OMGGG!../images/Emo58.gif ראיתי את הפרק! OO
פאקקקקקקקק..זה היה פרק אדיר. אבל מה שיותר חשוב..הם שינו את האנימטורים!! הם שינו את האנימטורים!!!!! ^___^ או לפחות לימדו אותם איך לצייר. ;;~ שמתם לב שלכולם יש LINEART שונה? לפחות מפרק 9..(האחרון שראיתי). והם למדו סוף כל סוף לצייר את אגומון! עד עכשיו זה נראה כאילו הם ממש התקשו. XD הוא באמת קשה לציור..אבל עדין, אתם צריכים לדעת.@@; הקטע עם סאנפלומון היה אדיר. XD ושמתם לב שהיא וגאוגמון עושים משהו סוף כל סוף? לפחות הם עוזרים במקצת..לתפוס את מאסארו וביומון. XD עכשיו אני חייב להגיד עוד משהו על סאנפלומון וראראמון. בקשר להודעה שלי ממקודם. הם מרחפות!!!!!!!!!!!!! סוף כל סוף הם מרחפות! ;; במקום להיות תקועות באוויר.. פאלקומון ממש חמוד. ^^ ויש לו גם קול כזה קאוואי~ הפרק היה מלא באקשן ובבדיחות פה אחד. [: ושמתם לב שפואמון עשה בדיוק מה שקורומון עשה בסרט הראשון? ^^; זה היה כזה חמווווד. נחמד שרואים את דאטס מכל מיני כיוונים, חדרים שונים בתוכו, וגם את העיר עצמה. ד"א, שמתם לב שהם הכניסו המון שירים חדשים לפסקול?????? OO זה היה ממש מוזר..שאף פעם לא השתמשו באותם שירים.. ועוד משהו, שאמרו בWTW ושמתי לב לזה..הם חתכו את הגדילות. כאילו, רואים רק את החלק של הראש שנהפך. אה! וגם הוסיפו בכמה פרקים האחרונים את הקטע שמראים תמונה של הדיג'ימון ומסבירים עליו. כל כך התגעגעתי לזה ;;~ אני חושב שהמון דברים השתנו בפרק הזה (או בפרק הקודם, לא ראיתי אותו). הם שינו בכלל את האנימציה, וגם את דרך הצילום (הייתי אומר בימוי..אבל זה מצויר XD)..כאילו, כל הנקודות צילום וזה, והדרך לעשות אותם עפים, או לא יודע. אני חושב שזה הכל מגיע מזה שעל הכמה פרקים הראשונים, כולם התחילו ממש לשנוא ת'סדרה, וזה הופץ ברשת. נראה לי שהיה להם מספיק זמן לשנות, לפחות בערך. '-' בכל מקרה, פרק אדירררררררררררררר. ומעניין אותי למה צ'יקה עדין לא קיבלה דיג'יכלי. ובאיזה צבע הוא יהיה. הממ..אולי כי ביומון תמות? נשמע לי כמו תשובה סבירה. ;;