קראתם?

spider001

New member
אל תהיה בטוח..

אני 5 שנים במערכת צבאית, יותר ממך, ואני לא מרגיש גיבור, אני יודע בדיוק מה אני יעשה בצבא, אני ממליץ לך להפסיק להתעלות פן תתקע בתקרה.

spider001

New member
5 שנים במערכת צבאית.

שנה ב"עתודה" , שנה הבאה הולך לנסות לטוס... נופל? הולך לקרוע תתחת בכל יחידה התנדבותית שאתקבל אליה.

יפה

אז אני אחרי 3 שנים כשוחר, התקבלתי לטיס ול669 וחתמתי ויתור על שניהם כד ללכת לצנחנים, וזה היה בלי פרוטקציות. אז תוריד מעצמך.

spider001

New member
אתה קצת סותר את עצמך

עוברי טייס זכאים לפסיכולוג בצנחנים ..עזוב אתה מוזר. שוחר איפה?

ריאלי

למה מוזרה? עזוב את הסיבה שעשיתי מיונים לצוות אויר, אבל ל669 מאוד רציתי ללכת ובסוף גרמו לי לחתום ויתור וללכת לצנחנים.

spider001

New member
לתחום ויתור על 669?

יש לך מזל להתקבל ליחידה מצויינת, וויתרת עליה, והלכת לצנחנים? אתה באמת רוצה לעשות קווים כל השירות? (או ללכת לדובדבן). אתה מגביל את עצמך בזאת כצנחנן לוחם, ולא כאיש חילוץ והצלה, צנחן ועוד לא מעט התמחויות.

winnerline

New member
המשך..

מזה 669? מה עושים שם? מה היחידה הזאת בעצם? מה הפרופיל הדרוש ליחידה? והאם הקב"א זה שיקול להתקבל ליחידה הזאת? מה התפקיד של דובדבן אני שמעתי עליהם רבות אבל מה ההבדל בינהם לבין עוקץ פשוט עוקץ הולך עם כלב והם לא?

אוקיי

669 היא חידת החילוץ וההצלה של חיל האויר. בניגוד לפלח"ץ שמתעסק בפינוי אנשים אחרי אירועי טרור, אב"כ ופגיעות טבע, 669 עוסקת בחילוץ אנשים בתנאים קשים למשל: חיילי שנמצאים בשטח אויב, אדם שספינתו טבעה והוא נמצא בים... הם מקבלים הכשרה מאוד קשה שכוללת בין היתר: צניחה, צלילה, טיפוס, חילוץ בשלג ועוד... לצערי אתה לא יכול להתקבל ליחידה הזאת, כי הפרופיל הנדרש הוא 97 ללא סעיפים. אין קשר בין עוקץ לבין דובדבן. עוקץ מפעיל כלבם לתקיפה, חילוץ, גשוש ומרדף, זיהוי חומרי נפץ וחיפוש נשק. בעוד דובדבן היא יחידה של מסתערבים שמתעסקת בלוט"ר.

winnerline

New member
אתה יכול להסביר..

אתה יכול להסביר יותר על דובדבן? למה? כמה? איך? מה? מי? מו?

winnerline

New member
אלה שמתחפשים לערבים?

זה אלה שמתחפשים לערבים והולכים בינהם עד שקופצים עליהם??? אם כן זה יחידה דיי מפחידה !!!!!

למעלה