מממ..
קודם כל אני חייבת לציין שההודעה שלך נכתבה בצורה מזלזלת ופוגעת. תתפלאי,אבל לא.לא כולנו כותבות "לאאאאאאאאאאאא הוא לא הומו!!!!111". היה רק חסר שתגידי שאנחנו כותבות עם טעויות כתיב ומספרים במקום אותיות,זה לא הבלוג של מאי כאן.:S בכל מקרה..אני חושבת שאם ביל הומו/לא,זו זכותו ובעיה שלו,ממש לא עניין שלנו. הרי בסופו של דבר..מזה הומו? בן-אדם שאוהב בן-אדם אחר.לפעמיים עושים מזה סיפור יותר מדי גדול. אני לא חושבת שביל הומו ולפעמיים אנשים אומרים את זה סתם מקנאה.ואם הוא מתאפר,אז..? החברה קבעה שזה משהו שאמור להיות "רק" לבנות,שיעשה מה שבא לו,מה שעושה לו טוב,הוא לא פוגע כאן באף אחד. ולדעתי הוא מיוחד.כן.מאוד.ואולי אפילו בגלל מה שאמרת,הוא ילד/נער/גבר(איך שתרצו) רגיש.ואין הרבה כאלו,הוא מוכשר ויודע לבטא את עצמו בשירים,שזה אחד הדברים שהכי קשים וראויים להערכה. וממתי MCR נהיו להקה של בנות? אני חושבת שזה בולשיט,למוזיקה אמורים להתחבר,כמו שאנחנו התחברנו למוזיקה של ט"ה.בגלל הלחן,המילים,המשמעות ופשוט ממה שיצא מכל העבודה הקשה שלהם. בעייני הוא מיוחד,בגלל מה שמבדיל אותו מאנשים אחרים בגיל שלו ויש הרבה דברים כאלו. ועכשיו וידוי-האמתי..שאף פעם לא יצא לי לאהוב נער "כמוהו",מבחינת הטעם שלו בבגדים,שיער,איפור וכל זה,אבל בכל זאת זה קרה,כי זה כבר חזק מאיך שהוא נראה,הוא פשוט מיוחד. חפרתי..אבל אני מקווה שלפחות מישהו אחד קרא הכל.שיהיה לילה טוב.=]