעולם לא שמעת אף שיר של קפלטון ואת מה שהוא מייצג באמת ואין לך מושג כמה הוא תרם למדינה שממנה הוא בא." שוב, העניין הוא לא המחשבה עצמה אלא הלגיטימציה שניתנת בזה שהוא אומר "לשרוף את ההומואים" (ולא, לא משנה שזה סלנג בג'מייקה כי הוא יודע איך זה נשמע ואני בטוח שרבים לא מודעים לכך שזה סלנג), שזאת הסטה לרצח. "נותנים לו להופיע כמו שנותנים לכל אומן להופיע. למה? כי לא מדובר בדמות שהיא פוליטית שיכולה לשנות פה משהו." גם מוזיקאי יכול להשפיע על סדר היום הציבורי, עובדה. לסיכום, אין לי שום דבר אישי נגדך או כל אחד בקהילת הרגאיי. אני רוצה שתשמעו את המוסיקה שאתם אוהבים וכו'. אבל אבא שלי הוא ומוסקסואל, והרבה חברים שלי הם הומואים, לסביות וביסקסואלים ואני לא מוכן לזה שמישהו שקורא לשרוף אותם יופיע הארץ. יום טוב.

ב ז ו ק ה

New member
גרגורי...

נכון להיום הדבר היחיד שאתה תוכל לעשות נגד זה זה לעמוד עם שלט ולמחות. וזה שאתה לא מוכן לכך שהוא יופיע בארץ... well... בך זה לא ממש תלוי. אני מציע שתלך לקרוא כמה ראיונות עם קפלטון, תעשה מחקר קטן..תראה על מה הוא מדבר, איך באמת הוא מתבטא ועל מה עוד הוא מדבר.. ואל תתנהג כמו רגאיי-פוב (שמת לב איך בעצמך נפלת לבור שכנגדו אתה מתריס?). ואחרי שתמצא האם יש או אין הצדקה להביע מחאה - אז תביע אותה. אפקט העדר לא תרם עדיין לאף אחד. הכל בגדר המלצה כמובן, ככה תוכל להיות שקט עם עצמך.. ולבסס לעצמך טיעונים משכנעים. יום טוב.

כמה קשה אתה עובד כדי לפספס את

הנקודה... אני כן מתכוון למחות, האמת שזה בדיוק מה שאני עושה... איך אני יכול להתנהג כמו רגאיי-פוב (סחטין על המצאת המילה) אם אני שומע רגאיי בעצמי?! אני פשוט מנסה להתרחק מהאמנים ההומופובים. אני אגיד לך את האמת, לא אכפת לי מה קפלטון אומר, ואני לא מכיר אף שיר שלו. אבל זה לא רלוונטי! הבן אדם מציג תכנים הומופובים בשירים שלו וזה מה שמשנה במקרה הזה. ולגבי השורות האחרונות? מה אני אגיד לך, רק אחד מאיתנו הציג טיעונים משכנעים וזה לא אתה.

יש לי שאלה לכל האורחים כאן

כמה מכם מכירים שיר אחד של קפלטון? עזבו מילים ארעיות משיר כזה או שיר כזה שדחפו לכם את כל הקיצוניות ועשו מזה מילקשייק שאתם שותים לרוויה ויוצאים נגד כולם פה... כמה מכם מעורים מספיק בשירים של קפלטון כדי לצאת נגדו? מכירים את אלבומיו, את תהליכי החזרה בתשובה וההתקרבות לאמונה שעבר במשך 20 שנות (!) הקריירה המפוארת שלו??? מי שלא מכיר, שידע שהוא סתם נגרר אחרי עדר של כבשים עיוורות. אין לי בעיה לדבר ברצינות, עם מי שבאמת מבין מה עומד מאחורי המילים, שמכיר את התרבות הג'מייקנית. אם יש מישהו כזה, שגם לאחר מכן סולד מקפלטון, זו זכותו המלאה. אבל אחרת הוא פשוט לא במצב לדבר מבחינתי... אם לא, אני מתכוון לעשות מחר בערב שרשור גדול שיסקר את שיריו של קפלטון באופן די ממצה (כולי תקווה, יש לו המון טיונים...) ועוד דבר אחד - אם ההתנגדות שלכם נובעת מפחד שקפלטון ישיר על שריפת הומושאים בהאנגר, אתם יכולים להיות מאוד רגועים! ההופעות שלו בעולם לא כוללות מילים שקשורות לתכנים פוגעים, משום שהוא איש חושב, ולא ירצה לפגוע לעצמו בעסקים. וכדי להמחיש לכל הבורים קצת מקפלטון אני רוצה להזמין את כולכםלראות את הוידאו הזה מהופעה של קפלטון, וגם את הסרטון הזה שלו עם דיויד האוס קרו שבאים גם הם, ואולי להבין כמה דברים שהם מעבר. אני תמים אם אני אחשוב שבזה השרשור הזה יסגר, אבל אני אודה לכולכם אם תשמרו על תרבות דיון ותשרשרו כל מה שקשור לנושא לשרשור זה בלבד. הודעות שלא ישורשרו אך ורק לכאן בנושא יימחקו ללא הודעה.

