קצת חדשות סייברס.

Snake Bandage

New member
קצת חדשות סייברס. ../images/Emo58.gif

בפרק 11 מופיע בחור אחד שמאסארו מכיר, קואיצ'ירו, שנראה כמו מישהו שאני הייתי מציירת. אבל למי אכפת מפרק 11? הפרקים הבאים נראים מאוד מבטיחים. אבל רק אם אתם מחפשים התפתחות של העלילה או משהו. בפרק 13 מופיע רייז גריימון, בפרק 14 מאך גאוגאמון, ובפרק 12 מופיע איזה דיג'ימון ינשופי שקשור כנראה לאיקוטו. אה, דרך אגב, התמונה המצורפת היא של איקוטו. מסתבר שהוא צעיר ממאסארו וטונמארי סו בכמה שנים, וחי בעולם הדיגיטלי. והוא לא אוהב בני אדם, משום מה. הוא נראה טיפה יותר מעניין משאר הדמויות עד עכשיו, לדעתי, למרות שהוא נראה כמו שילוב של דמויות מבייבלייד ומ-.hack עם קצת ריו של טיימרס. כמובן שהכל תלוי באישיות שלו.

Serf SaN

New member
אההההההההההההההה ../images/Emo58.gif

O_O.. פאקקק... פאקקקקקקקקקקק.. איך לא ראיתי את זה קודם? OO..אה, כי לא נכנסתי לאינטרנט כבר כמה ימים. XD וואי..איזה מגניף..*רץ לקרוא בWTW* תודה. [:

Serf SaN

New member
../images/Emo58.gif..אוקי..זה מסביר הרבה...

התמונה ה-לא- חתוכה של איקוטו. D: עכשיו ניתן להבין למה הדיג'יכלי של איקוטו הוא כחול-שחור. בגלל שהם שינו לפאלקומון את העיצוב טיפה..אבל במיוחד את הצבעים. |: חבל..ממש אהבתי את הירוק-חום. ]: ד"א, נכון שהעיצוב של איקוטו ממש ממש מגניב? OO קצת מזכיר לי את התלבושות המגניבות שהם תמיד לבשו בדיג'ימון..(שבסייברס החליטו לשים להם תלבושות מכוערות). הוא קצת מזכיר את ריו, אבל הוא נולד וחונך ע"י דיג'ימונים..זה קצת מזכיר את טרזן. םO

Serf SaN

New member
אה-הא! עכשיו אני מבין למה כולם

התכוונו בWTW..קאי מבייבליד! XD בכל מקרה, מה דעתכם על הגרורומון-לייק הזה שמאחורי איקוטו? O: ד"א, שי, קראת את התאוריות שהעלו בWTW? ועל האולימפיינים 12, האבירים המלכותיים והבלה בלה? דווקא נשמע לי ממש מעניין. באמת רציתי סדרה עם האבירים המלכותיים. ^^; הסרט השמיני לא היה משו. X:

Serf SaN

New member
חדשות סייברס נוספות. ../images/Emo58.gif

פורסמה תמונה של העמוד שאחרי העמוד שבו ניתן לראות את איקוטו ופאלקומון. (במגזין V-JUMP) פה ניתן לראות את רייזגרימון ומאקגאוגמון תוקפים את איקוטו. למרות שמקודם ידענו שאיקוטו ילך כנגד מאסארו והאחרים, עכשיו אנחנו בטוחים בזה. [: >המשך חדשות בהודעה הבאה.

Serf SaN

New member
המשך. ../images/Emo58.gif

מסתבר שלדיג'ימון שמאחורי איקוטו קוראים Mercurimon. הוא בדרגת מגה, ונחשב כ-God Man. (לא ידעתי איך לפרש את זה..) השם שלו מגיע מ-מרקיוריאוס, האל של הגנבים, במיתולוגיה הרומית. (Roman god of thieves) דבר נוסף, בפריוויו לפרק 12, בפרק 11, ניתן לראות לשניה את פאלקומון (קובץ מצורף). כנראה שהעלילה נכנסת כבר עכשיו, דיי מוקדם. [: נגלה את זה היום בערב, או מחר. (היום משודר פרק 12, לא?). >המשך בהודעה הבאה.

Serf SaN

New member
אני אמשיך בעוד איזה שעה..

יש לי עוד כמה דברים לספר. [: ד"א, אמרתי כבר שאני שונא את האנימטורים של סייברס? הם זוועתיים. הם הרסו כל דיג'ימון קיים. בקלפים כולם נראים כל-כך יפים (אפילו אגומון, גאומון וראראמון)..אפילו בתמונות ששמים במגזינים וזה, הם נראים טוב. פאלקומון פשוט נראה זוועה פה.. TT

Serf SaN

New member
המשך! ^^ ../images/Emo58.gif

עומדים לצאת עוד שני דיג'יכלים חדשים לשוק, סגול שחור ואדום שחור. (הסגול של איקוטו, והאדום של סאטסומה). ראו לינק. יצא לשוק גם המשחק דיג'ימון לDS..דיג'ימון סטורי. אני לא יודע מה קורה עם המשחק עצמו, אבל האריזה בטח מפתה! D: כדאי לכם לראות. ^^ הם אפילו עשו השקעה והקטינו את אגומון, גאומון וראראמון לגודל נורמלי, של שאר הדיג'ימונים. XD ואחרון חביב, באתר הרשמי של דיג'ימון סייברס העלו תמונות ומידע על אמא של מאסארו, צ'יקה אחותו והדיג המוזר. שמו ד"א, הוא Hiroshi Yushima.

