קצת פרופורציות!!!

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifחסרת חיים????../images/Emo26.gif

אני לא יודעת מה איתך, אבל לי יש חיים!!! אני פשוט לא יודעת מה לעשות איתם..................... חחחחחחחחחח סתם!!!!!

Bill Kaulitz 89

New member
היית ערה גם ב-4 !?!?!?

משווגעת
ככה אני אוהבת אותך

Lilo093

New member
../images/Emo36.gifחחח גמני אותך!!!../images/Emo26.gif

ובכל מקרה, כל יום אני הולכת לישון ב6 בבוקר, ואז ישנה כל היום..................... חחחחחח אז................. על תתפלאי.................... חחחחחחחחחחחחחחח רגע, אז עכשיו יש לי בעיה בח'????? חח סתם....

crazysapir

New member
כך אמרה זאתי שאוהבת את אבריל../images/Emo69.gif../images/Emo26.gif

חוחוץ מזה!! הם אוהבת את ביל כי אולי הם באמת חושבות שהוא כ"כ חמוד!!!!!!!!!!! אבל ביל זה ביל וטקויו הוטל זה טוקיו הוטל!! אז את טוקיו הוטל הם יאהבו כי הסולן שלהם[ביל ]מוכשר וכו'....!!!!!!!

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDD נקודה יפה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

הרגת אותיXDDDDDDD
[והתכוונתי ל-ואת זה אמרה זאתי שאוהבת אבריל-XDDD תכלס אותו השיט בסטיגמות
]

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifוואי את ממש ילדה קטנה אה? ממש אבל.

מה את נכנסת לכל השיט הזה. מה. את חושבת שלימשהו פה אכפת בכלל? מה אם ביל היה הומו זה מה שהיה גורם לנו, לי לפחות, להפסיק להעריץ את טוקיו הוטל? מה אני מעריצה את ביל בנפרד ואת טוקיו הוטל בנפרד? זה נשמע ממש ממש מופרך. אני לא מכירה אותו כל החיים,אני כנראה גם לא אכיר. יצא לי לקרוא כמה ראיונות שלו פה ושם. אם הבן אדם אומר שהוא לא הומו, אז מה אני יכולה לעשות? את רוצה שאני אלך אליו הביתה ואבדוק תתגובות המיניות שלו? ומי אמר שביל הוא היחיד שמיוחד? יאווווו הבנת הנקרא בשיט אין לך אה? תאמת להגיד לך? לא ממש הבנתי Whats your point.

X Slider

New member
../images/Emo88.gifבואו לא נפתח ריב../images/Emo88.gif

ההודעה הזאת לגיטימית ובעלת תוכן, הגיבו בהתאם!!

crazysapir

New member
איזו תוכן בדיוק?תעשה לי טובה~אני לא מבינה למה

אתה לא מוחק תשירשור הזה

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gif

אני מסוגלת לראות את הסירטון מלא פעמי9ם ואף פעם לא ימאס.. איזה בובים הם...!

כרמלי6

New member
חח מה הקשר אבל לMCR ?! ../images/Emo122.gif

וזה שאנחנו אומרות שהוא לא הומו אז זהלא אומר שאנחנו עושות שם רע ללהוקה ... וזה שהוא מתאפר זה לא אומר שהוא הומו עובדה יש עוד בנים בעולם ששמים איפור כמו פיט וונטז מפוב
גם הוא מתאפר זה אומר שהוא הומו !? לא חח נראה לי שהוא מתנהג קצת כמו בת כי הוא בנאדם רגיש .. ולא נראה לי שאם הוא יגיד שהוא הומו זה יגמור לו את הקרירה תראי לדוגמה את עברי לידר זה דווקא שידרג לו את הקרירה.. והוא באמת מיוחד ... חח והוא לא כזה מגעיל הם רק חושבים על דברים מגעילים חח וגם את לא מכירה אותו שאת יכולה להגיד שהוא מגעיל ... והוא לא שיא החוכמה אבל הוא ממש ממש לא מטומטם ואם אני ילך ברחוב בארץ רוב הסיכוים שאני לאיראה משהו מתאפר כי בארץ כולם חושבים שבנים שמתאפרים הם הומאים .. והמעריץ הזה של בריטני בכלל לא היה קשור אבל לא משנה .. ודווקא אני חושבת שהוא מיוחד [לא מבכינה של משהו עם בעיות] ואין הרבה בנים כמו ביל ... אני חייבת לומר ... חח יווו בהתחלה חשבתי לא להתיחס אבל זה ממש עצבן אותי ולא יכלתי להתעלם מזה יותר חח

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif אלל תענווו די כבר למה כל אחד חושב

שהוא יכול לבוא ולהגיד לנו את כל הדבאים האלה ?? נמאס ככבר , אני לא מתכוונת לענותת !!! ביי.

אמ...

אוקי ,דבר ראשון אם הוא הומו ,אז? מזה משנה? העיקר שטוב לו עם זה . אז הוא מתאפר ושומע אמסיאר ,אז?...גם ג'רארד ומלא כוכבי רוק מתאפרים וזה הופך אותם להומואים? לא חושבת . ולדוגמא אנחנו חושבות שהוא מיוחד ,מה הבעיה בזה? אתה חושב שהוא לא מיוחד בעיה שלך ,אל תפנה אלינו ,לא טוב לך עם זה אל תשאל אחרים על מה שהם חושבים על ביל ואל תתעניין בו . אמ...אז הוא היחיד בעולם לפי דעתך שנראה ככה ,דאמ ,מזה משנה לעזאזל?! אנחנו חושבות שזה מיוחד [נכון בנות?] .

למעלה