קפלטון, כאן לא שורפים הומואים!

• פותח הנושא eviv
  • פורסם בתאריך

eviaman

New member
יפה ארז...

סחטיין על הבקיאות , אני מזמין אותך להאנגר 11 ביום העצמאות לשמוע את זה לייב BRADA ! THAT DAY WILL COME ב 24 באפריל.... יא מאן!

xXx Shiraz xXx

New member
23 לאפריל

וזה שיר מבין היפים אם לא היפה ביותר של קייפלטון, שמה המסרים שלו טהורים ואני מעריהצ אותו בגלל (או יש לומר - בזכות) השיר הזה...

bigwill

New member
טוב איתך אפשר כבר לסגור עיניין

"הרי לא הייתם הולכים להופעה של מישהו שקורא לרצוח שחורים, או יהודים, או רסטה מנים כמוכם." זה הציטוט שלך "לא טוב לכם שהוא בא אל תבואו כמה אתם מזיינים במוח" זה הציטוט שלי תעשה את החשבון לבד, Seen?!?

bigwill

New member
ובשביל להבהיר:

כמו שאני לא הייתי הולך להופעה של מישהו ששר נגד שחורים, ככה אתה לא תבוא להופעה של מישהו ששר נגד הומואים. אז אל תבוא קיצר.

otzzto

New member
אז מה הפאקינג הבדל?!?!?!?!?!

למה אתה מרשה שאדם יפלה קבוצה אחת באוכלוסיה שאתה לא משתייך אליה, אבל קבוצה אחרת (שאין לי מושג אם אתה כן או לו משתייך אליה) אתה אומר "לא לא מה אסור להסיט נגד שחורים" למה? כי זה יותר מקובל? יותר פוליטיקלי קורקט? למה על שחורים אתה מוכן להגן ועל הקהילה ההומולסבית אתה לא?!?!?!?!?! WTF is wrong with you man???

bigwill

New member
לדעת לקרוא זה חשוב

אמרתי שלא הייתי הולך להופעה שלו. אל תכניס לי מילים לפה. לא מתאים לך ההופעה, אל תבוא, תעשה לכולנו טובה גדולה. ומן הסתם שאני לא ייגן על הקהילה ההומו-לסבית, את דעתי כבר אמרתי עליהם. אם מישהו יפלה את טל בכר, אז יהיה בלאגן, אבל בינתיים זה הכל. בקיצור, שיגידו מה שבא להם כל הזמרים, שישירו על מה שהם רוצים ויעשו מה בזין שלהם כמו שאומרים. זה הכל.

Gouzita

New member
אתה יודע מה יקרה אם מישהו יפלה את טל בכר ../images/Emo70.gif

יהיה לו עסק רציני איתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!
אהבתי את החפירות !

ב ז ו ק ה

New member
קפלטון - כאן אתם לא תגידו לנו מה לשמוע!

קודם כל איש איש באמונתו יחיה. אני חושב שחופש הביטוי הוא זכות ששמורה לכולם והיא גוברת על כל קול של בעד או נגד. ושכל אדם יגיד את מה שהוא חושב ואת מה שהוא מאמין בו. אבל יש גם דבר שנקרא כפייה - וכאן אתם חוצים את הגבול הדק שבין מחאה לבין כפיה. תפגינו, תרימו, תצעקו הכי חזק שאתם יכולים..לכם הזכות למחות... ואנחנו נהיה בפנים ונריע לאחד האומנים הגדולים של העשור שנפלה בחלקינו זכות גדולה לראות אותו בהופעה חיה כאן אצלינו בת"א. אבוי לרגאיי בארץ אם מופע כזה יבוטל בגלל צעדי הכפיה שלכם. אף אומן לא ירצה לבוא לכאן אחר כך - והנזק שתסבו במקרה כזה רק יוסיף לכם שונאים שלא היו לכם עד כה.. אני חושב שלקהילה ההומו לסבית בארץ יש צרות הרבה יותר גדולות מאומן שמגיע מג'מאייקה פעם בעשור. ותעזבו בשקט את ג'מאייקה - אין לכם חצי מושג מה הולך שם, אתם לוקים בבורות כשזה נוגע לתרבות, לדת, למסרים ובכלל.. מעניין שלגבי ראשים של הומואים שבאמת נערפים בערב הסעודית כל שבוע אף אחד לא מרים פה צעקה. תקחו את האנרגיות האלה ותנתבו אותם למקומות האלה, שנוגעים ליומיום שלכם. אני לא תומך במאבק שלכם, גם בגלל שאני לא חושב שהוא צודק אבל בעיקר בגלל הדרך שבה אתם מנהלים אותו. ובאמת איפה הייתם כשבוג'ו היה כאן (ועוד פעמיים)... Don't take it personal. ולסיום: Adam was made for Eve....

