קרן אדם מ ד ה י ם! תפנימו..מעניין שבחוץ, אף א

דידי 9

New member
קרן אדם מ ד ה י ם! תפנימו..מעניין שבחוץ, אף א

אחד לא חושב כמוכם. הרי ענבר בחרה להתרחק מאיילת-עוד לפני שקרן נכנסה לךתמונה! היה מדובר בענת, שהחליפה את איילת. קרן נכנסה לתמונה הרבה הרבה יותר מאוחר, יחסית. אתי האשימה את קרן-וקרן אמרה שלא תערב אותה כי זה לא קשור אליה! זה באמת!!! לא קשור לקרן. תפסיקו להמציא. אתי פשוט מתפוצצת שקרן בחרה להתרחק ממנה, כי היא כפייתית, ואם דברים אל נעשים על פיה- היא תוקפת! לקרן נשבר לחיות תחת השלטון העריץ הזה, ואחרי שהיא קיבלה ניעור מהעמדתה להדחה- היא בחרה להתרחק כדי להיות היא! קרן מאוד השתנתה-אבל אתם לא :) זה בסדר, היא חכמה מקסימה וטובה והיא תתגבר גם על זה! אני מאוד מקווה שאדון אורפח יבחר בדניאל-ולא בה! לקרן מגיע הרבה הרבה יותר טוב מזה! ובבקשה-תפסיקו לחפש אותה..זה כזה נורא שאתם מגזימים בנושא שלה, וכאילו מחפשים דם! זה איום ונורא בעיני ערב טוב

orii104

New member
נו באמת מה את בלה לה לנד

את לא רואה איך היא מסדרת את הגבות המפחידות שלה הפרצוף שלה מדבר יותר מהפה שלה המימיקה שלה שופכת רוע אין בא טוב טבעי והכי אבסורד זה שהיא באמת בטוחה שאורות עשתה לה משהו רע שהרי היא האחראית הראשית לנידוי של אורטל שלא לדבר על ליז ועכשיו אתי היא חיה בסרט אימה

webguy

New member
סקס בריאלתי מנצח ראה האח 2 :)

75% ממי שקיים סקס הגיע לגמר ..!! אהה לא חשבתם על זה

webguy

New member
הכוונה לאח השלשי ..חוץ מחתיכי כולם עלו לגמר

מי שעשה סקס באח ..!!

../images/Emo31.gif לא נכון בעליל , בריבוע ומה שאת רוצה.

ענבר החלה להשתנות, והשתן עלה לה לראש, ברגע שהיא הבינה סופית שהיא חזקה בחוץ. ומאז החלה ההתקרבות שלה לקרן ושות'.. והן נתנו לה להתקרב. נחשי למה? כי הן היו אחרי כאפה משל עצמן עקב ההעמדה להדחה, אז החליטו שהן צריכות לשנות אסטרטגיה. (עאלק) אתי מתפוצצת והיא קינאה בהתחלה ובצדק קרן הייתה צמודה לתחת שלה, ופתאום היא לא. קרן כל הזמן דיברה איתה ופתאום היא בין האחרונים שגילו שהיא ואיתן שכבו. היא סיפרה לענבר לפני שהיא דיברה איתה על זה. היא כל פעם לאחרונה באה אליה, כביכול בודקת אם הן בסדר. אתי אומרת לה שברור, הכל בסדר, היא אחותה היא חיימי. כי אתי לא רצתה להאמין לצעקות מבחוץ, כי היא באמת אהבה את קרן. ואז קרן נעלמת כל היום עם ענבר ובקושי מתייחסת לאתי. אבל פשוט ככה!!!! אתי נגררת והיא כלבה ובהמה בזכות עצמה, אבל יש לה רסיסי טוב לב... ממש רסיסים. קרן, לא הראתה בשום מצב רסיסי טוב לב. ואני בוחנת אותה תאמיני לי, מכף רגל עד ראש. כי אני רוצה למצוא משהו טוב בה. ברגע שבנאדם מעורר כזה אנטיגוניזם גדול בקרב אנשים, סביר והגיוני שכל דבר קטן לא יפה שהיא תעשה או תגיד, נשים לב אליו. סוג של Another brick in the wall.. וסליחה מפינק פלויד שהשוותי שיר שלהם אליה. מה אכפת לי או לאחרים פה מה בחוץ חושבים. ואם בחוץ לטענתך אוהבים אותה, אז אני אשנה את דעתי? אנשים ישנו את דעתם? קרן לא מעט וכמעט תמיד מדברת במושגים של מטרה/אסטרטגיה/תכנון/לשנות התנהגות. שכחת את פרלמנאתי אחרי ההעמדה שלהן להדחה.. שהן ישבו והחליטו שמה שהן עושות באמת לא יוצא יפה בחוץ? זה לא שהן החליטו שהן באמת הגזימו בהתנהגות,הן דיברו על לשנות התנהגות בגלל הקהל. אחרי ההדחה של ליז ,הן פתאום אומרות כמה שהיא מדהימה? פחחחחח את אומרת שקרן בחרה להתרחק ולהיות היא? סבבה. אז איפה קרן האמיתית? נחשי מה.. היא שם ותמיד הייתה. קרן נשארה קרן, בזמן ואחרי אתי. גם אני חשבתי שאחרי ההעמדה להדחה קרן קיבלה בומבה שתגרום לה להכות על חטא, להפנים שהיא הייתה לא בסדר ולשנות על אמת את התנהגותה. היא לא שינתה על אמת. היא הייתה עסוקה בלהאשים את כולם בלמה היא כלבה. ישבה ובכתה ואמרה שהיא עומדת מאחורי כל מה שהיא עשתה, פשוט מה לעשות שאנשים גרמו לה להתנהג ככה. כולם אשמים, אתי אשמה, ליז אשמה.. כולם. רק לא קרן. מעולם לא הסתכלה באמת בנבכי נשמתה ועשתה בדק בית. וזהו, זה מה שרציתי לומר.

merilue

Well-known member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאמת ויציב

חני156

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קשקשה9

New member
טוב אני חייבת עוד אחד../images/Emo45.gifמה עשית עד היום

רק חיממת מנועים?

למעלה