קרן אדם מ ד ה י ם! תפנימו..מעניין שבחוץ, אף א

dindan84

New member
סוזי-לא לחינם קיבלת שמלה אדומה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|../images/Emo23.gif

lb22

New member
יש לי הערה קטנה לגבי כל הנושא הזה

של שנאה או כל מה שקשור בזה שזה נוגע למתמודדי ריאליטי... את זוכרת שהמשחק פה הוא על מיליון שקל ? אני אישית לא רואה את הסדרה יותר כי אני כרגע בחו"ל ואי אפשר לראות / לא רוצה לבזבז על זה זמן מיותר , אבל ממה שאני קורא וקראתי פה ושם יש שנאה לקרן בגלל ההתנהגות שלה. זה משחק , לא מתכננים שבאמת יתאהבו שם ותצא זוגיות מדהימה אלא הבנות האלו הגיעו כדי ל: 1. לקבל דקות פרסום בחינם (או שאפילו ישלמו להן על זה. 2. לקבל קמפיינים פרסומיים כלשהם. 3. אולי לזכות באיתן אורבך 4. והכי חשוב לזכות במיליון שקל. וצריך להזכיר שהיום מיליון שקל לא הולכים ברגל ? אז אפשר להתנהג איך שרוצים לדבר איך שרוצים ולעשות מה שרוצים כל עוד זה בגבולות החוקים של המשחק. את יכולה לשנוא את קרן אבל איך אומרים באנגלית DONT HATE THE PLAYER ' HATE THE GAME , קרן לא המציאה את זה זה קיים בכל פורמט ריאליטי , ואם זה מה שיביא לה את המיליון אז כנראה זה עובד (זה עבד בכל תוכנית ריאליטי חוץ מבעונת בשבקין השנייה שהזכייה שלו די הפתיעה אותי שזה הבחור הטוב , ועם ג'קי מהאח הגדול שהיה ברור שהוא יזכה). והדבר העיקרי , שלקרן לא צריך להיות איכפת מאף אחד בפורום הזה , היא לא מייצגת אותנו אלא רק את עצמה ובסופו של דבר החברים הקרובים שלה יודעים מי היא וכנראה ימשיכו להיות איתה בקשר אחרי. בקיצור לא צריך לקחת כל דבר בתוכנית הזו ברצינות , בעיקר בתוכנית הזו...

היי מותק

בוא נתחיל בזה שאני לא שונאת אף אחד. אני לא אוהבת אותה ויש לי מספיק סיבות. ולא אכפת לי בשביל מה היא או כל אחד אחר באו לתוכנית. אכפת לי הדינמיקה וההתנהגות. זהו. לקרן לא צריך להיות אכפת מהפורום נכון. מי בכלל דיבר על זה? אני הגבתי להודעה של מישהי שטוענת שבחוץ כולם אוהבים אותה , לא כמו בפורום. אז אמרתי לה, למי זה אכפת? מה חשבת? שאחרי שאני יוצאת מהפורום הזה, אני ממשיכה לדבר על התוכנית? פחחחחחח

Klayhamn

New member
אני מנסה לדבר על התכנית מחוץ לפורום

אבל צוחקים עלי

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo46.gif נראה לך שלא הקשבתי לו?

אפילו אהבתי ת'שיר. אל תקחי את "הפטריה המורעלת" כמדגם מייצג

adiyon2

New member
כרגע לא עובדת, בין עבודות

זו הסיבה שאני צופה כל כך הרבה. את האח הגדול כמעט ולא ראיתי, כי עבדתי

למעלה