Syndrome

New member
איזייי... מבט הגיוני על הכל!

אני כותב פה משם משתמש ישן בגלל שהיוזר של סיני חסום משום מה.... דבר ראשון תגובה קטנה לכל אלה שאמרו ש"אנחנו פשוט לא מבינים איך זה בג'מייקה". בג'מייקה זה גם לגיטימי ונורמטיבי לחלוטין לדפוק למישהו כדור בראש על הליכה במקום מסוים, או אמירה לא במקום, או מבט לא במקום... אז שהם ישמרו את ה"נורמטיביות" שלהם לעצמם, לא כמונו כמוהם. הג'מייקנים לא צוחקים במה שהם אומרים וצריך לקחת אותם ברצינות רוב הזמן, ומי שיודע את זה יודע. רגאיי היא מוזיקה שבאה מתוך איזשהי השקפת עולם רוחנית - כשמסתכלים על העולם רואים שהוא נברא באחדות גמורה, מהתא הכי קטן עד לנזר הבריאה, האדם. אם נניח ששרשרת המזון, לדוגמא, לא מסכימה עם הדרך בה היא פועלת והצמחים "בוחרים" לאכול חיות ולא להיפך, הרי היינו מקבלים כאוס גמור. כשתא מסוים בגוף האדם מחליט שהוא לא מעוניין יותר לשחק את תפקידו ולשתף פעולה עם שאר תאי הגוף והוא רוצה להתפתח בעצמו - מתקבלת התופעה שנקראת סרטן. זאת הבעיה של הרבה אנשים עם הקהילה ההומו-לסבית. אותם אנשים מוחים נגד הבריאה, ומאשימים שבמקרה הספציפי מאוד שלהם נעשתה איזו טעות והאחדות הגמורה של הבריאה אינה תקפה לגביהם. בעולם המבולבל של היום זאת טענה רלוונטית לגמרי. זאת אגב הסיבה, שיש כל כך הרבה אש בין הדתיים שמזוהים עם הבורא לבין הקהילה הנ"ל. זאת בדיוק הסיבה שהייתה התעקשות עד כדי מסירת נפש(!) מצד הקהילה לקיים את המצעד שלהם דווקא בירושלים מכל המקומות. לא מתוך מאבק בדתיים ולא מתוך איזשהי ליברליות-סופר-צודקת, אלא מתוך מרידה בבורא עצמו ובמלכותו. אז מה לעשות, לכעוס עליהם? לשרוף? ממש לא. הם ראויים לכבוד אנושי כמו כולם וצריך לעזור להם. יש הרבה מקרים שגבר או אישה מתוך איזשהו מצב נפשי מבולבל מאמצים לעצמם את הזהות של המין השני. ישנם תהליכים פסיכולוגיים/נפשיים שבהם אפשר לשחרר אנשים מהזהות הזאת! לא רציתי להכנס לכזה דיון טעון אבל הרבה דברים שנאמרו כאן יכולים להוביל לסתם שנאת חינם וחוסר הבנה. יום יפה שיהיה לכם.

bigm2

New member
שניה שניה

רק שאני אהיה בטוח שהבנתי - אתה אומר שלהיות הומו\לסבית זה מצב פסיכולוגי שאפשר לצאת ממנו? ושהם מורדים באלוהים? אתה מדבר עליהם כמו ילדים קטנים. "הם לא מבינים מה הם עושים אז אל תכעסו עליהם"

ronnl

New member
עדיף שלא תגיב לטיפש שכזה שאין לו מושג

על מה הוא מדבר

Syndrome

New member
אני לא מתכוון להפוך את זה לאיזשהו ויכוח גדול

יש כאן יותר מדי כאלה - רשמתי את ההסברים שלי בהודעה. כשאתה יוצא נגד השלמות והמחשבה של הבריאה (להזכיר למי ששכח - אברי רבייה נועדו, זכר ונקבה בהתאמה, כדי להתרבות..) אתה יוצא נגד מי שעומד מאחוריה. מי שרוצה לראות את הדברים באמת, יראה. ומי שלא יאמר שאני טיפש. אולי הוא אפילו צודק...

