קצת חדשות סייברס.

Snake Bandage

New member
סרף, אל תתרגש יותר מדי.

פשוט נתנו הפעם לצוות ממש טוב לעשות את האנימציה. בכל סדרת שונן ארוכה יש כמה צוותים שעובדים על האנימציה, ועל כל פרק עובד צוות אחר, ואז הדמויות נראות שונה ואיכות האנימציה מתחלפת. היה את זה בכל העונות הקודמות של דיג'ימון (ב-02 היה צוות נהדר שעבד למשל על הסיומת השנייה, הפרק הראשון בבית ג'יגה, מרק אבן והפרק הלפני אחרון. אנימציה וציור נפלאים, אני בטוחה שהצוות עלה המון כסף), יש את זה בפוקימון (לא, אני רצינית. יש צוות מסויים שמצויין בפוקימונים אבל בני האדם נראים אצלו טיפה מוזר), יש את זה בנארוטו (יש שם צוות שעושה אנימציה זורמת נפלאה)... בכל מיני סדרות. הצוות של הפרק הזה פשוט טוב, זה הכל. הצוות הזה יעשה עוד פרקים על בטוח, אבל אל תתחיל לחשוב שהאנימציה תהיה כל הזמן כזאת טובה.

Serf SaN

New member
אה.. הרסת לי את קטע. ../images/Emo7.gif

כביכול ידעתי שיש קבוצות אנימטורים בכל סדרה. (בבליץ' כל פרק מחליפים אותם XD) אבל..אוף, לא חשבתי שזה יהיה גם פה X: כי -אני לפחות- אף פעם לא שמתי לב לשינוי בדמויות בשאר העונות של דיג'ימון.. כמובן שהיו קטעים ממש יפים, וכאלה פחות, אבל האיך שהם נראו אף פעם לא השתנה. םO

Ignisu

New member
למה היא לא קיבלה iC. ../images/Emo58.gif

יש לי רעיון למה ם: נכון בספויילר ל-13 אמרו שגארודאמון יוצאת משליטה כזה? [מאסארו אמר משהו כזה, שהיא כבר לא זוכרת אותם] לדעתי בהתחלה מרקורימון ייכסח אותם, ובאמצע הקרב פיומון תתפתח לגארודאמון, תצא משליטה ואז מרקורימון ייחשוב שהיא תחסל אותם וילך. גארודאמון תתקוף את העיר וזה, ואז מאסארו ייגרום לג'יאו גריימון להתפתח לגריימון מתרומם [אוי ווי.]. הם ינצחו את גארודאמון ואז כל הקולים האלה מ-DATS יחזירו אותה לדג'יטאל וורלד. אבל זה רק מה שאני חושב O:

Serf SaN

New member
זה היה ברור שמשהו יקרה לפיומון..

היא לא תישאר איתה לשאר הסדרה. םO מההתחלה הייתי בטוח שתיהיה לה תסמונת ג'רי-ליאמון כזאת..XD

Serf SaN

New member
בקשר לקאממון..

קאממון. הצב שמגיש תה? אוקי. חשבתי עליו..ונכון אמרו הרי שדיג'ימונים מגיעים לעולם ע"י רגשות של בני-אדם? ובן אדם לא יכול להחזיק דיג'ימון אם הוא לא חבר בדאטס?. אוקי. אז ככה. הרי גם אגומון לא בדיוק הגיע בתור ביצה מיד אל מאסארו. לקח קצת זמן, הוא גדל, ואז הם נפגשו. אולי הקאממון הזה אותו הדבר? הגיעה ביצה לעולם האמיתי, דאטס חטפו אותה לפני שמישהו אחר היה יכול, ובמקום (או במקרה) הוא כבר בקע, או כבר גדל לצורת טירון שלו, והם החליטו פשוט להשאיר אותו בדאטס. או ליום שיבוא השותף שלו, או לא יודע מה. <: בכל מקרה, מישהו בWTW העלה תמונה של צורת האלוף/אולטימייט (לא בטוח) של קממון, מדיג'ימון סטורי..תבדקו בלינק ל
אני גם דיי מתלבט אם לקנות את המשחק הזה..עדין לא הבנתי על מה הוא. אבל יש לי DS. םO

Ignisu

New member
סטורי?

אני קונה. אני רק מקווה שייצא באנגלית. אם לא - נקנה ביפאנית X:

Snake Bandage

New member
וואו. כמה מכוער.

גואפאמון הוא קאפה בובתי? לזה לא ציפיתי. הוא נראה כמו שילוב של קאפה, מונזאהמון, וקאנצ'ומה מ-Konjiki no Gash Bell. ;ם_ם כולי תקווה שהמשחק ייצא באנגלית. נראה לי שהוא מתוכנן לצאת בארה"ב בסתיו, אבל אי אפשר להיות בטוחים לגמרי. מה שכן, נורא מבאס אותי שארוקנימון יש שם אבל מומימון אין. לפחות, לא ראיתי שיש מומימון. אבל ראיתי סקרינשוטים של ארוקנימון אז היא לפחות נמצאת שם.

Ignisu

New member
ק...קאנצ'ומה?

םם" קאפה נכון. מונזאהמון אני מבין. אבל למה קאנצ'ומה לעזאזל? םם"

Serf SaN

New member
XD

אם יש ארוקנימון בטוח יש מומימון...נראה לי. בטח פשוט לא תפסו סקרינשוט שלו. הייתה ארוקנימון בפרסומת למשחק. אולי בגלל זה חשבת?

Snake Bandage

New member
בסוף יש גם ארוקנימון וגם מומימון.

אני המאושרת באדם. X3 *מחכה בקוצר רוח שהמשחק ייצא, כי אז היא תוכל להשוויץ בקבוצה הכוללת את ארוקנימון, מומימון, בילזבומון, וויזארדמון, זודומון ו... כנראה וייקמון*

Serf SaN

New member
יצא השיר המלא של believer

השיר אינסרט של סייברס. [: ממש חמוד ^^ הנה עטיפת האלבום אגב>>

למעלה