קצת חדשות סייברס.

Serf SaN

New member
עוד מידע ../images/Emo58.gif

אחרי שפרק 12 שודר.. אומרים שהוא הפרק הכי טוב בסייברס עד כה. [: גם פאלקומון מופיע, וגם מרקיורימון. (הם הרסו אותו לחלוטין! כמובן..האנימטורים המחורבנים האלה..) וכל הסיפור הזה עם הביומון וצ'יקה, מה זה מוזר. ם.O בכל מקרה, הנה תמונה של הגרסא של טואיי לפאלקומון. נראה..נחמד. אבל למה עוד פעם ציפור נינג'ה?! לא יכלתם פשוט לקחת את הוקמון?! ._. אם כבר הוקמון, אז במקום הביומון הזה (שהוא בן, ד"א..בן ורוד XD), יביאו את הוקמון לצ'יקה. כבר יש לנו מיחזור אחד מהעונה הראשונה..למה עוד? ._.

Ignisu

New member
שאלה.

יש לך מושג מתי יביאו לנו את צמד הרובוטים החמוד שלנו? O: [שיין גריי/מיראג' גאוגא]

Snake Bandage

New member
חדשות מרעישות! ../images/Emo58.gif

הפרק ה-12 של סייברס הוא פרק טוב. לא. באמת. זה פרק אדיר. ויש קטע עם פיומון (ביומון, נו) וצ'יקה שממש גרם ללב שלי להישבר כי הוא היה כל כך יפה ועצוב.

Serf SaN

New member
כבר אמרתי את זה ממזמן XD

חוץ מזה..את רואה את הפרקים ביפנית? X: נראה לי שגם אני אתחיל..@@ למרות שאני מבין רק חלק מהדברים..\: ד"א, הביומון היא בת? (משום מה הבאתי מאיפשהו שהיא בן..>.>)

Snake Bandage

New member
אני מורידה כשאכפת לי.

והפעם התמונות עוררו את הסקרנות שלי, והורדתי, והיה אחלה. הפיומון זה בן, אני חושבת. הוא משתמש בצורה די זכרית של "אני" (boku), אם אני לא טועה.

Ignisu

New member
../images/Emo58.gifנמ.

גם דוקורו-צ'אן משתמשת ב-Boku. ואני דיי בטוח שהיא נקבה .-. אגב, מה ריגש אותך? ה-"אני אגן על צ'יקה בכל מחיר" וזה? ם: זה סתם עשה את מאסארו קשוח כזה. פרק הבא... מרקורימון נגד דינוזאור רובוט עם אקדח כיד!$@# כנראה. אני כלכך מרביץ ליוצרים אם רייז יינצח את מרקורימון .-. זה פרפקט נגד אולטימייט. למרות שהיוצרים לא ממש חכמים. [דרימוג'י לדיג, דיג'ימונים בגודל ענק וכו'.] אני רוצה את צמד הרובוטים }:

Snake Bandage

New member
זה נכון. ../images/Emo58.gif

יש בנות שהם די טומבויז שמשתמשות ב-boku. אבל נו. משום מה הדרך שבה פיומון דיבר גרמה לי להרגיש שזה בן. אני לא יודעת למה. נו, כל הסצינה הזאת שצ'יקה נשענת על הגב של פיומון ליד החלון? זה היה מקסים. לפי הפריוויו, נראה לי שמרקורימון יכסח את רייזגריימון במכות.