xXx Shiraz xXx

New member
בזוקה הסיום שלך הרס הכל

באמת. באותה מידה אני יכולה להגיד שאדם נולד ללכת ויש אנשים שנולדים משותקים. השוואה מגעילה, גי הומוסקסואליות היא אינה מחלה, אבל הבנת את העיקרון. התהליכים בגוף האדם הם לא מכונה. לא כל ילד יוצא זהה ולא כל נטייה מינית דומה לקודמתה... כיום במאה ה21 כבר יודעים שהומוסקסואליות מקורה בתהליך הלידה, זה קשור להורמונים מסויימים שמופרשים וזהו ככה נולד ילד עם נטיות לכיוון זה או אחר... וזהו. פשוט ככה. ורק שתדע שכל ההמולה מסביב זה - זה עניין של תקופה, של חברה. ביוון העתיקה כולם היו הומואים, וזה היה דבר נורמלי ואף אחד לא הרים גבה... ולכל הבחורים יפי הנפש שקוראים פה נגד הומוסקסואליות וזה... אחר כך אתם נכנסים לאתרי סקס זולים ומסתכלים על תמונות של לסביות אז מה הקטע? מה ההבדל אם זה זוג בנות או זוג בנים הא? בקיצור. כולנו שווים. לא משנה צבע מין דת או העדפה מינית. לכולנו הדם אדום... ולקינוח: קייפלטון מלך
נפגש בהאנגר בערב יום העצמאות... (וזה לא אומר שאני שומעת את השירים שלו שהם נגד הומואים, חלילה. יש עוד הרבה שירים אחרים לאהוב)

ב ז ו ק ה

New member
שירז..

כל אחד שיאמין במה שהוא רוצה. אבל שזה לא יבוא על חשבון האחר. מותר להם למחות, אבל אף אחד שלא יכפה כאן שום דבר. ועם זה קודם כל התחלתי. אני חושב שישראל היא מספיק פלורליסטית כדי לקבל לחיקה כל מיעוט באשר הוא, ולדעתי הקהילה ההומו-לסבית מנהלת במקרה הספציפי הזה מאבק שאיננו צודק שגובל בכפיה. ואם הופעה תתבטל בגלל זה - ... אני אמרתי כבר את דעתי. לא צריך לספר לי איך נקבעת המיניות באדם. אני במקרה לומד תואר מתחום מדעי החיים שהוא רלוונטי - ויש הרבה מחקרים שגם מפריכים את הטענות האלה, רק שבמדיה את שומעת רק על מה שתומך... היופי הוא בלהגיד מה שרוצים להגיד שירז. ופוליטיקלי קורקט לא תמיד פותר את כל הבעיות.

xXx Shiraz xXx

New member
../images/Emo206.gif קבלו ציטוט לסיכום ../images/Emo206.gif

היופי הוא להגיד מה שרוצים, כל עוד זה לא בא על חשבון האחר. לפגוע בבני האדם זה גועל נפש, רק כי הם קצת שונים ממך. כולנו בסופו של דבר בני אדם. ועכשיו אני רוצה לחלוק עם כולכם ציטוט מקסים מההקדמה של הספר "הגזענות - כפי שהסברתי לבתי" (
)מאתר טאהר בן ג'לון: "הגזענות היא תופעה האופיינית לבני האדם בלבד. בקרב בעלי החיים היא אינה קיימת. שום ג'ירפה תמירת צוואר אינה לועגת להיפופוטמים על שהם מגושמים. שום זברה מפוספסת בשחור-לבן אינה צוחקת על סוסים חומים. עוד לא פגשתי חתולה סיאמית שמתעבת חתולים פרסיים, גם לא כלב רועים גרמני שיש לו רגש עליונות על כלבים מסוג בוקסר אנגלי, למשל, או להפך. את הגזענות המציאו בני האדם, כשפגשו באנשים זרים שלא הכירו, שנראים אחרת מהם וצבע עורם שונה משלהם, שמדברים ומתנהגים אחרת ממה שהם רגילים לו, שהמאכלים שלהם מריחים אחרת, שחגיהם שונים וכדומה. חוקרים רבים ואנשים בעלי מצפון חברתי ורצון טוב הטרידו את מוחותיהם בכל התקופות בשאלות מדוע זה קורה, איך זה שאנשים מתמאלים שנאה כך]י אנשים שלא עוללו להם כל רע, וכל "חטאם" מסתכם בצבע עורם או בהשתייכותם לקהילה אנושית אחרת או לעם שונה. וגם, איך יתכן שמי שהיה בעצמו קורבן לדעות קדומות ולהתנכלויות בשל מוצאו, יהפוך בעצמו לאדם בעל דעות קדומות, ולעתים אף לא יהסס לפגוע בכבודו האנושי של הזולת ובזכויות האדם שלו. ומעל לכל, איך זה קורה שאף ילד לא נולד גזען, ובכל זאת ילדים רבים, רבים מדי, מתבגרים והופכים להיות כאלה, ובבוא העת אף מנחילים את הגזענות לילדיהם, לעתים מבלי להרגיש בכך.." פירוש המלה גזענות הוא אפליה על רקע דת, צבע, מין, גזע, לאום וכו'. "נטייה מינית" היא אינה חלק מההגדרה של גזענות אך היא נתונה לאפלייה, לכן הטקסט הנ"ל התאים לי פה. בזוקה, כמובן שאני בדעתך שאיש איש באמונתו יחיה. ואני מאוד בעד ההופעה. אבל זכותם למחות. מחאה היא לא דרך "על חשבון האחר", היא דרך להביע דעה (בהנחה שזו מחאה לגיטימית...) דיון באורך עמוד שלם בפורום בתפוז זה לגיטימי למדי. יום טוב חבר'ה
הספר מומלץ מאוד !! באמת