טובא

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif

נראה לי שזה השרשור הכי ארוך שהיה אי פעם בפורום!

SouLion

New member
חלאאאאאאאאאס

חלאס עם התרבות הרומאית-מודרנית שלכם, התרבות של להשתלט על כל שאר התרבויות בעולם ולהגיד לכולם מה נאור מה מותר מה בסדר ומה צריך להיות. חלאס לגנוב לכולם את השורשים שלהם ולהכניס הכל תחת מטריה מאוד יפה ומנצנצת של פלורליזם שנכנס לתוקף רק אם הוא תומך בעניינים הפרטיים שלכם. התרבות הזאת שבה הכל מותר וחופשי מבחינה חומרנית ומינית אבל חס וחלילה אם מישהו יחשוב שונה ממכם או לא יסכים. אני לא אמרתי לאף אחד לרצוח הומואים או לפגוע במישהו ולא עשיתי את זה בעצמי. בחיית רבאק מה אתם רוצים?? לא כולם חייבים לאהוב אותכם, ולא להסכים איתכם. אני אישית חושב שגבר ששוכב עם גבר זה אסור וחולני. אני לא מספיק נאור כמוכם? אני באמת מתנצל, שכחתי שאלוקים שם אותכם לשופטים של נאורות ואינטליגנציה. לא מבין מה אתם כולכם נרעשים...כל בנאדם דתי לא משנה מה הדת שלו חושב בדיוק באותה צורה של קייפלטון. מה לעשות שמעשי סדום וזימה לא הולכים טוב עם דת. אבל עזבו אותכם אנשים שמאמינים במשהו הם לא נאורים כמוכם...חבורת אליטה שכמוכם. אתם לא מבינים שמה שגורם לכל האנטיגוניזם כלפיכם זה דווקא כל הרעש והצלצולים שאתם עושים. כמו לעשות מצעדים מבזים בעיר הכי קדושה לשלוש הדתות המרכזיות בעולם. אני בטוח שאם זה היה מצעד של זונות ערומות וסקס וההתהוללות של סטרייטים ברחבי הבירה גם הייתה התנגדות אבל אתם חושבים שהכל מכוון נגדכם במקום לפתוח קצת את העיניים ולא לנסות בכח להתגרות ולמשוך אש....אף אחד לא אמר שאתם צריכים לאהוב את קייפלטון או לבוא להופעה שלו. אבל אל תבואו פה לפורומים שלנו ולהופעות שלנו ותזיינו לנו בשכל. אל תגידו לי מה לאהוב ועם מה להסכים...לא אוהב הומואים!! כן כן אתם יכולים להתחיל לזיין בשכל שאני הומופוב ואולי הומו בארון. חחחחח ולהמשיך עם כל התאוריות המגוכחות שלכם. העובדה היא שלא כולם מסכימים עם הדרך שלכם ואתם לא יכולים להחליט שכל מי שלא מסכים הוא לא נאור ומוצלח כמוכם. ד"א יש סיבה שנבראו שני מינים לאדם, יש סיבה שהאיברים שלהם נבראו בצורה מסויימת. אבל החטא שלכם הוא חטא ה-גאווה, ההיבריס, שאתם כל כך גאים ומתנשאים מעל כולם ובמיוחד מעל אלוקים שאתם חושבים שאתם יודעים יותר טוב ממנו. ואל תתנו לי פה דוגמאות מפגרות ולא מבוססות כמו שראיתי שכתבו פה על דוד ויהונתן, כי כנראה שאתם מדברים הרבה על כבוד אבל קשה לכבד אנשים מאמינים... לא יודע למה אני מתאמץ להגיב פה. בכל מקרה....אני הולך להופעה של קייפלטון ואני לא מתכוון שום פגיעה ותקיפה של הומואים אחר כך. אלא רק להנות מהופעה של אומן בולט ומרכזי בסגנון המוזיקה האהוב עליי. לא פחות ולא יותר מזה. וכל הקהילה ההומו-לסבית סתם משניאה את עצמה על אנשים עוד יותר כרגע. לא על כל דבר צריך לצעוק ולעשות רעש. ושיזהר הבנאדם שישווה עוד פעם בין זה לבין השואה. אני רוצה לראות מישהו עומד מולי פנים מול פנים ועושה את ההשוואה הזאת!!! חבורה של פוסיהול. אתם עושים השוואה בין מישהו שחושב שאתם הולכים בדרך לא נכונה לבין להקים מחנות מוות ומכונת רצח שיטתית שמשפילה ולוקחת מאדם את הצלם אנוש שלו? הבנאדם שיעז להשוות....me dun him fi real וכן תתלוננו לאחותכם ולסבתא שלכם שאני מאיים. חחחח תהיו בריאים כולכם. חובבי רגאיי וחובבי באטי רק עשו טובה, עזבו אותי בשקט מכל השטויות שלכם (עוד מעט גם קהילת מלקקי הכוס הישראלית תבוא להפגין כי קייפלטון גם שר נגד פוסי-סוקה, ואחר כך קהילת עובדי האלילים תבוא ובסוף בסוף העדה העירקית כי באבילון זה יעני איפה עירק היום והוא מסית לשרוף את העירקים) one love Soul-J

