קצת פרופורציות!!!

LiHiLuSh

New member
אני מתעלת אבל רק הבהרתי את המצב../images/Emo6.gif

והוא שלח התפוזבלזונה

Eden10025

New member
מממ..

קודם כל אני חייבת לציין שההודעה שלך נכתבה בצורה מזלזלת ופוגעת. תתפלאי,אבל לא.לא כולנו כותבות "לאאאאאאאאאאאא הוא לא הומו!!!!111". היה רק חסר שתגידי שאנחנו כותבות עם טעויות כתיב ומספרים במקום אותיות,זה לא הבלוג של מאי כאן.:S בכל מקרה..אני חושבת שאם ביל הומו/לא,זו זכותו ובעיה שלו,ממש לא עניין שלנו. הרי בסופו של דבר..מזה הומו? בן-אדם שאוהב בן-אדם אחר.לפעמיים עושים מזה סיפור יותר מדי גדול. אני לא חושבת שביל הומו ולפעמיים אנשים אומרים את זה סתם מקנאה.ואם הוא מתאפר,אז..? החברה קבעה שזה משהו שאמור להיות "רק" לבנות,שיעשה מה שבא לו,מה שעושה לו טוב,הוא לא פוגע כאן באף אחד. ולדעתי הוא מיוחד.כן.מאוד.ואולי אפילו בגלל מה שאמרת,הוא ילד/נער/גבר(איך שתרצו) רגיש.ואין הרבה כאלו,הוא מוכשר ויודע לבטא את עצמו בשירים,שזה אחד הדברים שהכי קשים וראויים להערכה. וממתי MCR נהיו להקה של בנות? אני חושבת שזה בולשיט,למוזיקה אמורים להתחבר,כמו שאנחנו התחברנו למוזיקה של ט"ה.בגלל הלחן,המילים,המשמעות ופשוט ממה שיצא מכל העבודה הקשה שלהם. בעייני הוא מיוחד,בגלל מה שמבדיל אותו מאנשים אחרים בגיל שלו ויש הרבה דברים כאלו. ועכשיו וידוי-האמתי..שאף פעם לא יצא לי לאהוב נער "כמוהו",מבחינת הטעם שלו בבגדים,שיער,איפור וכל זה,אבל בכל זאת זה קרה,כי זה כבר חזק מאיך שהוא נראה,הוא פשוט מיוחד. חפרתי..אבל אני מקווה שלפחות מישהו אחד קרא הכל.שיהיה לילה טוב.=]

Eden10025

New member
וד"א-

ואם בכל זאת לא הבינו מה שניסיתי להגיד,אז כן..אני חושבת שהוא נראה טוב,מאוד.

אגנסקעXD

New member
דפקת חפירה..../images/Emo194.gif

אבל את כול כך צודקת.. הומו= גבר אוהב גבר זה מעצבן שישר רוצים להגיד משהוא פוגע אומרים הומו.. מה ההומויים עשו לכם ..? ביליקושקושקושקושקוש חלוה עליך..!

Bill Kaulitz 89

New member
חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי ../images/Emo6.gif

זה לא הבלוג של מאי פה
פריקאצי שכזה: " ה!X לX ה!מ!1111111111111 " מי שהבין שיגיד אני :]

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifסליחה????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo26.gif

דבר ראשון ~~~~~ הוא לא הומו!!!!!! וגם אם הוא כן, אז מה??? הומואים ולסביות הם אנשים בדיוק כמונו!!!!!!! אין בהם שום דבר שונה חוץ מההעדפה שלהם לאהוב אנשים ממינם!!!!!!!!! ואם ביל היה הומו, אז זה לא היה אומר כלום עליו!!!!!! וזה שהוא שומע MCR~~~~~ כולם שומעים!!!!! יש לי המון ידידים ששומעים אותם, ואני יכולה להבטיח לך שהם לא הומואים!!!! וגם אני שומעת אותם!!! אז מה?? נהייתי לסבית??? אז את מנסה להגיד שאנחנו צריכים להפסיק לאהוב אותם רק בגלל שאת מאמינה שהסולן הומו???!!!!!!!!!! תגידי את נורמלית??????!!!! אין שום דבר רע בהומואים!!!!!!! יש הרבה דברים רעים בהומופוביים!!!!! ולדעתי את אחת כזאת!!!!! אי אפשר לשפוט בנאדם על פי מה שהוא או מי שהוא!!!!!! אז יודעת מה?? נניח שביל הוא הומו. לי זה לא מפריע!!! ואני בטוחה שגם למיליוני מעריצות אחרות, שבאמת באמת אוהבות את המוזיקה שלהם!!!!!!!!!!!!!!! אני באמת אוהבת אותו, ואת המוזיקה שהוא עושה, אז רק בגלל שהוא הומו צריך פתאום להפסיק לאהוב אותו??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא ניראה כמו שהוא רק בגלל שהוא אוהב את זה, וטוב לו עם המראה שלו! אז רק בגלל שהוא מתאפר קצת, ויש לו פנים מדהימות שאולי לך ניראות כמו פנים של אישה, אז הוא הומו????!!!!! אז כדי לך לעשות סדר במחשבה שלך, אם את חושבת שכל בן שמתאפר הוא הומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

X Slider

New member
ג'יזס תחליפי מקלדת ../images/Emo122.gif

מקשי ה-?! שלך לא בסדר
הם נתקעים כזה...

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifחחח למה???../images/Emo26.gif

אני מנסה להוכיח פה נקודה חשובה!! אז אני צריכה הרבה סימני קריאה......... כאילו שאני צועקת...................... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

PerfectSP

New member
אני צריכה להחליף מקלדת!!;;;האפס שלי לא ע../images/Emo190.gif

עובד!!!!!! וזה מציק!

PerfectSP

New member
שני האפס,והיום גיליתי שגם התשע! ../images/Emo190.gif

והעכבר כברו בקושי פועלD: חחחחחחחח איזה מחשב לא מתפקד יש ליXDD כי הכל אצלי ישן חוץ מהמחשב עצמו,שהוא בן שבועייםD:

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifחחח תודה!!!../images/Emo26.gif

אבל זה ממש נכון, לא???

Bill Kaulitz 89

New member
חופשי .. מסכימה עם כל מילה.

ניראלי רק אני ואת חסרות חיים ערות בשעות כאלו XDD

למעלה