ב ז ו ק ה

New member
אני מסכים איתך

כל אחד הוא מיעוט באיזשהו מקום. לא ייצרו את כולנו בשטאנצים. כולנו שונים וזה דבר חשוב שצריך לזכור. יש אנשים שרואים את היותם מיעוט כדבר רע ומכך הם סובלים כל ימי חייהם - חוסר הערכה עצמית וכו'.. ויש אנשים שחושבים שהם יוכלו לכפות את דעתם על הרוב, רק בגלל שהרוב לא חושב כמותם. ולא ממש משנה אם זה הומוסקסואלים, דתיים, חילוניים, יהודים, ערבים - זה ממש לא משנה. זכותו של כל אחד למחות בדרכים ליגיטימיות חובתו של כל אחד גם לכבד את מי ששונה מהם ולא להתריס כנגד דברים שבהם ההבנה שלהם לוקה בחסר. העולם הזה הוא לא המקום היפה ביותר שיש, אבל יש דברים שלגביהם קיים סטטוס קוו מאד ברור והכי חשוב הוא: חיה ותן לחיות. עצם זה שנכנס לפורום הזה מישהו וזרק לכאן פצצה שכדוגמתה לא ראינו הרבה זמן, זה דבר ליגיטימי. מצד שני, לפנות לחברי כנסת ולנסות לסכל את ההופעה בדרכים עקומות (לא ניתן להם עכשיו רעיונות) זה דבר פסול ועל כך אסור לעבור בשתיקה. כל צד חושב שהוא צודק, אבל יש גבול שאסור לעבור אותו. מחרותיים כמה הומופובים ילכו ויגרמו לסגירת מסיבה של איזה די ג'יי - רק בגלל שהוא הומוסקסואל... לא נצא מזה אף פעם. אז שכל אחד יעשה פה את השיקולים שלו, מה כדאי לעשות ומה ממש לא כדאי. בקיצור, אני מפסיק לחפור כאן. תהני בהופעה שירז. ושיהיה לך יום כתום.

K C

New member
יפה אמר טאהר

it's a free country. כל עוד הם לא מפריעים להופעה, שיפגינו.

xXx Shiraz xXx

New member
לא טאהר אמר את זה חח

טעות שלי, חשבתי שזה מובן מדבריי. ההקדמה של הספר נכתבה על ידי העורך... חח הספר לא לידי אז ברח לי שם העורך... הציטוט הוא מההקדמה...

bigm2

New member
לא מדויק לגבי יוון העתיקה

אם כולם היו הומואים, מן הסתם כל העם הזה היה נמחק מאוד מאוד מהר... פשוט לא היה את העניין של גיי\סטרייט, אז יכולת להיות עם מי שבא לך, לנשק בבוקר בחור ובערב אישה...

אתה מפספס כאן משהו

קפלטון קורא לרצח הומואים ולסביות, וזאת לא הבעיה, כי לא נוכל לשנות אותו. הבעיה היא שנותנים לו להופיע, ובכך הופכים את הדעות שלו ללגיטימיות! הדעות שלו הן בשום פנים ואופן לא לגיטימיות! זכות אדם באשר הוא לחיות יותר חשובה מחופש הביטוי! ושמישהו סוף סוף יענה! אם הייתם קונים דיסקים של אמן נאצי? האם הייתם הולכים להופעה שלו אם המוזיקה הייתה טובה? אני בטוח שאף אחד מכם לא היה הולך וכולכם הייתם מתרעמים אם זה היה קורה! וזה לא משנה אם קפלטון לא ישיר על זה בהופעה, או אם ככה הוא חונך כי פשוט אסור לתת לזה לגיטימיות!

למעלה