Grand Master G

New member
חחחחח הרגת אותי מצחוק בשתי שורות

האחרונות!! אני מוכן לאסוף מגבית עבור כרטיס טיסה לקינגסטון (כיוון אחד, לא יהיה צורך בחזור) לפותח השרשור האימתני שלמטה - אני מזמין לו מונית, על חשבוני כמובן, מהנמל תעופה לטיבולי גארדן, שיגיע עם כל השלטים והדגלים שלו ושיפגין שם, ולא בנמל תל אביב.

xXx Shiraz xXx

New member
אני מנסה להבין האם להתייחס להודעה

הזו ברצינות או לצחוק ממנה... בהנחה שהיית רציני אתה אבסורדי. ממש. "אתם עושים השוואה בין מישהו שחושב שאתם הולכים בדרך לא נכונה לבין להקים מחנות מוות ומכונת רצח שיטתית שמשפילה ולוקחת מאדם את הצלם אנוש שלו? הבנאדם שיעז להשוות....me dun him fi real וכן תתלוננו לאחותכם ולסבתא שלכם שאני מאיים" לא הספקת לסיים משפט, וכבר סתרת את עצמך. תסלח לי יקיר, אבל לשנוא אוכלוסייה שלמה רק בגלל ההעדפות המיניות שלהם זה אכן מכונת רצח שיטתית שמשפילה ולקחת מאדם את צלם האנוש שלו (מילותיך שלך). זכותך לשנוא את מה שבא לך, מאיזה סיבות שבעולם. מצידי תשנא הומואים, תיגעל מהם, לא יודעת מה. אבל ללכת לשרוף אותם? ליידות אותם באבנים? להשמיד את כולם ? הדרך מפה למכונת רצח שיטתית היא קצרה מכפי שנדמה לך... ההשוואה נכונה להחריד וזה מה שעצוב בסיפור, שאתה אפילו לא קולט כמה שזה פסול. זכותך לשנוא או לאהוב מה שבא לך. ברגע שהשנאה הזו הופכת לאלימות פיזית או מילולית כלפי הזולת אתה פוגע בזכות הטבעית שלהם לכבוד כבני אדם. והאיום הזה שלך פה, ספק צחוק ספק אמת, הוכיח עד כמה שאתה לא מודע לכוח של מילים. חפש בשרשור ל קפלטון, את ההודעה שלי בכותרת "
קבלו ציטוט לסיכום
" תקרא את הציטוט. בבקשה. אתה מאשים את הקהילה ההומו-לסבית בשאיפה או חתירה בלתי נלאית לנאורות ואינטליגנציה. תסלח לי יקירי אבל מדברייך משתמע שאתה מרגיש נאור מעליהם כי אתה סטרייט. איזו זכות יש לך להרגי רגשי עליונות על בנאדם אחר הא?! בנאדם שאתה אפילו לא מכיר. בעצם...מה בנאדם מה? אוכלוסייה שלמה. מדבר על אוכלוסייה שלמה במילים כוללניות ומכלילות, מלאות דעות קדומות ובלי טיפת היגיון... קיצר LIVE AND LET LIVE ויותר מזה. תן לאנשים לחיות בכבוד. אל תתבטא ככה בפומבי, יש אנשים שזה מעצבן אותם. ד"א אני סטרייטית. ואני לא חשה מעל הומוסקסואליים, משום מה. אה כן... כי אני יודעת שכולנו ONE BLOOD. אדום. כולנו בני אדם. כדאי שנתייחס אחד לשני כבני אדם ולא כבהמות... תודה רבה ויום טוב מצטערת אם דבריי הפכו בוטים בשלב מסוים זה מכעיס אותי.

