איך המערב היה כיף שזה גם התרגום שמתאים בדיוק לשם באנגלית...
R RinRan New member 25/1/03 #34 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifאיך המערב היה כיף שזה גם התרגום שמתאים בדיוק לשם באנגלית...
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifאיך המערב היה כיף שזה גם התרגום שמתאים בדיוק לשם באנגלית...
R ruth yehuda New member 25/1/03 #56 איך המערב היה כיף, ומוטי...../images/Emo60.gif שחכת עוד תרגום שנוהגים לומר (ואין לי מושג למה...): |כוכב|איך המערב היה פרוע
איך המערב היה כיף, ומוטי...../images/Emo60.gif שחכת עוד תרגום שנוהגים לומר (ואין לי מושג למה...): |כוכב|איך המערב היה פרוע
M motib4 New member 25/1/03 #4 Switching Goals../images/Emo29.gif האפשרויות לבחירת השם לסרט Switching Goals הם: גול כפול. להחליף מטרות. להחליף שערים. להחליף גולים. שרשרו את בחירתכם להודעה זו בלבד.
Switching Goals../images/Emo29.gif האפשרויות לבחירת השם לסרט Switching Goals הם: גול כפול. להחליף מטרות. להחליף שערים. להחליף גולים. שרשרו את בחירתכם להודעה זו בלבד.
C Coo¢k£i ²°°² New member 25/1/03 #12 ../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif גול כפול אופקורס
N netta12 New member 25/1/03 #43 ../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifגול כפול, אפילו שזה לא התרג ום המדויק
S SuPeR BaBe ²°°³ New member 25/1/03 #27 ../images/Emo185.gif../images/Emo113.gifגול כפול../images/Emo70.gif
R RinRan New member 25/1/03 #35 ../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifגול כפול הכי קצר-הכי יעיל.
א אני רואה כפול New member 25/1/03 #48 להחליף מטרות בגלל שזה בעיקרון הקטע של השם באנגלית כאילו זה שם דו משמעי- גם להחליף שערים (כי התאומות מתחלפות בקבוצות) וגם להחליף בגלל המטרות (מרי קייט רוצה להיות בקבוצה מנצחת, אשלי בכלל לא רוצה להתאמץ)
להחליף מטרות בגלל שזה בעיקרון הקטע של השם באנגלית כאילו זה שם דו משמעי- גם להחליף שערים (כי התאומות מתחלפות בקבוצות) וגם להחליף בגלל המטרות (מרי קייט רוצה להיות בקבוצה מנצחת, אשלי בכלל לא רוצה להתאמץ)
M motib4 New member 25/1/03 #5 Our Lips Are Sealed../images/Emo29.gif האפשרויות לבחירת השם לסרט Our Lips Are Sealed הם: שפתינו חתומות. לא מגלות לאף אחד. שרשרו את בחירתכם להודעה זו בלבד.
Our Lips Are Sealed../images/Emo29.gif האפשרויות לבחירת השם לסרט Our Lips Are Sealed הם: שפתינו חתומות. לא מגלות לאף אחד. שרשרו את בחירתכם להודעה זו בלבד.
C Coo¢k£i ²°°² New member 25/1/03 #13 ../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif שפתינו חתומות