קרן אדם מ ד ה י ם! תפנימו..מעניין שבחוץ, אף א

:)

אני לא יודעת אם זה יחזור על עצמו עוד הרבה פעמים. אבל, מעצבן אותי שיש פה קבוצה של בנות, שמעריצה באופן כמעט עיוור מישהי, מהללת אותה ברמות שאף אחד פה לא מהלל שום מתמודדת אחרת, אבל אנחנו העיוורים, אנחנו לא בסדר, אנחנו לא מבינים, היא מדהימה, הן מדהימות, אנחנו לא נותנים צ'אנס,אנחנו מקללים, אנחנו מלכלכים. אנחנו. עכשיו כשאני חושבת על זה, זה ממש כמו קרן.

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifסוזי, שיחקת אותה..

מקווה שהאסימון יפול איפה שצריך...

קשקשה9

New member
סוזי......וואו ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אביבה75

New member
|../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד לך סוזי אחלה ניתוח אופי

זה לא בדיוק ניתוח. זה יותר לציין עובדות

אבל פה ושם יש תובנות שהגעתי אליהן ביחד עם חברה שלי, תוך כדי שיחה.

meytula

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל מילה בסלע

poseidon111

Active member
מה אומר ולא נאמר כבר,הכל נכון אבל...

אני יכול לומר לך בוודאות שדברייך יפלו על אזניים ערלות.אני אפילו לא מוסיף את המילה "לצערי".

רגע רק רגע

Active member
יש לי תחושה...

שהאוזניים שהתכוונת אליהן לא יראו ת'הודעה שלך... בדיוק כמו שהן לא ראו את קרן מרכלת בלעג, מטנפת, מתארססת ומה לא

הן ראו (אם אוזניים רואות בכלל חחח)

תאמין לי שראו.. עם כל ההסכמה של כולכם פה, קשה להתעלם מזה. כולן ראו, והתעלמו. חבל. ציפיתי באמת לתגובה. אבל כן, כפי שאמרת, בדיוק כמו שהן לא ראו את קרן ופועלה בבית.

למעלה