SouLion

New member
חמודה...כנסי תקראי רגע

או שקראת הודעה אחרת או שרמת הבנת הנקרא שלך חלשה מאוד נתחיל בזה שלא מצאתי שום סתירה בציטוט של המשפט שלי. לא קשור לאוכלוסיה שלמה, לא קשור אפילו להומואים או סטרייטים. הבנאדם שיהיה מספיק בור כדי להשוות בין מישהו שאומר שהוא לא אוהב הומואים לבין נאצים ושואה אני אישית מעוניין לראות עם פנס בעין. ולא איכפת לי אם הוא סטרייט, הומו או חובב חיות. בתור יהודיה את צריכה להתבייש שאנשים עושים לך כזאת השוואה פה בכלל במקום לתמוך בה. לא כל דבר צריכים ישר לזנק ולקפוץ עם המילה הזאת שואה שואה כאילו זה איזה משחק. תנסי רגע לדמיין איך זה היה לחיות שם אפילו יממה אחת ותנסי לדמיין רגע מה עבר על בנאדם שם. ותעני לי אחר כך אם מישהו יכול להעז בכלל להשוות בין איזה הומו שגר במדינת ישראל שכולה הבעיה שלו בחיים זה שלא נותנים לו לערוך איזה מצעד בירושלים או מביאים לו איזה אומן ג'מייקני הומופוב להופיע בארץ. ממש דמעות...ההומואים פה ממש חיים כמו בגטאות ובמחנות ההשמדה. איך לא ראיתי את הדמיון מקודם... עוד דבר חמודה, אני לא השתמש במילה שונא. לא אוהב? כן..זכותי המלאה לא לאהוב, אף אחד לא יגיד לי את מי לאהוב ואת מי לא. ושוב כנראה שקראת הודעה אחרת ולא את שלי לפני שהגבת כי: לשרוף, ליידות באבנים, להשמיד? תגידי לייייייייי... מתי ראית אותי כותב את המשפטים האלה בדיוק? אז במקום לקרוא את ההודעה שלי כמו שהיא ולהגיב למה שהיה רשום בה, את יוצרת לעצמך מן מערבולת של תחושות שמשלבת את ההודעות של כולם ואת כל המטענים פה ומגיבה לי משהו שלא קשור למציאות בכלל. ולסיכום אני לא מרגיש שאני מעל אף אחד אבל אם תקראי טוב את ההודעות שהושארו פה ע"י חברי הקהילה ההומו-לסבית ואת הלך הדברים שלהם את תראי שרוב מה שהם רשמו היה מתנשא, מזלזל, מבטל ולרוב הם גם השתמשו בביטויים כמו נאור או שאר ביטויים שמדגישים כמה להם יש ידע לעומת ההומופובים הבורים שלא אוהבים משכב זכר (בושה עליהם באמת....) חוצמזה: אל תתבטא ככה בפומבי??? למה מי את??!!! מי שם אותך פה אחראית על צנזורה? את אל תתבטאי בפומבי כי יש אנשים שזה מעצבן אותם, אותי למשל, אז אני אגיד לך לא לבטא את עצמך? תתבגרי קצת לפני שאת מנסחת לי הודעות ואני מתייחס לכולם כמו בני אדם, גם אם הם הומואים. פשוט אני לא אוהב את הדרך שלהם ומה שהם עושים ולכן לא אשאיר אותם קרובים אליי. אבל מפה לפגיעה הדרך מאוווווד מאווווד ארוכה. אז מספיק להיות כל כך יפי נפש. לפעמים לפני שסתם תוקפים דעות ועמדות של בנאדם עדיף לראות ולהבין מה הוא מייצג במקום להניף חרב לכל כיוון בצורה עיוורת מקווה שתקראי הפעם את שתי ההודעות כמו שצריך ותדעי לשים את הדברים בפרופורציה respect Soul-J