Ignisu

New member
אבלאבלאבל ../images/Emo58.gif

לרייז יש אקדח גדול!@# בטח מרקורימון יאכל לו את הכדורים, השמן הזה. בפרק 14 יש לנו מתאבק עם חגורת אליפות. יש לו עיצוב יפה ם:

Serf SaN

New member
כן..באמת למאכגאוגמון יש עיצוב

יפה.. למרות שאני בטוח שהאנימטורים יהרסו גם את זה. דיי התפלאתי אגב, שאת ביומון ואת גארודמון הם ציירו דיי דומה למקור. XD חוץ מהגודל כמובן.. עדין לא ברור למה הם החליטו להגדיל את כולם..זה דיי מעצבן. ;;~ אולי כי מאסארו והאחרים גבוהים בראש מטאי וכל השאר?~ דבילי. זה היה יכול להיות הרבה יותר מגניב אם הם היו קטנים.. ד"א, נכון שראראמון מרחפת באוויר? אז לא~! שימו לב, היא בעצם תקועה באוויר. כדי לרחף היא צריך לזוז טיפה למעלה למטה. כנראה זה יותר מידי השקעה בשביל האנימטורים המטומטמים האלה. ד"א, אף אחד לא חשב על זה פה, אבל לרוב בדיג'ימו,ן העיר, או חלקים ממנה מגיעים ממקומות אמיתיים. פה אני מניח שלא, הא? -_-;

Serf SaN

New member
OMGGG!../images/Emo58.gif ראיתי את הפרק! OO

פאקקקקקקקק..זה היה פרק אדיר. אבל מה שיותר חשוב..הם שינו את האנימטורים!! הם שינו את האנימטורים!!!!! ^___^ או לפחות לימדו אותם איך לצייר. ;;~ שמתם לב שלכולם יש LINEART שונה? לפחות מפרק 9..(האחרון שראיתי). והם למדו סוף כל סוף לצייר את אגומון! עד עכשיו זה נראה כאילו הם ממש התקשו. XD הוא באמת קשה לציור..אבל עדין, אתם צריכים לדעת.@@; הקטע עם סאנפלומון היה אדיר. XD ושמתם לב שהיא וגאוגמון עושים משהו סוף כל סוף? לפחות הם עוזרים במקצת..לתפוס את מאסארו וביומון. XD עכשיו אני חייב להגיד עוד משהו על סאנפלומון וראראמון. בקשר להודעה שלי ממקודם. הם מרחפות!!!!!!!!!!!!! סוף כל סוף הם מרחפות! ;; במקום להיות תקועות באוויר.. פאלקומון ממש חמוד. ^^ ויש לו גם קול כזה קאוואי~ הפרק היה מלא באקשן ובבדיחות פה אחד. [: ושמתם לב שפואמון עשה בדיוק מה שקורומון עשה בסרט הראשון? ^^; זה היה כזה חמווווד. נחמד שרואים את דאטס מכל מיני כיוונים, חדרים שונים בתוכו, וגם את העיר עצמה. ד"א, שמתם לב שהם הכניסו המון שירים חדשים לפסקול?????? OO זה היה ממש מוזר..שאף פעם לא השתמשו באותם שירים.. ועוד משהו, שאמרו בWTW ושמתי לב לזה..הם חתכו את הגדילות. כאילו, רואים רק את החלק של הראש שנהפך. אה! וגם הוסיפו בכמה פרקים האחרונים את הקטע שמראים תמונה של הדיג'ימון ומסבירים עליו. כל כך התגעגעתי לזה ;;~ אני חושב שהמון דברים השתנו בפרק הזה (או בפרק הקודם, לא ראיתי אותו). הם שינו בכלל את האנימציה, וגם את דרך הצילום (הייתי אומר בימוי..אבל זה מצויר XD)..כאילו, כל הנקודות צילום וזה, והדרך לעשות אותם עפים, או לא יודע. אני חושב שזה הכל מגיע מזה שעל הכמה פרקים הראשונים, כולם התחילו ממש לשנוא ת'סדרה, וזה הופץ ברשת. נראה לי שהיה להם מספיק זמן לשנות, לפחות בערך. '-' בכל מקרה, פרק אדירררררררררררררר. ומעניין אותי למה צ'יקה עדין לא קיבלה דיג'יכלי. ובאיזה צבע הוא יהיה. הממ..אולי כי ביומון תמות? נשמע לי כמו תשובה סבירה. ;;

למעלה