קראתם?

מצטער אחי זה לא שטויות

פשוט הרבה רוצים אותה, וכדי להבטיח את הגיוס לשם הם משתמשים בפרוטקציות. וזה לא אומר שהיחידה שווה לתחת, אומנם זו לא יחידה מובחרת אבל מאוד נחשבת. והעובדה שהלוחמים שלה הגיעו עם פרוטקציות לא אומרת שאין להם את הנתונים המתאימים, ההפך.

spider001

New member
אין לי כבוד ללוחמים בה.

יש המון אהבלים עם קב"א 52 ומעלה, ואני מאמין שברפרוטקציות כאמור ניתן להיכנס עם פחות.

זה שיש לבן אדם פרוטקציות

לא אומר שהוא יתקבל ליחידה עם נתונים פחות מהנדרש, ממש לא. אם אין לך כבוד ללוחם (כל לוחם) לי אין כבוד אליך, צר לי הדיון שלי איתך הגיע לסופו.

spider001

New member
לוחם שהגיע למקום עם עזרה רצינית

וגב של דוד שלו הוא בן אדם שלא השיג את מטרותיו בעצמו-משמע נקבה. אם אבא שלי היה מפקד חה"א לעולם לא הייתי מבקש ממנו להגיע למשהו בעזרתו. ההרגשה העצמית והסיפוק בא כאשר אתה משיג את מטרותייך לבד , בעצמך וללא שום התערבות מהצד. מי שנמצא בגולני\גבעתי ובכל חי"ר רגיל ולא מובחר יש לי כבוד אליו כי הוא קרע תתחת כדי להגיע לשם, אבל מי שקיבל את הכל על שטיח אדום יכול לרדת ולמצוץ לכל אלא שקראו תתחת בעצמם וקיבלו את מה שהם קיבלו בזכותם.

זה לא משנה איך אדם הגיע למעמדו

כל עוד הוא עושה את העבודה שלו על הצד הטוב ביותר. את זה אומר לך בן של מפקד בכיר בצה"ל שהגיע למקומו בלי פרוטקציות.

spider001

New member
יחידה שבה פרוטקציות שולטות

משהוא דפוק במפקדים שלה, והם נהנים לקבל טובות הנאה או מילים יפות מבכירים מהם.(ואולי עקב כך אין זאת יחידה מובחרת). ואני שם זיין על מי שהתקבל לשמה עם פרוטקציות ועל המפקד שלקח אותו בגלל הפרוטקציות , ואצדיע לכל אחד שעבר תמסלול בזכות עצמו בלבד וזה תופס לכל יחידה קרבית בצה"ל.

spider001

New member
אין להתגאות במה שאין.

אתה לוחם בזכות עצמך? כבוד הוא לי לצ'וטט עימך, אם לא? דעתך לא מקובלת עליי. אך זכור: טובות הנאה...לא אצלנו, לא חוקי... יום צח.

spider001

New member
אני מזלזל באנשים שחיים על פרוטקציות

כנראה שגם אתה לא נגד.

אני לא נגד אנשים שמסכנים את החיים

שלהם למעני ולמענך, אתה סתם ילד כפויי טובה חכה שתתגייס.

spider001

New member
אתה מכליל, אני ספציפי..ואני אתגייס

ומה שבטוח שאני אסכן את החיים שלי לא פחות ממך חבוב אם לא יותר.

למעלה