xXx Shiraz xXx

New member
ודאי שקראתי את הודעתך

ואף הבנתי היטב. וזה מה שעצוב לי. אני מניחה שאתה ריפרפת על דבריי כי איך פיספסת שאמרתי (במפורש) שהדרך מפה למכונת רצח שיטתית היא קצרה מכפי שנדמה לך... ההשוואה לשואה היא כמובן מוקצנת אבל היא נכונה. זה התחיל מהטפה ציבורית לשנוא את ל היהודים וזה,הם נחותים וטה טה טה. אל תשכח שהיטלר עלה לשלטון בדרך דמוקרטית, עם האג'נדה המאוד חריפה שלו. זה כל ה"חוכמה". מתחיל בקטן ותראה לאן זה מדרדר... העניין הוא כזה אני אמרתי "אבל ללכת לשרוף אותם? ליידות אותם באבנים? להשמיד את כולם ?" והסקתי שתבינו שלשרוף- מילותיו של קייפלטון. ליידות באבנים - חרדים בירושלים. להשמיד את כולם - המטרה של היטלר שברוך השם לא הושגה.... הדימיון קיים בין כולם. האפלייתיות הזו שאנשים נוטים לחיות בה, בלי לרגע לשפוט את עצמם על האכזריות שבדבר, זה מגעיל. וכן אתה לא יכול להתבטא בפומבי. כמו שמארתי אלף פעם בתגובה שלי, אתה יכול לשנוא את מי שאתה רוצה, אבל לא לפגוע פיזית או מילולית... אתה יכול להביע את דעתך בצורה לא מעליבה. כשאתה מאיים על מי שישווה את המקרה לשואה, הטון שלך הופך מזלזל... יום טוב.

xXx Shiraz xXx

New member
וכן, יש לי מושג ולו הקטנטן ביותר

מה היה בשואה. הקיבוץ שלי הוקם על ידי גרמנים ב1936, כמה חכמים שדאגו לברוח מראש. כמות האנשים שהגיעו כ-4 לאחר מכן הייתה עצומה. אנשים שעברו סיוטים באור יום. מספיק לשמוע סיפור אישי אחד כדי להבין את חומרת המלחמה.... אני במקרה לא גרמניה (ממ בסוף ה40 הגיעו בולגרים להשלמת ייסוד הקיבוץ, אז אני בולגריה) אבל כל הקיבוץ שלי כן. אין לך מושג מה זה שהתחילו את ההפרטה בחדר האוכל ושאלו זקנה אחת "מה המספר?" בשיא התמימות, והיא צעקה על הקופאית שבחיים לא תעיז לשאול אותה את השאלה הזו... לענייננו... אני יודעת מה היה בשואה, אני לא טפשה. אבל אני גם יודעת איך זה התחיל. וזה התחיל מהעלבות פה שם, אבל לא של מספר אנשים אלא של אוכלוסיה שלמה (בעקבות המנהיג הטפש שלהם, שאגב חל יום הולדתו ביום שישי שבוע הבא. 118 שנים לנבלה.) קיצר אני יודעת שבחיים לא יתנו לעוד שואה לקרות (או כך לפחות אני מקווה) אבל לשיר על לשרוף הומואים זה במדיה מסוימת הדרך לזה... ברגע שאתה מתייחס לבנאדם כמו אל לא בנאדם (קשה לי לנסח את זה יותר טוב), אתה כבר לא מחשיב את המעשים שלך כרצח עם. ועוד פיסת מידע בלתי חשובה בעליל הוריו של היטלר ניסו שנים להביא ילדים לעולם היו כ5 עוברים שמתו בגילאי ינקות עד 4. רק אדולף עבר את הגיל הזה. חוסר מזל של שבריר שניה.

SouLion

New member
מה הקשר בין שמיים וארץ?

את דוחפת פה המון דברים לא קשורים בכל מקרה גלשנו קצת מעבר לדיון פה, אם את ממש מעוניינת תפני אליי במסרים או משהו אני אשמח להבהיר לך יותר את העמדה שלי, למרות שאני לא חושב שיש יותר מדי טעם בכל מקרה, תהני אם את הולכת להופעה או לא לסיכום, אני לא ראיתי אף אחד מהפורום הזה קופץ סתם לפורום גייז ומתחיל לרשום להם: למה אתם שוכבים עם גברים. כי הם לא מעניינים אותי ולא התפקיד שלי לבקר אותם למרות שאני חושב ככה אז למה הם באים לכאן ומתחילים להטיף לנו על רגאיי ועל הופעות שאנחנו רוצים לראות את מדברת על חיה ותן לחיות? סבבה, אני נתתי לחיות ולא הפרעתי לאף אחד, הם באו למגרש הבייתי שלי

למעלה