Serf SaN

New member
מצאתי עוד תמונה של ../images/Emo58.gif

פאלקומון! [: ד"א, הבנתי סוף סוף למה בכל מקום החליטו של מרקיריאומון הזה הוא חלק מה12 אולימפיים. כי השם שלו מגיע מאל הגנבים, במיתולוגיה הרומית, ויש עוד 11 כמוהו. ת'אמת, שיהיה נחמד אם תהיה איזו ונוסמון. XD שהם יהיו מן תחליף לדארק מאסטרס. ^^;

Snake Bandage

New member
מרקורי לא היה רק אל הגנבים...

בראש ובראשונה, הוא השליח של האלים. הוא המקבילה הרומית להרמס, אחרי הכל. והוא גם פטרון הרופאים, אם אני לא טועה. יש גם מארסמון, מינרווהמון ונפטונמון, שהם באותו שלב כמו מרקורימון. אני משערת שבעתיד יהיו גם ג'ופיטרמון, יונומון, ווסטהמון, ונוסמון, דיאנהמון, וולקאנמון, אפולומון ופלוטומון. עכשיו אני מבינה מאיפה הם הביאו את התיאוריה המוזרה הזאת על 12 האלים האולימפיים. אחלה. כולי תקווה שזה יהיה מעניין. אלים אולימפיים, מה לא טוב באלים אולימפיים?

Serf SaN

New member
מאיפה לך שיש גם מארסמון

מינרווהמון ונפטומון?.. הם הוכרזו או משהו? או שיש כבר תמונות/קלפים שלהם? X:

Serf SaN

New member
OMG! באמת יש דיג'ימונים כאלה! O:

הרגע בדקתי, ובאמת יש כאלה קלפים!.. רק שתמונה של מינרוהמון לא מצאתי בכל מקום.. אבל הנה תמונות של מארסמון ונפטונמון! ^^

Digi Lista

New member
אם כבר אז מרקורי לפי האסטרולוגיה

קשור לתקשורת והוא השליט הראשי של מזל תאומים ויש לו גם קשר(פחות יחסית) למזל בתולה. מרקורי אכן נחשב לשובב,הוא מתחכם כזה(ולא בהכרח כנקודה חיובית) ויש נטייה לקשר אותו בין השאר לתחבולות וגניבות(אבל לא רק,יש בו גם הרבה צדדים חיוביים). השנה מרקורי בנסיגה במזלות המים,למעשה עוד בערך שבוע הוא יכנס לנסיגה במזל סרטן,כשמרקורי בנסיגה התקשורת כולה עלולה להשתבש(כולל מכשירי חשמל),יש נטיות גדולות יותר לגניבות והרבה מאוד קצרים ביחסים עם אנשים...באופן אישי יש לי השפעה דיי חזקה במפה של מרקורי(הירח שלי בתאומים,הירח הוא הכוכב השני המשפיע ישירות על האופי אחרי השמש,וכוכב מרקורי עצמו נמצא אצלי במזל עקרב שהוא גם מזל השמש שלי)זאת אחת הסיבות שאחד התחומים שאני יותר מתחברת אליהם הם כתיבה ותקשורת,מרקורי אצלי במפה שולח היבטים חיוביים ושליליים לכוכבים אחרים וזה אומר שחלק גדול מהחיים ומהבעיות שלי מתקשרים לתחומי התקשורת. סתם בלי קשר ישיר לנושא השרשור(שהוא אגב מצויין ולא שכחתי את מה שהתחייבתי ואכן יבוצע לקראת שבוע הבא לגביי השרשורים המצויינים האלה
) הכותרת של ההודעה של שי משכה את תשומת הלב שלי....

Serf SaN

New member
ואוו..ם.ם..את ממש מבינה בזה XD

בכל מקרה, על מה התחייבת והוא יבוצע לקראת השבוע הבא? @@; לא הבנתי. XD

Serf SaN

New member
מי הביא תמונות באיכות מעולה? מי??

אני! D: סה מגניב סה. ^^ איקוטו והשאר באיכות מצוינת, לגבות! @@

Serf SaN

New member
כן, גם אני חשבתי על זה XD

אבל כביכול לובומון גם בערך העתק של גרורומון. >.> כאילו, כל הדיג'ימוני זאב בסדרה הזאת לקוחים מגרורומון בסופו של דבר..אז. X:

למעלה